Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Chaos Wars https://www.chaosturk.com ve https://www.pinhane.com/ destekleriyle açılan PvP ağırlıklı bir sunucudur. Chaos Wars için PvP nin dah etkili olması amacıyla sıfırdan yeni bir harita yapılmıştır. Bu dünyanın ismi Eternia'dır. Eternia bir tarafı insanlar tarafından kullanılan, diğer tarafı ise yaratıklara ait olan, ortadan geçen dağlarla ikiye ayrılan bir adadır.

Eternia'da toplamda 3 ana şehir bulunmaktadır. Bu şehirler 3 klana aittir. Bunlar : Caphernos, Monasfer ve Aspector klanlarıdır. Onun dışında minik çingene kampları, etrafta kayıp efsaneler veya kendi hallerinde yaşayan tarafsız şehirlerde bulabilirsiniz. Eternia'nın yapısı doğa ile bütünlük içindedir.

Chaos Wars sunucusu olarak oyuna ilk girdiğinizde bu 3 Klandan birini seçmeniz gerekmektedir. Bu klanlar birbirleriyle savaş içerisindedir ve hazırlanan yeni haritada tüm şehirlerin birbirine uzaklığı eşit şekilde ayarlanmıştır. Bunun nedeni ise savaşın hiç bitmesini istemememizdir.

Chaos Wars sunucusuna 4x skill seçerek başlarsınız. Bazı craft skilleri 60.0 başlarken, geriye kalan tüm skiller 100.0 başlamaktadır. Ph full olarak açıktır. Oyuncularımızın skillerle çok vakit harcamasından çok savaşla ve yeni bir dünyayı keşif etmekle vakit harcamalarını istedik.

Chaos Wars'un diğer sunuculardan farklı tutan bir diğer özelliği ise market sistemidir. Oyun içinde ayarlanan bir sistemle kestiğiniz yaratıklardan Experience Puanı kazanırsınız ve bu puanları Market sisteminde harcayarak markette bulunan eşyaları elde edebilirsiniz. Bu eşyalar aynı zamanda bağış yaparakta alınabilmektedir. Böylelikle oyunda daha uzun vakit geçiren kişilerde bu eşyalara sahip olabilirken, isteyenler bağış yaparak sahip olabilecekler.

Chaos Wars içinde özel etkinlik, raid ve questlere önem verilecektir. Farklı olan klanlar için özel raidler yapılacağı gibi, hep birlikte yapılacak questlerde olacaktır. Bunun yanında klanların kendi arasında pvp turnuvaları yapılarak seçilen iyiler klanlar arası pvp turnuvasına katılmaya hak kazanacaktır.

Chaos Wars'ın önemli bir özelliği ise servera giriş sınırı olmasıdır. Eternia dünyasında yaptığımız testler sonucunda maksimun 70 kişilik bir sınır koyduğumuzda serverda gerekli dolulukta insan bulunmaktadır. Artan taleplere göre ikinci bir dünya yaratmayı düşünmekteyiz.


Sunucu Teknik Özellikler:
İşlemci: Intel Xeon Cpu E3-1245 V2 3.40GHz 3.40GHz
Ram: 16 GB
Banwith: Sınırsız
Firewall: Yazılımsal ve Donanımsal (Sürekli aktif)
HDD: 120 GB
Sphere: 56b

Spider Nest


Quest Sistemi

Experience System


Farming

Farming sistemi dünyada random çıkan rare bitkilerden, bir çok şeye kadar değişmektedir. Peki bu sistemi nasıl kullanabilirsiniz ?
Bunun için her şehirde özel farming alanları bulunmaktadır. Bu alanlara bitkinizi diktiğinizde sadece sizin alabileceğiniz bir bitki oluşturur. Böylelikle ortak kullanım alanında herkes bitkisini koyabilirken sadece o bitkinin sahibi geri alabilmesi sağlanmıştır.


Housing


Random Binek


Pre Forge


Reg Store


Unique İtem


Yeni Bowlar


Rare Bitki


Map Of Flowers


Rukf Of Skeleton

Totems


Golden Dolphin


Broadcast


Shield of An'k


Monster Egg


Bunlar dışında bulunan basit sistemler neredeyse her serverda alışık olduğunuz bir çok dengeli sistemdir.

Eternia dünyasından bir kaç Screen Shot










Forumlar ve site yakında açılacaktır. Gelişmeler için

Facebook sayfası : https://www.facebook.com/SilmarilUO

Instagram : https://instagram.com/silmariluo/

ve Silmaril Uo sayfasından haber alabilirsiniz : https://www.silmariluo.com/
Sitemiz ve forumlarımız aktif edilmiştir. Merak ettiğiniz soruları ve gerekli bilgileri siteden alabilirsiniz. Serverın bu hafta içinde açılmasını planlamaktayız.

https://www.cwuo.net/
Bellow Awe Goku tabanlı oldukdan sonra ,bırakın ultimayı, hükümet kurulsa ,sabaha kadar özgürlük halayı çekerim.



