Chaos Wars Ultima Online Sunucusu

Üzerinde uzun zamandır çalıştığımız ve sizlerinde ilgisini çekecek çok enteresan bir proje olan Chaos Wars Ultima Online uzun soluklu bir çalışma periyodunun ardından kapılarını siz UO severlere açıyor! Muhtemelen bir çoğunuzun "oh beeee sonunda" tepkisi verecekleri bu sıradışı proje daha önce eşine pek rastlamadığınız bir aksiyon ve oyun seçeneği sunuyor peki bunlar neler?

Web sitemiz https://www.cwuo.net üzerinden tüm sistemler ve gerekli konular hakkında fazlasıyla ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.. Tabiki eksiklerimiz var ancak oyun zaten çok karışık değil, bildiğiniz klasik UO mantığını biraz daha oyuncu potansiyelini koruyacak şekilde dizayn ettik.

Dünyamız 8x / 225 stat toplamı ve FULL PH üzerine kurulu ve ilk hafta için 5x sonraki haftalarda 4x yeteneği direk gm seçerek başlayabileceğiniz ağırlıklı PVP ancak kendi içerisinde her türlü PVM-PVE-PP-RP desteğini fazlasıyla veren bir sunucu olarak sizi gerçekten "hiç böylesini oynamadık" diyeceğiniz garip bir diyara çağırıyor..

Sunucumuz Chaos Wars içerisinde tüm yeteneklerde PH oranı %100 ancak oyuna başlarken seçeceğiniz bazı yetenekler maksimum 60.0 olarak seçilecektir mesela : taming, blacksmithing, tailoring vs.. Bunun sebebi olurda kişi bu yetenekleri geliştirmek isterse kendisine bu şans tanınmalı diye düşündük.

Haritamız farklı ancak oldukça ufak bir harita sıfırdan dizayn edilmiş özel bir yapıda ve amacınız tarafını seçtiğiniz 3 klanlardan birisinin kahramanı olarak diğer klanlarla savaşarak geldiğiniz gezegene geri dönmeye çalışmaktır..

Oyun hakkında önemli ayrıntılar:

Dünyamızda 3 klan(guild) bulunmaktadır. Bunlar: Aspector, Caphernos, Monasfer. Mavi ve PK savaşı GZ sınırı yada korumalı alan bulunmamaktadır. Biz bunun yerine hiç tanımıyor olsanız dahi başka insanlarla beraber meydan savaşlarına katılabilin diye oyunu bu şekilde tasarladık. Şehirlerinizi korumak, düşmanlarla gördüğünüz herhangi bir yerde sürekli savaşabilmek ve olabildiğince acımasız olarak ününüze ün katmak.

Sunucu teknik özelliklerimiz
-
4 çekirdekli XEON işlemci
6GB paylaşımsız RAM
100GB SSD
Paylaşımsız 100gb ağ (Sınırsız iletişim ağı
Türkiye lokasyonlu Donanımsal ve yazılımsal FIREWALL
-

Yararlı bağlantılarımız için üstte de bağlantı olarak verilen web sitemiz https://www.cwuo.net Chaos Wars'a ait forumlar için https://www.cwuo.net/forum yine tüm sunucuya ait gün gün güncellenen sistemlerimiz ve diğer bilgiler ile ilgili sayfamız https://www.cwuo.net/sistemler ve tabiki gurur kaynağımız yeni harita Eternia dünyası için https://www.cwuo.net/harita şeklindedir...

Kısa bir tanıtım yapmak için oldukça kalın bir sunucu bu sebeple sizlerinde kolay okuması ve sıkılmaması için yazıyı olabildiğince temiz yazmaya çalıştık.

Chaos Wars Dünyası Eternia'dan bazı görüntüler..

Eternia Dünyası


Sistemler
Genel Sistemler
-
Dye Manuscript ve Boyacılık
Hazine Haritası - Definenin laneti!
Experience (deneyim) Sistemi
Treasure Hunt - Gizli kovuğun sırrı
Young Player - Questleri ve Özellikleri
City Farming Sistemi
Jail ve Ceza Sistemi - (Koğuşun yenisi kim olacak)
Kafa Sallandırma - (Oyuncunun Celladı)
Magical Bag Sistemi
Aile sistemi - (Sevim koş katil geldi!)
-

Savaşçı Bonusları
-
Stun Bonusu
Bleeding Bonusu
Disarm Bonusu
Stam Absorb (Drop Stam)
Dismount Bonusu
Meditation Bonusu
Armor Penetration Bonusu
Piercing Bonusu
Paralyze Bonusu
-

Diğer Sistemler
-
Lecture'de Training (Çalışma Sahası)
Karakter Silme Talebi
Ev Kurulum ve Otomatik Limitleyici
Otomatik Oyun Modülü
Chat Kontrol - Profil sayfası
Broadcast Bulletin (Olay Görüntüleyici)
-

Sistemler sayfası ile ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz...

