Master
59.2997
Bu sunucuya ne gareziniz varda başlıklarını sebepsiz yere kilitliyorsunuz? Arkadaşınızın, dostunuzun işlerine set çekti diye mi yapyıorsunuz yoksa başka amacınız mı var. Yoksa hatır, gönül işlerinden ricaları mı kıramıyorsunuz? Gündem bölümüne açılan tanıtım ve tartışma başlığını amacından saptı diye kilitlemek nasıl bir kafanın ürünüdür? İlla başarı yazıları, süslü destek mesajları gelsin, tanıtım yapılsın mı istiyorsunuz? Bırakın adamlar tartışsın eleştirsin. Ne küfür ediliyor ne kurallara aykırı durumlar dönüyor. Ben sebebin altında ilk yazdığım türde olayların olduğunu düşünüyorum ama yinede bir bakalım ne söyleyeceksiniz.

Hadi o başlığı kilitlediniz ettiniz. 2. başlık açıldı. Orada sorular sorup cevaplar verilirken durduk yere sebepsiz ne diye kilitlersiniz? Ayrıca ilk başlıkta özellikle son sayfalarda amacın dışına çıkılmamasıyla ilgili hiç bir uyarı da yer almıyor. Ne başlıklara ne uyarılar yapıyorsunuz sonunda kilitleyip temizleyip tekrardan açıyorsunuz. Bu kadar yandaşlığınızı belli etmeyin. US'ın sunucu projesi açılsaydı gündem bölümünü de kapatırsınız siz.

Birde başlıkları çıkıp yıllardır görünmeyen neyin ne olduğunu bilmeyen servis dışı yetkilinin kilitlemesi ayrı trajedi. Son uygulamalardan ne haberi olsunda uygulasın bu adam?

Son olarak bunlara mantıklı bir cevap vermeyeceksiniz, veremeyecekseniz bu başlığı da kilitleyip bir zahmet hesabımı engelleyin. En azından kafam rahatlar, arada girip bakma, cevap verme gereksinimi hissetmem. Olaylar üstteki gibiyse zaten bakmaya, okumaya lüzum yok demektir.

Kilitlenen başlıklar;

https://www.ultima-strike.com/
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/destruction-of-trammel-q48514

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2012-10-21 10:28, 11 yıl önce)
kusura bakmayın ama ikinci başlığınız burdan devam gibisinden sitem gibi açılmış bir başlık ben o başlığın ne bir içeriği var ne de bir öz veriyle hazırlandığını zannetmiyorum ve zaten arkadaşa yazmıştım içerini zenginleştirmesini söylemiştim yapmamış .
Benim yazdıklarımda silinmiş şuan bakarsanız uoplayer.com dada Dotta kaç kişinin oynadığı yazmıyor acayip bir gölgeleme çalışması var ultima-strike ve uoplayer tarafından nedeni ise apaçık belli malum 2 serverin sahiplerinin isteği üzerine oluyor bu ama diyecek birşey yok uo yu mahvedende onlar güzel herşeyi baltalayanda onlar bu yaptıklarınızla serverınıza gelirmiyiz sanıyorsunuz yanılıyorsunuz
salamsucuk : Benim yazdıklarımda silinmiş şuan bakarsanız uoplayer.com dada Dotta kaç kişinin oynadığı yazmıyor acayip bir gölgeleme çalışması var ultima-strike ve uoplayer tarafından nedeni ise apaçık belli malum 2 serverin sahiplerinin isteği üzerine oluyor bu ama diyecek birşey yok uo yu mahvedende onlar güzel herşeyi baltalayanda onlar bu yaptıklarınızla serverınıza gelirmiyiz sanıyorsunuz yanılıyorsunuz

Hemende attın vdsı değiştiğinden kaynaklı ip port değişmiştir sunucunun bu tamamen sunucu sahibinin bildirmesi gerekli ip ve portu.

Kaç yıldır bu platformlar ne zaman başkaların işine karışır olmuş! Komedi
Tavırlar sonucunda öyle gözüküyor bu konuları bilmeyen biri olarak öyle izlenim elde ettim farkındaysanız hep bir baltalama söz konusu o servera karşı yoksa ne bir çıkarım var nede bir bağım ama insan kızıyor iyi giden birşeyi bu kadar baltalamaya çalışan görünce
ahaha türk müziğinin plak şirketi sahibi kıroları misali kurtlar vadisi oynuyor bazı sunucu sahipleri. çok tehlikeli, uyarıyorum.
Xantier : ahaha türk müziğinin plak şirketi sahibi kıroları misali kurtlar vadisi oynuyor bazı sunucu sahipleri. çok tehlikeli, uyarıyorum.