Lithran
Çok teşekkür ederiz :)

Eternia dünyasının elle çizdiğim haritası. Harita tam olarak budur, inceleyerek ve gezerek keşfetmeniz gerekecek :)

Vallaha çok ilgimi çekti gerçekten çok hoşuma gitti
Biz kimiz yada asıl soru biz ne istiyoruz olmalı. Bazıları yıl 2015 olmuş hala Ultima Online mı diyor, bazıları ise artık kaliteli bir iş kalmadı olsa yılın önemi yok diyor. Peki biz ne diyoruz, ne yapmak istiyoruz ?

Ultima'nın ölmeye başladığını düşündüğümüz bu yıllarda bir çılgınlık yapıp öncelikle Silmaril dünyasını açtık. Oynamış kişiler bizlerin neler yapabileceğini ve yeniliklere ne kadar açık olduğumuzu bilirler. Silmaril'den önce ise zamanında ismini insanların kalplerine yazmış bir çok projenin başında bulunduk veya içinde bulunduk. Bizler Ultima'nın ölmediğine inanan, belki yaşları biraz geçmiş olsa bile kalplerinde, oyun içinde öldüğümüzde "ekran bozuldu gri oldu" diye düşünen çocuklarız. Ultima'nın ilk halini yaşamak isteyen ve bunun için uğraşan kişileriz.

Peki bunun için ne yaptık ? Öncelikle Ultima'nın içnide olan keşfetme duygusunu ve öğrenme duygusunu sizlere tekrar yaşatmak için yeni hiç bir yerde görmediğiniz bir harita hazırladık. Başka bir yerden bu haritayı almışlardır diye düşünenler olabilir ama bu harita tamamen sıfırdan kendi ellerimizle yapıldı. Sizlere oyun oynarken keşif keyfine tekrar sokmak istedik ve gördüğünüz yerleri sevmeniz için çok uğraştık.

Tek özelliğimiz haritamız değil tabiki. Alışagelmedik bir PvP sistemi oluşturmak için dünya içinde mecburen savaşmak zorunda kalacağınız bir sistem kurduk. Sizi ister istemez zorla savaşa ittik. Eternia dünyasında dostlarınız ve düşmanlarınız belli ve haritanın küçük yapılmasıyla her yerde onları görebilirsiniz.

Kısaca anlatmam gerekirse Ultima'yı sizlere tekrardan hissetmek istedik. Peki biz kimiz sorusuna tekrar gelecek olursak bu yazıyı okuduktan sonra sizlere söyleyebileceğim tek bir şey olabilir. Yetkili kadrosu olarak bizler Ultima Online'ı özlemiş oyuncularız ve bunun için burada sizlere hizmet vermek istiyoruz.

Hakkımızda ve aklımızda olanları anlattıktan sonra biz olarak sizlere şunu sormak istiyoruz ; Siz kimsiniz ? Ultima'yı gerçekten oynamak isteyen bir kişimi ? Yoksa gelip geçici bir hevese kapılmış kişilerle zig zaglı bir yolda koşmak isteyen bir kişimi ?
Test denemelerimiz başlamıştır. İnternet sitemizden bizlere ulaşarak teste sizlerde katılabilirsiniz.

Taıntım Videosu
Novice
-0.500001
Cumartesi butlerim biticek aksamina giricem abicim helal olsun
Teşekkür ederiz.

Oyunun geliştirilmesi ve dünya hakkında genel bir bilgi almanız için twitch yayınımız açılmıştır.

https://www.twitch.tv/cwuo

Bu konu Gokku tarafından düzenlendi(2015-06-24 22:23, 8 yıl önce)
@Uo_Meadhros

Teşekkürler dostum senide görmek isteriz aramızda :)
Serverımızın Connector yapımına başlanmıştır. Ara ara testlerimizde yapılmaktadır. Katılmak için forumlardan bize ulaşabilirsiniz.






