Aldığım duyumlara göre DÖT UO tayfası server açıyormuş galiba. Şimdi anlaşılıyorki neden piyasadaki tüm serverlar saldırı alıyor. Milleti birbirine düşürüp ortalığı karıştırıp server açma girişimleri olucak sanırım. Olum okadar döt uo diye diye yediniz bitirdiniz ortalığı saldırmadığız yer kalmadı sözlü ve fiziksel olarak. Milletin serverında Dupe programımı yapmadığınız kaldı, daha kimbilir neler yaptınız. Yarın heryere reklam çakarlar, email gönderirler. Onu bir kere yerler güzelim. Lütfen bir an önce açın serverınızı oynamak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Konu ile ilgili bilgisi olanda paylaşsında şu Shaklaban mıydı şarlatanmıydı birde yandaşları iyice reklam yapsın.

** multi hesap /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-02-19 12:57, 10 yıl önce)
reklamı sen yapıyorsun farkında değilsin.
kısaca; bitmediniz.
hayirdir burak kabusuna mi girdi gene dot :S dotun sahibi askerde bu arada calabilecegin yeni seyler yapamicak mlsf :(
abiii https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/xantier-yaptigi-cakallik-q43872 şu başlıktan sonra burağın bu forumdaki ikinci en büyük failı, fırat askerde aahahahah. dupe programını da dot'a kakalamaya çalışmış falan. of utandım başkası adına.
burak tamam seni de anliyorum aslinda yillardir hic kendini tatmin edebilecegin bi kitleyi yakalayamadin, sacma sapan seyleri webde basari olarak gosterdin save suresi yok dedin olmadi, turkiyenin en kalabalik sunucularindan birini klonladin gene olmadi anla artik bu platformda basarili olamiyorsun gecemedin bir turlu 30 playeri. cok buyuk aci veriyo biliyorum ama vazgec artik saga sola saldirmaktan sana gore degilmis programlama, uo falan anla iste, kareteye yonel bak temelin de varmis hem belki orda olur bisiler.
Xantier : abiii https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/xantier-yaptigi-cakallik-q43872 şu başlıktan sonra burağın bu forumdaki ikinci en büyük failı, fırat askerde aahahahah. dupe programını da dot'a kakalamaya çalışmış falan. of utandım başkası adına.

lan bu çok iyiymiş uhasguashguahgauhg :D
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.