Teşekkürler. Runebook olacak diğer sistemler genelde Silmaril'de aktif olan sistemler olacaklar. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve çıkarttığımız işten çok büyük keyif alıyoruz. Umarız sizlerde bu keyfe ortak olursunuz :)
Başarılar dilerim, ortalığın tozunu atacak bir proje daimi ve kalıcı olması dileğiyle
Teşekkür ederiz.

Radyo yayınımız açılmıştır, server açıldıktan sonra oyun için konuşmalar, bilgiler ve bir çok diğer şey buradan yapılacaktır. Şimdilik sadece bizlerin seçtiği müziklerin keyfine varabilirsiniz :)

https://cwradio.playtheradio.com/
tabii sürekli birşeyler ekleniyor birşeyler yapılıyor o anda elimizde olanlarıda hem kullanıcılarla hemde geliştiricilerle paylaşıyoruz. örneklerden bazıları;







yakın zamanda connector ile yapılacak testlere bekleriz

ha birde kapımız herkese kendine konusunda güvenen ve geliştirmekte gönlü olan herkese açıktır bekleriz
Master
59.2997
Hala daha hevesle, girişimcilikle bir şeyler yapmaya uğraşanları görmek ne güzel. Tebrik ederim. Kaliteli bir sunucu olacak.
Nezaman açılacağına dair bir bilgi göremedim? Bilgilendirme yapılırsa sevinirim. Birde maksimum 80 kişinin yeteceği falan yazmıştınız bu sunucunun sınırı falan mı yani yarın öbürgün 150 player olduğu zaman lag vs gibi sorunlarla karşılaşılmaz değil mi?
Ben bile garanti verebilirim lag olmayacağına dair. :)
athos : Nezaman açılacağına dair bir bilgi göremedim? Bilgilendirme yapılırsa sevinirim. Birde maksimum 80 kişinin yeteceği falan yazmıştınız bu sunucunun sınırı falan mı yani yarın öbürgün 150 player olduğu zaman lag vs gibi sorunlarla karşılaşılmaz değil mi?

80 kişi bir limit değilki o bir eşik noktası sunucunun haritası için ön gördüğümüz en işlevsel oyuncu sayısı.. bu şu demek kalabalık gözüksün diye minimum 100 kişiye ihtiyaç yok. 80 kişide oldukça kalabalık ve durmak bilmeyen bir aksiyon yaratabiliyor olmamız demek yoksa sunucu 550 kişiye kadar harita ise 200 kişiye rahatlıkla hizmet verebilecek kapasitede.

birileri herzamanki salaklıklarını göstermek için DDOS atıp işimize mani olmadığı sürece oynayabileceğiniz en hızlı sunucu olacaktır bizimkisi.

Bu konu Gokku tarafından düzenlendi(2015-08-14 16:48, 8 yıl önce)
Silmaril'e tutku ile bağlı bir oyuncu olarak başarılar diliyorum. Keşke Silmaril UO daha uzun soluklu bir proje olsaydı. İnsanlar kaliteden anlamıyor, ne diyelim. :no Ayrıca harita konusunda kafasında soru işareti olan oyuncular kesinlikle merak etmesin. Çünkü bu adamlar dünya dizaynı konusunda hakikaten ustalar. Sosaria'ya apayrı birgörünüm kazandırmışlardı Silmaril'de. Keşke bu projede benim gibi ev dizaynını sevenler için, büyük evlere kısıtlama getirilmeseydi. Ancak sunucu pvp ağırlıklı olduğu için, bu düşünülmüş sanırım. Bu yüzden aranızda olamayacığımı üzülerek bildiriyorum.

İyi çalışmalar ve tekrardan başarılar diliyorum. :)
Silmaril'den beri bizi destekleyen Rsith teşekkür ederiz :) . Silmaril'in böyle olması bizleride çok üzdü ve daha iyisini yapmak için yola çıktık. En azından bunca zaman bizi destekleyen biri olarak betaya katılmanı veya en azından bir göz atmanı ve yorumları duymayı isterim :)

Wolfthorn.
yüce kaos wors konusuna ne zaman mesaj atsak siliyorlar arkadaş.herkes mi hacklemiş ultima strikeı.girip hesabımıza siliyorlar :D
genelde patates gerekli yerlerde kullandığında enerji üretebilir hatta 5 saate yakın akıllı telefon şarj ettiği görülmüştür. bu sebeple patates çok yararlı bir bitkidir. şayet genetiği değiştirilmiş değilse anti kanserojendir yine bu sebeple doktorlar tarafından saf karbonhidrat olarak tavsiye edilir.

ancak sizin üretim vasfı bir kenara tüketime bile düzgün katkınız olmaması gerekli merciiler tarafından farkediliyor ve müdahaleyi uygun görüyorlar. şaşırmamanız dileğimle.

esenlikler.
Neophyte
26.6001
Douala : yüce kaos wors konusuna ne zaman mesaj atsak siliyorlar arkadaş.herkes mi hacklemiş ultima strikeı.girip hesabımıza siliyorlar :D
Saçma, boş yorumlar tarafımızdan silinebiliyor, evet.

Güzel proje, başarılar dilerim
Gokku : genelde patates gerekli yerlerde kullandığında enerji üretebilir hatta 5 saate yakın akıllı telefon şarj ettiği görülmüştür. bu sebeple patates çok yararlı bir bitkidir. şayet genetiği değiştirilmiş değilse anti kanserojendir yine bu sebeple doktorlar tarafından saf karbonhidrat olarak tavsiye edilir.

ancak sizin üretim vasfı bir kenara tüketime bile düzgün katkınız olmaması gerekli merciiler tarafından farkediliyor ve müdahaleyi uygun görüyorlar. şaşırmamanız dileğimle.

esenlikler.

kafan güzelmiş güle güle kullan
Gokku :
athos : Nezaman açılacağına dair bir bilgi göremedim?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.