Merhabalar Ben Emrah Bozkurt Nachtlord UO sunucusunun sahibi. Biraz önce uoplayer sitesine bu başlığı açtım ve işine gelmediği için forumdan banladı :) Ayrıca oradaki mesajımızı sildi :)

Ve günlerdir sunucumuza saldırı yapıyor ve saldırıyı sonladırması için bizden güvenlik programı almamızı yada sitesinde reklam vermemizi istiyor.
Bunu zorbalıkla sunucuya saldırarak yapıyor. söyleyince kendisi tarafından tepki aldık. :)

Şuan o şahıs ile geçen konuşmalarımızı burada yayımlıyacağım ha bizene diyebilirsiniz elbette fakat belki ilerde sizin sunucunuza da yapabilir ve sizden de para istiyebilir saldırı sonlandırmak için.

Eğer ki bu konuşmaları görmek isterseniz benim bilgisayarıma team ile bağlanabilir yada resim atabilirim size. (GERÇEKLİĞİ İÇİN).

Skype konuşmaları ise buradadır.

//uğur
anlık mesajlaşma loglarının forum'da yayınlanmasına izin vermiyoruz. yılların getirdiği pratik ile bu kuralı ekledik. bknz forum kuralları [topic]1[/topic]

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2014-04-01 00:29, 10 yıl önce)
Dostum yapman gereken nedir biliyormusun elinde taş gibi delil var al bunun çıktısını yarın ilk işin sabah git bir adliyeye yada ilçe karakoluna yapman gereken şu. Bilişim suçlarını karıştırmıcaksın hiç bir şekilde bu kişi benden haraç kesiyor diye şikayet ediceksin çok zor değil sana boş boş laf yapabilir eğer sen şikayette bulursan emin ol sonuç alırsın. Nasıl mı alırsın söylüyeyim, aynı olaylardan daha önce Nebulada yaptı ve dava henüz sonuç almadı. Biraz efecimiz uyduruyor donuna kadar aldım vs diyerek. Dava Nebula davası değil Nebulanın sponsoru olan Ankara Life dergisinin davası idi.

Madem bukadar insanlara davayı kazandım diyebiliyor dava sonuc belgesini buraya koysun bizlerde görelim.
Merak etmeyin size asla ve asla birşey olmaz, bu kisi sizden bariz bir şekilde haraç kesiyor. Hiç bir şekilde dava açtığın içinde bir para ödemiyorsun.

Bu arada yapman gereken sana en güzel şeyide söyliyeyim, hangi firma ile calısıyosun bilmiyorum ama özel mesaj ile pm atarsan sana bir öneri sunabilirim ya da en azından calıstığın firmadan yurtdısı anonsu kapalı ip adresi istersen 3-5 tl birşey isterler sorunsuz yoluna devam edersin.

Sadece 1 saat ayırıcaksınız korkmayın bunu yapmaktan.

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2014-03-31 21:07, 10 yıl önce)
Teşekkür ediyorum. Kişi zaten kendi sitesine yazdığım için şikayet edecekmiş bende yarın ilk işin karakola gidip yada savcılığa gidip şikayet etmek olacaktır. Eğer bunu biz yapmazsak başka sunuculara da bunu yapacaktır.
Dostum yazdığım yazıyı güncelledim, dediğim gibi çıktısını alıp gitmen yeterlidir. En fazla 1 saatini alır o seni şikayet etme hakkına sahip değildir ne konudan edicek vergi kaçırıyorsun diyemi?

Maliye senin kaçırdığın 3-5 tl vergiyi açıkcası siklemez milyon dolarlar kaçırılıyor bu ülkeden vergi çıkıpta 3-5 tl için uğraşmazlar bile.
Ayrıca açabilmesi için senin hesap numarana bir ücret yatırması gerekmekte, seninle görüşüp satın aldığına dair ve fatura istediğine dair bir paylaşımı olması gerekmektedir unutma.

Hadi kolay gelsin.
Efe cok zıplıyorsun küpenden tutup atıcaklar bi gün seni iceri ozaman ünal babanda kurtaramaz seni haberin olsun.Git kendine haraç kesicek başka oyunlar bul.Bu şahısın usdeki üyeliğininde kapanmasını istiyorum ultima icin bu kadar tehtid oluşturan bir adamın burada işi ne?
@Nelph yazınızı okudum zaten maliye açısından birşey tutturamaz ama kendisi ile uğraşacağım
İnsan olsa halen sunucuya saldırmaz nasıl bi karaktere sahip bir insansın küfür etmeye bile deymezsin sen.

Bu konu Eraser Shroud tarafından düzenlendi(2014-03-31 22:44, 10 yıl önce)
Bu sitede senelerdir bu şekilde kaç kişinin serverına saldırarak ,kaç sunucuyu kapanmaya zorladığı ayriyetten 1000 lerce insanında oyun hakkını elinden aldığını sanırım hepimiz biliyoruz.Bir kişide şu işi yargıya taşısın .Ayriyetten bu platformun yüz karası kişiyi halen niye burda tutuyorsunuz oda garip.1 değil 2 değil bu kaçıncı olay yahu hayret birşey.
küfür içerikli mesajlar silindi uyarılar verildi.
Keşke silmeseydiniz yapılanları görselerdi ama size saygım var kurallar ne ise o :)
Kusura bakmayın ama şu çocuğuda başa çıkaranlar sizlersiniz.Biliyorsunuz saldırabileceğini önlemlerinizi tam alın abi.Zaten nasıl bir insan evladıysa artık ben anlamış değilim.
Sövsen sövülmez,dövsen dövülmez..
Haşlıgı tükenmiştir denyonun :D

Bilişim suçlarında son aylarda çok köklü ve agır değişiklikler oldu..

Bence bildirmelisin eskisi gibi değil bilişim suçları artık..

Çok ciddi para ve hapis cezaları, net yasagı vs birçok şey var..

Ayrıca arkadaşın dedigi gibi tehdit yoluyla para iste ilede emniyet müdürlügünün asayiş bölümüne bildirebilir ve savcılıga manevi tazminat/suç duyurusu için başvuruda bulunabilirsin..

Yada en güzeli gidip kafa göz dalabilirsin :D

Bizim elimizde kalacaktıda askeri birligine sıgındı :D

Üflesen uçar zaten çöp gibi bişey zaten :D

Askerdede pembe teskere aldı zaten evine postaladılar :D
Silindi
Members
0
Acı olan böyle veledlerin iki üç dolarlık hostlarla istediği yeri uçurabilmesi

adam hostlara iki üç dolar veriyo sen onları savunacam diye 200 300 lira bayılıyosun firewalla

neyse yakında gider savcılıktan kağıt elemana o zaman oturur ağlar. Şimdi sığınabilceği askerlikte yok oturur ağlar artık haraç kesmenin ne olduğunu ya yüksek bi para cezasıyla yada cezaevinde anlar artık :D
kimse ultima için gidip savcılıkta dilekçe ile oturup uraşmaz en fazla birisi adresini bulur ki çok rahat bulunur gider kız arkadaşı annesi babası neyse rahatsız eder götü uçuklar bununda bir şey yapmaz daha da
Novice
-0.500001
Adamın sayesınde serverların giderleri arttıgı ıcın kalitesi arttı desteklemesemde playerlar ıcın iyi oldu



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.