Son Zamanlarda Açılan Tüm Sunuculardın Neredeyse %90 Civarında Clientte Sorunlar Baş Gösteriyor Güncelleme Dosyasına Vs. Ulaşılamadı Gibi Sorunlar ile Karşılaşılıyor Yapılan Yalnış Birşeyler Olmalı Bir An Evvel Çözüm Şart Ayrıca Şu Son Zamanlarda Bazı Eziq Diye Tabir Edilen Şahıslar Ve Sunucular Başka Sunucu Yada Kişilerin Başarısını Kıskanıp Yada Kötü Amaçlar Doğrultusunda Sunuculara Saldırı Yapıyor Bu Gibi İnsanlar Hayatlarında Hiç Bir Zaman Başarı Elde Edemiyecek Olan Kişiliksiz-Gurursuz-Onursuz Ve Halsiyetsiz Olan İnsanlardır Hackledikleri Emeklerle Hava Atıp Kanka Nasıl Hackledik Ama Diyerek Emek Çalmaktan Keyif Alan İnsanlardır Bu Tip İnsanlara Değil Cümle Kurmak O Gibi İnsanların Arkadaşlarına Bile İnsan Demek Yersiz Geliyor...
Güzel düşünüyorsunda insanları değiştiremezsin arkadaşım bu olaylar oldu ve daha bir çok kez olacak. İyiler iyidir,kötüler kötü :utangac1
sen kendince iyi isen sorun yok. Connector konusuna gelincede programlamasını yapan ve yaptıran kişiler, ortada bir sorun var ise zaten düzeltmek mecburiyetinde!

Ayrıca ;

* Yazdığın içerik, konu başlığı ile hiç alakası olmayan bir sonuca bağlanmış.
* Türkçemizi biraz güzel kullanabilirsen iyi olur. (en azından harfleri değiştirmeden )
Şu an sunucusuna saldırılan kişiler daha önce neler yaptığını önce bir düşünsün ondan sonra insanlara laf söylesin bence.Kendileri başka sunuculara saldırırken sorun yoktu zamanında.

Kişiliksiz insanlar ile dolu bir ortamdayız.Zamanla sende alışırsın.

Bağlantı programı konusuna gelince neredeyse tüm sunucular aynı bağlantı programını kullanmakta fakat sadece saldırı alan sunucularda connector sorunu yaşanıyor nedeni de güncelleme için kontrol edilen bilgisayara(yada host a herneyse artık sistemi tam bilmiyorum) ulaşılamıyor olması.Şu an bağlantı programı açısından belkide son 4-5 yılın en iyi programı mevcut.Ufak tefek hataları tabii ki olabilir fakat Zeki arkadaşımız her şeyin üstesinden gelebilecek bilgi birikimine sahip birisidir.
Zeki bey bu işten ekmek yiyorsa eğer birileri engel oluyorsa o kişiler şerefsizdir. Son zamanlarda özellikle bazı sunuculara yapılan saldırılar Zeki bey'in emeklerine yapılmıyor bu noktada hem fikir olalım, saldırılar sunucu, sunucu sahipler veya üçüncü şahıslara yapılıyor. Bu durumda bağlantı programının yapabileceği hiç bir şey yok. Yapılacak tek şey sunucu sahiplerinin önlem almaları. Artık devir değişti sadece bağlantı programları ile bir takım sorunlar düzelmiyor ve eğer bir şey tam yapılacaksa başta oyuncu olmak üzere bağlantı programı, sunucu ve sunucuya giren yetkili kişilerin kendi bilgisayarlarındaki güvenilirlik düzeylerini üst seviyede tutmaları gerekiyor.

Şahsen ben uğraştım ve bu bağlantı programının açıklarını tespit ettim bu yüzden mail kutum bir ara dolmuştu lütfen bize de söyle gibi yapılan emeklere aldırış etmeyen şerefsizler yüzünden. Öncelikle onları aramızdan çıkarmamız lazım. Ben işim gereği uğraşmıştım ve kendi adıma başarılı oldum. Sadece bu kadar.
ya bende connector giriş var siteye giriş var cıkıs yap girişe tıklanmıyor daha doğrusu hiç birine tıklanmıyor connector saydam yani çözüm lütfen beyler pvp-uo nun connectoru lütfen çözüm
@firehellsly

Öncelikle yanlış yere çekilmemesi için baştan söyleyeyim hiçbir sunucuda oynamıyorum ve uoyu bırakalı baya oldu.

Seçtiğin kelimelere dikkat et, burada kimseye "ş...z" demeye hakkın yok.İsteyen istediği saldırıyı yapabilir bu sunucu sahiplerini ilgilendirir.Önlemlerini daha iyi alsınlar.Gıcık olduğum sunucuya saldırırım bana burda kimse de niye saldırdın diyemez.Kimse de dava edemez şu Ultima Online yüzünden.Bağlantı programında emekten nolacak, bir kere yap birkaç değişiklik ile farklı sunucuya dağıt.Fazla bir emek yok bunda, zaten yazılan hiçbir program c veya c++ ile yazılmadı şuana kadar.(Yazıldıysa da ben görmedim).

Zaten bu sunucu işinde profesyonel olacaksan adam gibi;

Firewall'ını kuracaksın.
Saçma sapan script ve motorlarla uğraşmayacaksın, özgün birşeyler çıkartacaksın.
Takımını iyi toplayıp, bağlantı programlarına güvenmeyeceksin.

Not:Bu dediklerimi vpsde yapabileceğinizi sanmıyorum, Toplanın 5 6 sunucu bir adet sağlam sunucu alın ortaklaşa açın.

Not2:Bağlantı programından gelen parayla kimse adam gibi ekmek yiyemez, ancak ufak tefek ihtiyaçlarını karşılar.
Yeni Bir Sunucu Acacagım Connector Bakımından Yardımcı Olabılecek Varmı ?
Culum : Fazla bir emek yok bunda, zaten yazılan hiçbir program c veya c++ ile yazılmadı şuana kadar.(Yazıldıysa da ben görmedim).

işte zeki abi bu yüzden en çok tercih edilen kişi. projeyi c++ ile yazdı.
onemli olan programin yazildigi dil degil stabilitesidir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.