Sunucu ismi : Alcor UO
Sunucu hazırlayan : Nefrelius
Sunucu türü : Power play. Kolay skill kasıcağınız ancak action itemleri için birazcık uğraşacağınız bir tarzdır.
Emulatör : 56b
Skillcap : 800.0
Statcap : 225
Web site : www.alcoruo.com
Forum : forum.alcoruo.com

Kayıt sistemi : FREE ACC (1 bağlantı üzerinden günde 1 karakter oluşturulabilir.)
NOT: kayıt sisteminin free olması sql bağlantılarına güvenmememizden kaynaklıdır.FREE ACC ilk bakışta itici gelsede account güvenligi %100 olarak sağlandıgı ve kontrol altında tutuldugu için sorun cıkarmamaktadır.Bir bağlantı üzerinden günde sadece 1 karakter oluşturulabilmektedir.

Açılış tarihi : Kasım 2014
Tekrar açılış : 27 nisan 2015
NOT : Sunucu nisan ayının 4'ü ile haziran ayının 27'si arasında tamamen yetkili kadrosunun problemlerinden kaynaklı kısa süre kapalı kalmış ancak şuanda sıfır kayıp ile devam etmektedir.

Sunucu özet'i sunucular kısmında bulunduğu için burada detaylı sistem anlatımı yerine sunucu hakkındaki temel bilgileri vs. duyurmayı tercih ediyoruz.

Güncel sistemleri takip etmek veya yapılan güncelleştirmelerden haberdar olmak için forumlarımızı takip ediniz.
Sunucumuzun hedefi ve amacı kendi sistemleri ve sunduğu oyun şartları ile ultima online oyunundan olabildiğince keyif almaktır.Saygı sevgi ve eşitliğin hakim olduğu Alcor UO sunucusuna sistemlerimizi ve hizmetimizi beğenen , sunucu akışına uyum sağlayacak tüm ultima online oyuncuları davetlidir.
Başarılar.
Hayırlı uğurlu olsun.
Başarılar
açık mı burası kafam basmadı
Sunucu açıktır.

Teşekkürler dostlar :)

Bu sunucunun sahibi muhtemelen kendisini Legbra falan zannediyor. Willowdada oynadığını biliyorum o yüzden Legbra benzetmesi yapıyorum. Azcık ucundan şöyle bir eleştiri yapmaya kalkarsan hemen discorddan uzaklaştırıyorum seni :) söylemide bu :). Bu arkadaş Türkiyede'ki ultima oyuncularının genel yapısını çözemeden sunucu açmaya kalkmış. Zaten sistemsel olarakta biraz sphere biraz runuo. Az ordan az burdan bir şeyler yapmaya çalışmış. Şunu dikkatli okumasını öneririm, oyuncuları dinlemeyen her sunucu kapanmaya mahkumdur. Nitekim yöndeticiler değil oyuncuların oynadığı bir oyun bu.  Bir çok alternatifin olduğunuda varsayarsak artisliğim lüzumu yok :)

#429509 Darkwing:

oyuncuları dinlemeyen her sunucu kapanmaya mahkumdur. Nitekim yöndeticiler değil oyuncuların oynadığı bir oyun bu.  

Adam tek cümle ile özetlemiş. dağılın.

Yahu bi durun, daha tanıtım konusu açmadım bu konunun tarihi  2015-07-09 01:25 olarak görünüyor zaten :D
Telaştan ne yapacağınızı mı şaşırdınız?
Ama madem eski konuyu hortlatmışsınız hem burda bi cevap vereyim hemde artık yeni sunucunun tanıtım konusunu açayım bari orada kötülersiniz de yeni konu sürekli güncelde kalır :)

Ben kendimi Legbra sanmıyorum ancak kendisiyle hedeflerimiz aynı. Oyuncuya boyun eğen bir yönetici değilim. Oyuncu sunucu bulabilirse oynar, sunucular da oyuncular sayesinde renklenir. Burada kısır bi döngü olacağından dolayı böyle gereksiz bir konuda konuşmamayı seçiyorum.
Discord sunucumdan bugüne kadar 3-5 kişiyi uzaklaştırdım bunun sebebi de topluluğu rahatsız eden, daha sistem okumadan hesap soran, oyunu oynamaktan ziyade sunucuyu karalamak amacıyla aramızda olan kişilerdi.

Alcor UO Reborn sunucusunu açarken hedefim tüm türkiye oyuncularına hitap etmek değildi. Alışılan sistemlerle güncel oyunculara hitap etmek istesem bunu yapabilecek bilgi seviyesine de sahibim. Aklı başında, oyundan keyif almasını bilen, oyunu kuralına göre oynayan, x sunucuda ki alıştığı sistemi burada aramayan, kendi konfor alanını yaratmak istemeyen, topluluk olarak geldik diyip boyun eğmemizi beklemeyen bir kitle hedefliyorduk. Bunu da kendi çapımızda zaten başardık. İstediğiniz tarzda davranışlar sergileyen ve sistemler barındıran birçok sunucu zaten var. Burada aradığınızı bulamamış olabilirsiniz ancak neden karalama kampanyasına giriyorsunuz onu anlamıyorum :)

Benimle ilgili konuşurken herzaman aklınızın köşesinde "ya bu adam UO sunucusu ile yapılabilecek herşeyi yapmış, tüm hedefleri tamamlamış" düşüncesi bulunsun. Oynaması tamamen ücretsiz olan ve sizden hiçbir zaman ödeme beklemeyen sunuculara yorum yaparken biraz daha mantık ve zeka içeren yorumlar yapın.

Yeni konuyu bugün yarın açarım. Kötülemelerinize oradan devam edin, reklamın iyisi kötüsü olmaz. Teşekkürler bu arada.

buradan devam: https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/alcor-uo-reborn-q52579#bottom

bu başlık bir süre sonra kendini yok edecektir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.