Tebrikler öncellikle açıkcası bıraktım diyebilirim ama sadece bu projede neler geliştirilmiş takip etmeye çalışıyorum. Başarılı bir gidişat var inşallah hak ettiğiniz değeri görebilirsiniz. Syntax'a katılıyorum özgün bir desktop çalışması ++ bir değer katacaktır. Çünkü orijinaldin dışarı çıkıldıysa çok piyasada bedava olarak da alanabilecek bir desktop olmamış diyebilirim. Eski desktop tasarımcısı olarak nacızane bir fikir benimkisi. İnşallah başarılı olursunuz.

Tekrardan tebrik ederim.
Alkollü yazmayın abi.Bak genemi açıldı diye tribe giriyoruz burda uplamayın dsfsd
Evet artık bu kadar çalışmanın bir sonucu olduğuna kendimizde karar verdik hatasıyla kötüsüyle yeni çok eski çoğunuzun bırakın fikri ismini bile duymadığınız bir evrenin yeni gezegeni ve bitmeyen savaşlarıyla Chaos Wars yakında hepimizin yeni evi olacak. Bu noktadan sonra güncellemelerimizi kendi official sitemiz üzerinden yapacağız ilgilenen arkadaşlar Chaos Wars linki yani www.cwuo.net üzerinden takip edebilirler.

Kendinize iyi bakın ahali unutmayın kapımız hala kendine güvenen ve bu işte gerçekten ciddi şeyler yapmak isteyen herkese açık ve açık kalacak. Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmek. skype: gokkux

Tarafını seç! Silahını hazırla! Savaşa hazır ol!
Chaos Wars
UP (Heyecan olsun)
Test Sürecinde Goku ve yade le ufak bir kare haritayı gezdim açılmasını oyun içindeyken bile büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.



Bu Npc Hasta oldum konuşmalarına : )






Bir kac kare daha paylaşayım.







Bu konu Bob_marley tarafından düzenlendi(2015-12-24 19:04, 8 yıl önce)
2 haftaya plan yapmayın sizede uyarsa artık biraz oynayalım diyorum ben..
Umarım her şey gerçekten çok güzel olur :)
Kell : bilmeden bazı hayallerimi gerçekleştirmişsiniz. hayran kaldım. runebook vs. sistemler olacak mı acaba? üşenmediğim bir an naçizane fikirlerimi paylaşacağım, belki yararlı olur. tebrikler ve başarılar.

adamları ultimadan soğutan fikirlerin olmasaydı keşke.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.