Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Neophyte
26.6001
Başarı için önce özensiz görüntünüzden arınmanız lazım; başta reklam başlığınız, burası başka bir platform
eksiklerimiz var düzeltiyoruz ayrıca başlıgı neden yanlış yere açmışım anlayamadım görüntülerede özeniyoruz elimden geldigince yavaş yavaş onlarıda düzeltecegim.
böyle bir server yapıldı neden açılmadı
çünkü herşeyi çalıntı.
ben çok merak ettim acaba binekleri nereden aldılar. birde 203 kullanıyorlar verdata.mul falan kullanılıyor gibi duruyor boyutu kaça çıktı.. ha birde amentes denen uo sunucusunun scriptleri sıfırdan yazılmıştı neden rare sisteminin menüsü ve özellikleri aynı?
Gokku : ben çok merak ettim acaba binekleri nereden aldılar. birde 203 kullanıyorlar verdata.mul falan kullanılıyor gibi duruyor boyutu kaça çıktı.. ha birde amentes denen uo sunucusunun scriptleri sıfırdan yazılmıştı neden rare sisteminin menüsü ve özellikleri aynı?
ya sıfırdan yazılmıs falan fılan laga luga bunlar oyle sıfırdan scp yazacak cok nadır ınsan var ınanma bosuna scp ın ıcını acıp degıstrme yapıolar hop ben yazdım ne k guzel :)
0.6
@kanideli
Apır sapır konuşma, bir rare sistemi ne kadar zor olabilir ki baştan yazınca ne olacak yani sonuç olarak sistem aynı şekilde işleyecekse yazmasının da hiç bir mantığı yok diye görüyorum. Haksızsam haksızsın de kaldı ki rare sistemi ya rare sistemi sıfırdan yazacak az insan varmış. Ulan bi göz at scplere ilk yazacağın şey rare olur :-)
Ben çok beğendim şahsen. Ne zaman aktif olacak acaba?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.