Dirty-Sanchez :
Nowanka : Bu konusanın 15 yasında velet olusunu da yazmak bana duser :)
Bak konun altına ne yazmışım 17 yazıyor :).+ Şu ultimada yaş muhabetini hiç anlamış değilim yaşla ne oluyor?.
Mortal en önemli maddelerden biri o :).

D.N:Benim yaşım 17 olup.Aileye 15 yaş ve üzeri herkesi beklerim. ???

Ayrıca Mortal ironi yapmış.
Micheal yanlış anlamada ne demek istediğini anlıyamadım 5 kere okumama rağmen :(
Senin yazın o. Yaş sınırı koyuyorsun aileye girmek için. Sonra da yaş muhabbetini hiç anlamıyorum diyorsun. Mortal da gerçek anlamda güzel madde dememiş ufaktan dalga geçmiş. Açıklayıcı oldu mu ?
Ben yaşla kimseyi küçümsemiyorum?Veya kimseye sen kücüksün diye dalgada gecmiyorum.Orada dikkat edersen kimseyi kücümseme yok sadece yaş sınırı koyuyorum oda farklı bir olaydan dolayı.
Novice
-0.500001
Emın ol Senden daha veledini bulamazsın 1 kerede anlıcan mı merak ediyorum :D
Anladığım tek şey sana iyi koymuşum baksana halen acın devam ediyor?Havlamayı kestiğinde konuşabiliriz.
Ne oldu bu siteye böyle?? Çok sevdiğim, takip ettiğim insanlar garip davranmaya başladı.Adamın teki(Üstüne alınsın, alınmasın ergen) aile ile ilgili başlık açmış, üyelerimiz ise yazım hatasından, yaş muhabbetine kadar girmiş, eleştirmiş. Kusura bakmasın kimse ama karşınızda ki kişi daha ergen. Özetle çocuk. Sizin beyninizle, onun beyni bir değil ki. Biz biraz daha olgun düşünürken, o işin makarasında, gırgırında. O yüzden bırakın boşverin, herkesin bir kusuru vardır. Benim bile. Bu yüzden herşeyi zamana bırakmak gerekiyor. Malum zaman insanları olgunlaşıyor, birilerinin sözleriyle değil.
Some yaşın 20 benimde 17 sanki şu yazdığına bakıyorumda aramızda 15 20 yaş fark var sanıcak.+Burası bir oyun sitesi yani oyunla ilgili?İnsanlar oyunu eğlence amaçlı oynar bende aynı şekilde,açtığım konuda bazı kelime hataları olabilir doğrudur fakat ben burada resmi bir iş yapmıyorum veya bir yere dilekçede yazmıyorum,dikkat edersen o kelime hataları yazanların hepsinin bir açısı vardır.
Aslında yaşım 21. Arada 1 yaş bile olsa o kişi hayat açısından senden daha deneyimlidir. Tabi iq seviyeleri aynı olduğu sürece.

Bu arada haklısın burası bir oyun sitesi. Ama geçmiş senelerdeki başlıkları incelersen, insanlar hem yardımsever, hem eleştirisel, hemde eğlenceliydiler. Yani o zamanlar çok canlıydı site. Takip etmeyi seviyordum ki hala seviyorum. Oynasamda oynamasamda. Neyse bu konu uzarrr giderrr. Sana başarılar aile konusunda.
Teşşekür ederim.Sen uoyu bıraktığında uo cok değişti.Eğer boş vaktin olursa 15 20 dk gir anlarsın.
Ulan yazmayım diyorum tutamadım kendimi adam aile hakkında konu açmış aileye alım için kriterleri yazmış herkes adamı eleştirmiş ulan insanlar hata yapa yapa büyür ama sizin yaptıgınız bu hata sizin büyümenizi değil küçülmenizi sağlıyor çünkü bir kişiyi eleştirirken 2 kere düşünün sonra eleştirin adam yanlış yazar yazmaz bu sizleride ilgilendirmez bizleride dalga gecilecek bi yanını görmüyorum ayrıyetten yaş muhabbeti olmuş beyler unutmayın OYUN OYNUYORSUNUZ 5 yaşında bi kardeşinizde olabilir 10 yaşında 20 yaşındada yaş hiç birinizi ilgilendirmez oynadığınız OYUN !
Ayrıyetten kim kimden DAHA DENEYİMLİ DAHA BİLGİLİ DAHA AKILLI BİLEMEZSİNİZ.

Bir atasözüyle cümlelerime burada son veriyorum :) : AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
Nowanka : Bu konusanın 15 yasında velet olusunu da yazmak bana duser :)

senin yaşında 18 velet dediğin kişiden 1 yaş büyük olabilirsin fakat bu cümleyi yazarak seninde ondan bir farkın kalmadığını anlamış olduk.

bu arada SKEYPLİ nedir? anadolu lisesinde olman xx ortalamayla geçmen bizi bağlamıyor. Bize göre sen Türkçe'den kaldın.
Spawnsas ilk olarak skeyp kelimesi elim öyle alışmış hızlı yazdığım icin fazla dikkat etmiyorum hatalarım olabilir skype yazamsını bende biliyorumfakat elim skeype diye alışmış.2. olarak anadolu lisesi olayıda ROl adlı kullanıcı benim hakkımda yalan yanlış şeyler söyliyerek millete bişiler ispatlama calışmış daha sonra rezil oluncada yorumlarını silmiştir.Olay bundan ibaret kimseye okul durumumu yazmama gerek yok.Bu arada hep edebiyat dersinden kalırım yani.
Novice
-0.500001
Yaşım 19 kimseden bir farkımda yok neyse uzatmıyacgım

** uyarı - I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-07-05 19:53, 10 yıl önce)
Okcu Sanchez, daha tüy yok. SSi ben çekmedim birisi yolladı. :)




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.