. Bizler gibi sizlerinde bu oyunu eskiden olduğu gibi heyecan içerisinde "acaba az sonra ne olacak" düşüncesiyle oynamak ve bunu "ya yapıyoruzda az sonra ne olacak yada 2 gün sonra duracakmı bu proje" gibi fikirleri aklınızdan tamamiyle attığınız bir yer üretmek istedik.

Hep aynı klişe sözler. Artık ultima diye birşey kalmadı, bitti özetle. Bunu 2 yıl öncede demiştim ve hiç ilerleme olmadı revo ve nebula dışında. 2'sinde de oynadım ama gerçekten işini doğru yapanlar ya taşlanıyor ya da ben bu saatten sonra ilah oldum, uğraşmama gerek kalmadı denilip salınıyor. Bu yüzden insanlar gene hiçbirşey değişmemiş deyip oyunu bırakıyorlar. Ki bende aylar önce bıraktım. Yani elden birşey gelmez. Arada sırada alışkanlık olmuş bu siteye girip bakmadan rahat edemiyorum. Emekliliğin ilk günü gibi ...
Gokku :
Chaos Wars Ultima Online Sunucusu

Üzerinde uzun zamandır çalıştığımız ve sizlerinde ilgisini çekecek çok enteresan bir proje olan Chaos Wars Ultima Online uzun soluklu bir çalışma periyodunun ardından kapılarını siz UO severlere açıyor! Muhtemelen bir çoğunuzun "oh beeee sonunda" tepkisi verecekleri bu sıradışı proje daha önce eşine pek rastlamadığınız bir aksiyon ve oyun seçeneği sunuyor peki bunlar neler?


OHH BEAAA OooOO YEAHHHH DİDİK ama 2 haftada kapandı?

Gokku :
PEKİ BU SUNUCU VE BU PROJEYİ NEDEN TASARLADIK?

Aslında en önemli olay bu neden böyle bir projeye ihtiyacımız var neden biz bu projeyi ürettik ve beklentimiz tam olarak nedir?

Hepinizin bildiği ancak söylemekten kaçındığı yada söylesenizde sizler gibi düşünmeyen insanlar yüzünden bastırılmış olmanız bu gerçeği değiştirmiyor Ultima Online maalesef hazır ve kötü dizayn edilmiş yarım yamalak üretilmiş kötü "script pack" mantığına sıkışmış durumda.. Günde ortalama 2 sunucunun açıldığı ancak birbirinden hiç bir farkı olmayan bir piyasaya dönüşmüş halde olan UO piyasasının aslında düşünüldüğü kadar umutsuz ve başarısız olmadığını göstermek, yaşını başını almış iş güç sahibi olmuş yüzlerce insanın günün 2 saatinde deliler gibi dolu dolu sıkılmadan bıkmadan usanmadan UO oynayabilecekleri bir dünya tasarlamak istedik çünkü bizde aynı durumdan muzdaribiz... Bizler gibi sizlerinde bu oyunu eskiden olduğu gibi heyecan içerisinde "acaba az sonra ne olacak" düşüncesiyle oynamak ve bunu "ya yapıyoruzda az sonra ne olacak yada 2 gün sonra duracakmı bu proje" gibi fikirleri aklınızdan tamamiyle attığınız bir yer üretmek istedik.



Gukku ve (g)awe(le) nerdesiniz yaşıyonuzmu ulaaaa :D
Cidden bi aciklama yapmaniz bekleniyor ve cevap vermiyorsunuz.Vaad edilen seyler ile gorunen seyler arasinda ucurum var.

Hadi 1 ay acik kalir anlarim kaparsiniz da 2 hafta vaad ettiginiz seyler icin cok kisa bir sure.

Ciddi bir emek verilmis kabul ediyorum.Sunucunuzda 1 kisi dahi oynasa o kisiye bir aciklama borclusunuz diye dusunuyorum.

Gecmiste yasananlar (kapattiginiz serverler) ile bu gun yasananlar arasinda hic bir fark yok ve benim gibi ciddi ciddi her projesine destek vermis biri olarak "olurda ileride bir projeniz olursa" asla ve asla oynamayi dusunmuyorum.Umursamaz davranisiniz,surekli verilen ayni vaatler vs diye uzar gider liste.

Sebebini ogrenmek istememin sebebi "belki hakli olduklari bir konu vardir" demektir.Ama sizin bu tutumunuz gercekten insana "acaba ben aptal miyim?Adamar cevap verme zahmetine bile girmiyor" dedirtiyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.