Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



merhabalar arkadaşlar,

Benim adım bayram, 19 yaşındayım ve nerden baksanız 1 yıldır bu işi yapıyorum bayada kendimi geliştirdim bu konuda pek tecrübeli olmasamda müşterilerimin isteklerini hep yapmaya çalışmışımdır. hiçbir müşterimin kalbini kırmamışımdır, hatta ve hatta çoğu müşterime ücretsiz connector vermişimdir. bu konuyu açmamın nedeni bakıyorumda bazı arkadaşlar yok şu şunu yapıyor, yok şu şunu ediyor, nerden baksanız herkez connector yapan kişileri kötülüyor konu benim için değil tamamen connector yapan geneli içindir. gelelim asıl konuya bu işi yapacak arkadaşlar ilk olarak aşağıda yazdığım maddeleri dikkate almasını öneririm.

1- connector işi yaparken = önüne gelen acc dosyası çalıyor diyebilir.
2- sphere veya scripts çalıyor diyebilir. // şahsen ben çalmadım ama birçok açık olan sunucunun açıklarını bulup söylemişimdir..
3- sphere patlar, script sorunu olur, mysql sorunu olur connectorcu suçlanır.
4- gecenin bi vakti aranırsınız, ve 3 kuruş için 10 defa connector kurarsınız.
5- en önemlisi connector yaparsınız emek harcarsınız birde bakmışsınız 3 gün sonra sizi kötülemeye başlar..
6- vps çöker veya şifresi başkalarına verirler çalma sorunu olur siz suçlanırsınız. // şahsen bunu yaşadım nasıl vps çalınıyorsa ilginç bir durum hayatımda ilk defa duyuyorum böyle birşey bizzat 10 hostcuya sordum vps şifresi bulunamaz dedi, ancak profesyonel birisi olması gerek.
7- hayatta hiç görmediğiniz şeyleri göreceginizden emin olabilirsiniz. // en büyük kanıtı ise connector yapanlar konu altına yaşadığı sıkıntıları yazarsa sevinirim.

Not : açtığım konuyu okuyan herkeze teşekkür ederim, son olarak gereksiz ve alakasız mesaj yazmazsanız sevinirim son günlerde 3,5 kişi benim hakkımda atıp tutuyor, yok acc dosyası çalıyor, yok şunu yapıyor bunu kim uyduruyorsa onu allah islah etsin diyorum.
ben aldım bayramdan fakat böyle bi sorunla yaşamadım hemde kendi spheremle ilgili sorunlarda bile ücretsiz destek aldım
Başkalarına onların istediğinden fazla şeyler vermeye başlarsan yada yapmak istersen, yüz vermiş olursun ve onlarda tepene çıkarlar. Hayatın geneli böyle.

Yaptığın connector hakkında konuşmak istemiyorum fakat, uğraşıyorsun bildiğim kadarıyla bir şeyler yapmaya. Müşteri buldugunda sana önceden dediğim gibi herkese connectore yapmaya çalışmaman lazım. Kaliteli müşteri bul ki seninde kaliten artsın. Buda benden sana tavsiye olsun.

Şuanda kendinde iyi biliyorsunki , kendimi kastetmiyorum, senden çok daha iyi connector yapacak kişiler mevcut fakat çoluk cocuk ile uğraşmamak adına kimse yanaşmıyor.Bende kendi sunucum dışında hiç bir kimse için connectorle uğraşmıyorum örneğin. Nedeni ise dediğin gibi hiç bir şeyden anlamayan insanlarla uğraşmak cidden sıkıcı bir durum. Sürekli dırdırlarını çekmek istemiyorsan baştan belirle neleri onlara sunacığını, daha fazlasını düşünme bile. Olabilecek sorunları baştan anlat, fazlasını vaat etme :)

Bu konu ^Avatar^ tarafından düzenlendi(2012-04-25 15:34, 11 yıl önce)
@Nelph

konuda seninle ilgili hiçbir mesaj yok konu tamamen başka bir boyuttadır zaten ben uo'dan uzakta olduğum için connector yapıyorum sphere felan script felan benim işim olsaydı ben çoktan 20 tane server açmıştım bunuda herkez biliyor tamamen konu bambaşka bir boyutta seninle hiçbir ilgisi yok evet senin dediğin olay doğru ama o olayı sana anlatmıştım nasıl olduğunu sende iyi biliyorsun zaten hatırlattığın için teşekkür ederim.

@^Avatar^

ne kadar kavgada etsek söylediklerinde haklısın abi dikkate alıcam bundan sonra.