30 Temmuza ait yapılan bir calışma

Chaos Wars





Bu konu Awe tarafından düzenlendi(2015-07-31 11:02, 8 yıl önce)
seneye aççanız inşallah
proje hakkında minik bilgiler verelim;

3 tarafli bir takim oyunu 'cs yada planetside 2' gibi düşünebilirsiniz. mavi yada pk yok direk dost yada düşman takim var. 3 ana şehirli bir fetih sistemi diyebilirsiniz kisacasi. oyuna girerken ilk 4 skilli direk gm olarak secebiliyorsunuz amacınız dusman klanla savasmak şehrine saldırmak ve en cok zarari vermek. şehir icinde gz yok ancak düşman sehre girerseniz her 2sn de bir 15 caniniz gidiyor yani adam olmek uzereyken gz içine kacip kurtulmak gibi bir şansa sahip değil ancak şehir içinde olme riskiniz cok fazla cunku dusman takimin diğer oyuncuları sizi aninda gorebilir ve saldirabilirler.


harita toplamda 5 Moonglow adası büyüklüğünde iki ana bölüm üzerine kurulu

bolum 1 harita sag tarafında bulunan klan şehirleri. koşarak her şehir toplamda 3dk uzaklığa sahip ve eşit mesafede bulunuyorlar. bu kısım ayni zamanda 3 şehrin tam ortasında bulunan ev kurulum bölgesiyle birbirinden ayrılıyor. bu sayede aksiyonu sürekli ve değişik bir çok noktada devam ettirebiliyorsunuz.

bolum 2 haritanin sol tarafında bulunuyor bu bolum tamamiyle yaratiklara ait bir bölüm ve seviyelerine göre sektörlere ayrılmış durumda. haritamizda dungeon yok bunun yerine aradığınız herşey alanlara dağılmış sekilde ana kara üstünde.

haritayi tam ortadan ikiye bolen sira daglar var ve burada yasayan kadim bir tur ile korunuyorlar.


her sehrin arkadan kuşatilabilme yada istila için etrafını sarabilmeye olanak sağlayan arka çıkışları bulunuyor. her sehrin kendine ait duello alani ve şehir altı lagim sistemi bulunuyor ki bu bölümler ayni zamanda şehirlerin kaçış noktaları oluyorlar.

oyunda ekonomik şartlar klanlar arası satış sistemi ile birbirine bagli yani; a takımında +15ini satan bir oyuncu b takımındaki adamla yüzyüze gelmek zorunda değil cunku safe alan yok ve dusmanlar nihayetinde. bu yuzden tek yapması gereken şehirde bulunan trade vendora bu ürünü koyarak ister acik arttirma ister direk satış yontemi ile satmaya calismak.


Aile kurulumu para ile değil size verilmis bir hak ve kurmak cok kolay tek yapmaniz gereken .ailekur diyerek iki liderli bir aile kurmak ve logosunu secmek gerisi klasik aile sistemi ile ayni. guild yada kale kurulumu yok çünkü zaten bir tarafi temsil ediyorsunuz. karakter yaratirken 3 takimdan birini secmek zorundasiniz.

dunya toplamda 6 moongatten oluşan kendine ait özel bir sisteme sahip. tek ve en onemli gate "ev kurulum alanina cok yakin ana moongate" ve bu moongate ile sehirlere yakın moongatelere yada haritanin solunda bulunan 2 adet moongate e gidebilirsiniz ancak soldaki moongatelerden sehirlere gitmek yada şehirlerden hop diye yaratik bölgesine moongate ile gitme şansınız yok ancak ana moongatei kullanarak gidebilirsiniz.

her yaratiktan xp kazanabilirsiniz. 3-5 kisi daldığında yaratiktan herkes verdiği hasar kadar xp puani alabilir boylece eşitsizlik olmaz. bu puanlarla oyun ici marketten binekten boyaya istediğiniz herşeyi para vermedende alabilirsiniz böylece "oyun para ver milleti ez" şeklinde olmayacak şekilde ayarlanmış durumda.

yaklaşık 14 yeni tür özel binek ve 5 tur artılı silah sistemi mevcut bunlarla ilgili bilgiyi buraya detaylandirmak istemedim.

kisacasi ailenizle birlikte girip hiç durmadan aksiyon yapabileceginiz yada ürettiğiniz ozel craft esyalarla ün kazanabileceginiz veya yaptığınız setlerle ordunuza guc katabileceginiz herşeyi kendine has ancak bildiğiniz o klasik uo tadıni yitirmemiş bir oyun oynayabileceksiniz. en iyi tarafi bunları yapmak için maksimum 80 oyuncuya ihtiyac duyulan bir dunya olması.

sitemiz üzerinden de oyundaki durumunuzu neredeyse her ayrıntınin yazdığı bir istatistik sistemi ile gorebilecek olamniz işi ve rekabeti dahada kizdiracak gibi duruyor.
Expert
34.0001
bilmeden bazı hayallerimi gerçekleştirmişsiniz. hayran kaldım. runebook vs. sistemler olacak mı acaba? üşenmediğim bir an naçizane fikirlerimi paylaşacağım, belki yararlı olur. tebrikler ve başarılar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.