hayatımda bukadar saçma bir açıklama görmedim.ALLAHTAN ŞİFA DİLİYORUM FREEMAN. @bgchner Allah seni de ıslah etsin, bu yazıyı yazarken hangi ruh halindeydin?


Aslında her sorusuna benden yanıt isteyen @Uur, sanki yanıt vermeye mecburmuşum gibi. bahse konu olan server'ile alakam olmdığı halde; ve sevgili kardeşim @bgchner seninle alakası olmadığı halde bana sarmaya neden çalışıyorsun
Sizlerden gelen eleştiriler üzerine web sitemizde yenilemeye gidilmiştir.Henüz tamamlanmamakla beraber belli bir ilerleme kaydetmiş bulunmaktayız.Umarın beğenirsiniz arkadaşlar.Eleştirilerinizle bize yol gösterdiğiniz için teşekkürler.
web siteniz güzel olmuş,sabırla beklemenizi tavsiye ediyorum.S ile başlayan bir sunucu 2 ay 10 oyuncuyla açık tutup bir sayı elde etmişlerdi.
Merhaba Arkadaşlar,

- Sunucumuzda bulunan Spawn Takip sistemi 25.05.2015 pazartesi günü aktif edilecektir. Detaylı bilgiyi Spawntakip bölümünden inceleyebilirsiniz. Bütün tamer arkadaşlara başarılar dileriz.

- Ev kurulumu 27.05.2015 çarşamba günü saat 21.00 de aktif edilecektir. Ev sistemini Ev bölümünden bakabilirsiniz. Sadece Britain Territory için alt tarafta belirttiğimiz evler onay alıcaktır. Diğer şehirlere diğer evleri kurabilirsiniz.

(-Small Stone and Plaster House
-Small Stone House
-Small Brick House
-Small Wood House
-Small Wood House Thatched Roof
-Small Stone Shop
-Small Marble Shop
-Small Stone Tower )

Ev Kuralları ;
* Evinizin etrafındaki iki kare boyunca evinizin etrafında yürüyebiliyor olmalısınız. Bknz, Ağaç, Dağ, Deniz (Tarla içinde geçerlidir.)
* Yola 1 kare mesafe uzaklıkta olmalıdır.
* Evlerin içinde ağaç olmamalı.
* Her accountun 1 adet ev kurma hakkı vardır.
Bu kurallara uyan her ev hatasızdır. Evlerinizin içinde odun taş gibi nesneler olabilir, üstünden geçebiliyorsanız bunlar hata sayılmamaktadır.

İyi Oyunlar dileriz.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.