şimdi bu bana uyarımı ?? sadece güler geçerim ben ! sen gerginlik yapmaya devam eder isen 2 değil 10 tane topic ac hepsi kilitlenir! buda senin kişiliğine uyarım!
Silindi
Neophyte
3.1
bu uyelere bu kadar yuz verirseniz olacagi bu
bu tayyip ne diyo la
Master
59.2997
Rahman_Baba : bu uyelere bu kadar yuz verirseniz olacagi bu

Site yönetimi tanrı mı? Mutlak itaat edip, sürekli iyi davranalım? Yönetimin amacı siteyi ayakta tutmak, kurallar koyup bunları uygulamaktır. Höt dedi mi susturup kenara pusturmak değildir. Hem onların hayatta bana göre ne gibi üstünlükleri varda böyle davranayım. Bu sitede yazdığıma, bulunduğuma göre sitenin kuralları ne gerektiriyorsa onlara uyarım, uymazsam zaten gerekli işlemi yapar beni siteden uzaklaştırırlar. Çık dış dünyayı gözlemle biraz. Hayat UO ve platformlardan ibaret değil. Bu kadar yönetim düşkünü olduğundan kafanın nasıl çalıştığını az çok tahmin ediyorum. Aziz Nesin kriterlerine güzel uyuyorsun.
Expert
34.0001
haters gonna hate :bagirma ahah

amerikanın oyunu bunlar hep
Başlık iyi gidiyordu, biraz özgürlük lazım foruma. İlla herkes gelip başarılar yazıp cicili bicili konuşacak mı?
Normalde bu tür bir üslup ile açıla bir başlığa cevap vermek gereksinimi bile hissetmem fakat yapılan ithamlar hakkında biraz zihininizi açmam gerek sanırım ;

@Bu sunucuya ne gareziniz varda başlıklarını sebepsiz yere kilitliyorsunuz?[ac=1]Arkadaşınızın, dostunuzun işlerine set çekti diye mi yapyıorsunuz[/ac] [ac=2]yoksa başka amacınız mı var[/ac].[ac=1] Yoksa hatır, gönül işlerinden ricaları mı kıramıyorsunuz? [/ac][ac=3]Gündem bölümüne açılan tanıtım ve tartışma başlığını amacından saptı diye kilitlemek nasıl bir kafanın ürünüdür? [/ac]İlla başarı yazıları, süslü destek mesajları gelsin, tanıtım yapılsın mı istiyorsunuz? Bırakın adamlar tartışsın eleştirsin. Ne küfür ediliyor ne kurallara aykırı durumlar dönüyor. Ben sebebin altında ilk yazdığım türde olayların olduğunu düşünüyorum ama yinede bir bakalım ne söyleyeceksiniz.


Öncelikle ithamlar doğrudan şahsıma yapıldığı için kendi adıma cevap vermem gerekicek olursam [ac=1] herhangi bir sunucuya garezim yok , ultima ya da genelleme yapıcak olursak u-s de içerik olarak bulunan bir oyun oynuyan bir arkadaşım yok dolayısı ile onların bu sektörde uğraştığı bir iş yok [/ac], [ac=2]evet başka bir amacım var o da forum içerisindeki başlıkların seyrini kontrol etmek ve kurallara aykırı durumlarda müdahale etmek.[/ac] Kendinizin de belirttiğiniz üzere gündem bölümüne açılan başlıklar tanıtım ve eleştiri amaçlıdır , doğrudan 2 li diyaloglar halinde tartışmalar değildir. Eleştiriler iyi olmak zorunda değildir kelime anlamından da anlaşılacağı üzere kötü yönde eleştiriler olabilir sorun bu değil yöneticilerin yapmış olduğu uyarıların dikkate alınmaması ve devamlılığıdır.Başlığın genel gidişatı açısından uygun görülen yaptırım başlığın silinmesidir fakat u-s de kullanıcı mesajları ile ilgili olan gelişimlerden sonra kendi insiyatifime bağlı olarak uyguladığım işlem başlığın kitlenmesidir.Sorunlarınızın çözümü için dahi olsa açmış olduğunuz başlıkta kullanmış olduğunuz suçlayıcı kelimeler ve ya üslup akl-ı baliğ bir insanın tercih edeceği türden değil.

Ikinci başlık hakkında bir bilgim olmamasına rağmen kitlenme sebebini anlamak için ekstra bir efor sarfetmeye gerek yok , gündem başlıkları konusuna bakıcak olursanız açılacak başlıkla ilgili kurallarda sunucu ile ilgili verilmesi şart koşulan bilgiler yer alıyor.
Expert
34.0001
unknow:
Ikinci başlık hakkında bir bilgim olmamasına rağmen kitlenme sebebini anlamak için ekstra bir efor sarfetmeye gerek yok , gündem başlıkları konusuna bakıcak olursanız açılacak başlıkla ilgili kurallarda sunucu ile ilgili verilmesi şart koşulan bilgiler yer alıyor.

ama ama diğer sunucuların başlıkların da düzeltin yoksa kilitlerim diye uyarıyorsunuz biz de direk kilitlemişsiniz !!11 yandaşlarrr.

site de açtığımız 3üncü 5inci reklam başlığımız değil zaten :)
Novice
12.5
@unknow
Bence tartışma mesajlarını silerek gerekli kişilere uyarı verdikten sonra reklam başlığının devam etmesine izin vermek zorundaydınız.Kişi veya kurum burada reklam yapıyor tartışma çıktığı için kişinin reklam hakkı elinden alınamaz.

Ben olsaydım gerçi hiç bir şey yapmazdım.Mesaj atan yok bir şey yapan yok bırakın bari millet tartışsın.

@Slothere
Gökberk sen burada yetkiliykende en yakın arkadaşlarım yetkiliyken ben yine yönetimi eleştiriyordum.Gerçekten U-S yönetimi yeni değil yıllardır garip bir tutum içerisinde.Bence bu sunucuya has bir şey değil.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.