@ByDarK

sağol kardeşim senin hakkında yazılan mesajlar içinde özür dilerim seni ben sanıyolar idare edersen sevinirim benim yerime :D
Banned
-3
Nelph : @G-Defender zamanında vps ihtiyacın oldugunda sana elımdekı fazla olan bir vps verip içinde sildiğim halde tekrar bir başarı ile sphereyi aldığını iddaa ettinmi ettin , doğrulamasını yaptıkmı yaptık. Başkasının ne dediği önemli değil ancak benim gözümde bunları yapmış birisi olarak hafızamda yer alıyorsun ancak hakkında atıp tutmam. 3 kuruş için aranıyorsun demişin o zaman 3 kuruşu küçümsüyorsun demekki gözündeki bu işi yapmıcaksın , 7 aydır wildgenia telefonu olmadığı halde gecenin bi vaktinde sorun yaratmadığı içinde kımse arayıp tutmuyor ancak sana bu sözleri söyleyenler yarısından çoğu bu piyasadaki yeni kişiler , bunlar hiçbirşeyi bilmez herşeyin kolayına kaçar ve birilerin üstüne bok atarlar.

Sana tavsiyem , kimseye yüz verme , hiçbir kimseyede telefon numaranı vermemelisin.



Bunu sen diyosan kesin dünya senin gözünde karedir. :D ( tartışma olmasın pls)^^
senin ne kadar dürüst calısıtıgnı biz biliyoruz gerisinin önemi yok kardeşim.
nacimisin nesın ne alıp veremedıgın varsa gıt ozel olarak hallet işini konu ne acılmıs sen ne anlatıyon varsa bı alıpveremedıgın gıt ozelden konuş çamur at izi kalsın ben bayramı 3 yıldır tanıyorum eger dedıgın gıbı olsaydı buraya 10 kişi yazardı sen ancak atıp tutuyosun..
bende aldım kullanamadım ama güzel çalışıyor sıkıntı yok hala eski görünüm varsa onu birazdaha güzelleştirirsen sıkıntı olcağını sanmıyorum :)
jadoreuo : bende aldım kullanamadım ama güzel çalışıyor sıkıntı yok hala eski görünüm varsa onu birazdaha güzelleştirirsen sıkıntı olcağını sanmıyorum :)

evet arkadaşlar merak etmeyin şuanda görünümü ve fazlalık yerleri kaldıracagım connector sağdece güncelleme yapıp client açmaya ve hileleri engellemeye yarayacak client türkçeleştirme çalışmalarım devam ediyor, vede options menüsü türkçeleştiriyorum tamamen bittiğinde konuyu açacagım zaten bana destek olduğunuz için cani gönülden teşekkür ederim.
Connector değilde program yazılımını hobi olarak amatörce yapıyorum connectoru hiç düşünmemiştim amma velakin g-def kodları dağıtılıyo sağda solda alıp bi connector yapmayı düşünüyorum

*lütfen tahrik edici ifadelerden kaçınınız /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-04-27 12:53, 11 yıl önce)
Zerox : Connector değilde program yazılımını hobi olarak amatörce yapıyorum connectoru hiç düşünmemiştim amma velakin g-def kodları dağıtılıyo sağda solda alıp bi connector yapmayı düşünüyorum

G-defenderin kodlarının dağıtıldığını kim söyledi bulabilirsen al kullan :)
nacix64 : zeki yada berk adamlar işini yürütüyo bi şekilde

Bu arkadaşla irtibata geç ayrıntılı yazamıyorum modcuğum uyarıyor nacix64'üde editlemiş gördüğüm üzere hmm bi dayanışma sezdim neyse hayırlı traşlar...
Ortada dayanışma felan yok ben hangı konuya yazı yazsam konu açsam 2 3 üç kendini bilmez kişi hemen atlıyor kötülemeye çalışıyor sende bunlardan birisisin varsa bir sorununuz telefon numaram sitemde yazıyor ararsınız konuşursuz forum konusuna mesaj yazmayla hiçbiyere varamazsınız zaten kendınızı bellı edıyorsunuz kı modlar da mesajlarınızı sılıyor teşekkur ederım modlara.
Neophyte
26.6001
Alay edici ifadeler kullanarak insanları tahrik etmek anlayış gösterirsiniz ki kimsenin hakkı değil. Bağlantı programında varsa bir hata ya da açık, bunu güzel bir şekilde dile getirebilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
forum kuralları madde II
@Ghlahn

konuyu kilitlersen sevinirim konunun fazla uzatılmasını istemıyorumda connector işi yapacak arkadaşlar veya bu işe başlayacaklar için tavsiyede bulunmak istedim bulunmuşta oldum sanıyorum fazlada uzatmaya gerek yok, teşekkürler şimdiden.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.