PEKİ BU SUNUCU VE BU PROJEYİ NEDEN TASARLADIK?

Aslında en önemli olay bu neden böyle bir projeye ihtiyacımız var neden biz bu projeyi ürettik ve beklentimiz tam olarak nedir?

Hepinizin bildiği ancak söylemekten kaçındığı yada söylesenizde sizler gibi düşünmeyen insanlar yüzünden bastırılmış olmanız bu gerçeği değiştirmiyor Ultima Online maalesef hazır ve kötü dizayn edilmiş yarım yamalak üretilmiş kötü "script pack" mantığına sıkışmış durumda.. Günde ortalama 2 sunucunun açıldığı ancak birbirinden hiç bir farkı olmayan bir piyasaya dönüşmüş halde olan UO piyasasının aslında düşünüldüğü kadar umutsuz ve başarısız olmadığını göstermek, yaşını başını almış iş güç sahibi olmuş yüzlerce insanın günün 2 saatinde deliler gibi dolu dolu sıkılmadan bıkmadan usanmadan UO oynayabilecekleri bir dünya tasarlamak istedik çünkü bizde aynı durumdan muzdaribiz... Bizler gibi sizlerinde bu oyunu eskiden olduğu gibi heyecan içerisinde "acaba az sonra ne olacak" düşüncesiyle oynamak ve bunu "ya yapıyoruzda az sonra ne olacak yada 2 gün sonra duracakmı bu proje" gibi fikirleri aklınızdan tamamiyle attığınız bir yer üretmek istedik.

İşte bu sebeple bırakın artık dede totosuna dönmüş boş ve aynı bayağı fikirleri.. daha önce hiç binmediğiniz bineklere, gezmediğiniz topraklara kısacası Chaos Wars'a gelin!

Açılış Tarihi: 05.04.2016 saat (önümüzdeki günlerde belli olacak)


Tarafını seç, silahını hazırla ve bu savaşa sende katıl!
Chaos Wars

Bu konu Gokku tarafından düzenlendi(2016-03-31 12:32, 8 yıl önce)
Sonunda :) bekliyoruz...
Sunucumuz Chaos Wars 05/04/2016 günü saat 20:30'da açılıyor!
Members
14.4
Bizede girip oynamak düşer.
Player olarak oynadıgım sunucu gayette başarılı destekliyorum 👍
Yetkili sıkıntısı yaşanıyor serverde.İlgisizlik olarak algılanıyor haliyle.Bu konuda bir çalışma yapılmasını temenni ederim.
1 atış hakkı vardı bu serverın,onda da silah tutukluk yaptı.Kapanır gider 1 2 aya
başarılar
arkadaşlar gokkuya ulaşabilecek kendisini tanıyan birisi var mı acaba,başına bir şey mi geldi 8 gündür ortada yok adam ne olduğunu cidden merak ediyoruz,kimse bu kadar uğraştığı sunucuyu sebepsiz bırakmaz,bi el atın da ulaşalım kendisine
Doulala kesin edit vs. birşey istedi istediğini alamayınca buncaaaa emek verilmiş sunucuyu hemen kendisi ve tayfası karalamaya başlamış :D
Olm bıkmadınızmı ya 22-27 yaş arası adamlarsınız şu oyunu seviyorsanız hem emek hemde para harcayıp sunucu açan insanlara saygı duyun yapıcı olun biraz sonradan XXXX aga senin sunucu iyyidi açsan oynarız demektense açıkken yapıcı olup sunucuyu ayakta tutmaya çalışın...
yakup kardeş şu zamana kadar kimseden edit istemedim.Bu server bizim kültürümüze hitap etmiyor.

Sarı çizmeli mehmet aganın golf oynaması gibi bişey bu
Kültürümüz mü ? :) mesela senin uo kültürün nedir bahsetsene biraz.
Sanırım Server patladı.4-5 gündür kapalı ve forumlara cevap verilmiyor.
Aynen Gokku'ya birşey oldu sanırım . Ne Ses Var Ne Seda
aga yukarda 1 2 aya kapanır gider yazmışım o kadar bile dayanamamış.15 günde gg



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.