Bu konudan benimde haberim var ve bende ufak bir açıklamaya yapayım madem. Sabah foruma girdim bir problem var mı yok mu diye ve konunun kitlendiğini gördüm, konuyu takip ediyordum aynı zamanda. Daha sonradan xantier'in başka bir başlık daha oluşturduğunu fark ettim ve o başlığı ben kilitledim. Çünkü 1 sunucuya ait tek başlık altında güncellemelerini ilerletmeye çalışıyoruz. Bu işlemi sabah 10 gibi yaptım ve evden çıkmam gerektiği için diğer başlıkta ki gereksiz mesajları silip aktif edemedim. Ben 2. konuyu kilitledikten sonra Lucretius'a mesaj attım ve bu konuyla ilgilenmesini söyledim. O da sağ olsun ilgilendi ve gerekli düzenlemeleri yaptı.

Eğer boş bir günüm olsaydı veya 1-2 saatlik vaktim olsaydı zaten ilk konudaki mesajları silme gibi bir niyetim vardı ancak Futbol Hakemliği yapıyorum ve bugün üst üste yönetmem gereken 2 adet maç vardı bu yüzden evde duramadım ve ilgilenemedim. Bunu söylemek bana düşmez ama yinede söylemek istiyorum. Ultima-Strike için eski yönetim gücünün olmadığı söyleniyor, aslında bu iş böyle değil. Bazen geniş düşünemiyorsunuz ve empati yapamıyorsunuz ya da yapmak istemiyorsunuz. Slothere iyi bilir ki u-s yetkili olmak veya herhangibi bir platformda yetkili olmak gerçekten kolay bir iş değil. Açıkçası Uğur ile aynı fikirdeyim Gökberk'in düşüncelerinin bu yönde olmasını şaşkınlıkla okudum ve üzüldüm. Yetkili kadrosu zamanında önceliği platform olmak üzere bir çok alanda deparmanına göre hizmet vermiş kişiler ben bu platformda 2007-2008 yıllarından beri görev yapmaktayım ve son 1 yıldır siteye eskiye nazaran vakit ayıramıyorum çünkü belli bir yaşa geldim. Bu yüzden gelceğimle ilgili planlar yapıyorum ve erken yaşta başladığım kariyer çalışmamı ilerletmeye çalışıyorum. Bu yüzden arada aksaklıklar olabiliyor ama 2003-2004'ten beri ultimaya hizmet vermiş bir platform hadi diyelim ki kötü günlerden geçiyor, yapılması gerekilen şey yönetimi ve platformu yerden yere vurmak mıdır? Bence yetkililer ve üyeler iki taraflı olarak tek bir taraf haline gelip birbirine hoşgörü ile yaklaşabilir.


Not: Bugün 2 tane müsabaka yönettim ama şunu fark ettim Ultima-strike yetkili olmak müsabaka yönetmekten daha zor. :)
Başlık hala kilitli ve duyurularımızı yazamıyoruz
başlığı yeniden açar mısın? oradan içerik alırsın diye başlığı silmedim. yukarıda da yazmıştım aslında seni bekliyorum bende.
Ben sadece tek birşey söylemek istiyorum.

Türkiye'de 150 player oynatan ilk ve tek sunucu değilsiniz. Yani elde ettiğiniz başarı ulaşılmayan vb gibi bir başarı değil. Ha anlıyorum ilk başarınız ama bu forumda çoğu sunucunun başlığı kendi istekleri dışarısında yani boş konuşanlar yüzünden kitlendi veya silindi. Bunlara alışsanız iyi olur.Ya da ağlamak yerine bu kadar bu forumda başlık açmazsınız olur biter..
sakin ol bi konu bitti. 2012 yılında editsiz 150 player birinci aydan çok zor bir şey, sakin ol.
:yes



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.