Elysia Ultima Online
Tür: PP
Emülatör: Sphere
Üyelik: Kayıt Sistemi
Skill Cap: 8x
Stat Cap: 225
PH: 100% Her skill

Ana Sayfa
Kayıt
Forum
Sistemler

Speed Test


Makina Özellikleri


Explosion Alanı
Gm Topuk Alanı
Pazar Alanı
Pvp Alanı
Young Alanı
Zar Alanı


Bu konu Qnd tarafından düzenlendi(2012-02-20 04:35, 12 yıl önce)
Rare dye sistemi haricinde ilgi çekici bir yanınız bulunmamakta. Sunucu reklamları konusuna bakıp başlığınızı ona göre düzenlemenizde fayda var.

Başarılar.
Makina özellikleri ve speed test eklenmiştir.
Syntax : Rare dye sistemi haricinde ilgi çekici bir yanınız bulunmamakta. Sunucu reklamları konusuna bakıp başlığınızı ona göre düzenlemenizde fayda var.

Başarılar.

O konuda haklısınız, fakat şuan henüz test ettiğimiz bazı sistemler bulunmakta, bu sistemleri 1 haftalık beta süresinden sonra tanıtacağız. Sistemler konusunda açıkcası aşırıya kaçılmamasını isteyen bendim, UO'nun sadelikten çıkmamasından yanayım, şimdilik üzerinde çalıştığımız sistemleri söyleyemem fakat sistemlerimiz bu kadar az olmayacaktır.

Düzen konusunda ise şunu söyleyebiliriz, beta dönemi sırasınca dialoglarda bazı aksaklıklar olacaktır, fakat verdata'mız yeni geldiği için, şuanda dialogların sabit olması için çalışmalarımız devam etmektedir.

Sunucumuzun özel sistemleri;
Pazar
Rare
Ticaret

sistemleridir. Şuan kullanılan ticaret sistemi sadece deneme aşamasındaki sistemlerden biri olup, bir hafta içinde yeni ticaret sistemine geçmeyi planlıyoruz.

Sunucu yönetimi hakkında ise söyleyebileceğim çok şey var, fakat ortam güzel ve herkes'e karşı eşit davranılıyor. Umarım sizlere sevebileceğiniz bir ortam hazırlarız.

Rename kısmındaki aile soyadı silinme sorununuda açıkcası şimdi öğrendim bunu hemen halledeceğim.

İyi forumlar.
Teşekkürler.
Neophyte
26.6001
PH oranının tam olarak açık olmasıyla beraber, young sisteminin de eklenmesini gereksiz buldum ve power play sunucusu için etkinlik sisteminizi reddeden bir görüşüm var. Alanların resimleri yerine, sistemlerin tanıtımı için yani onların görselliğini ön plana çıkaracak resimleri kullansaydınız, daha hoş tanıtım olurdu diye düşünüyorum. En önemlisi, sadece sizin sunucunuz için söylemiyorum ama bu beta olaylarını desteklemeyen ve bir o kadar saçma bulan görüşüm var. Ne kadar script bilginiz dahi olsa iyi bir sunucu açmanın yolu, iyi bir oyunculuk kariyerinden geçer bana göre ve bu tecrübeler oyuncu bakış açısıyla size hataları en aza indirgenmiş bir ortam sunar.
Ufak eleştiri yazımı yanlış anlamayınız düşüncelerimle sınırlı, tabiki girip oynamadan ön yargı ise bunları kıramayız :)
Başarılar :)
Başarılar
Alanlar ilgimi çekti başarılar
@xwerswoodx Son zamanlarda amacımız sadelik diye ortaya çıkan sunucuların çoğu milattan önceden kalma packleri kullanıp üstüne 1 satır kod yazamadıkları için bu düşünceyi öne atmaktaydılar, umarım siz de aynı şeyi yapmazsınız.

@uo_meadhros nfw
Bizim insanımıza sisteme gerek yok bknz şu an açık olan ve hiç bir sunucuyla sistemleri benzemeyen stones sunucusu bile player bulamıyor ki adamlar da 50 tane sistem var .

Başarılar dilerim tanınmış sima iseniz kazanırsınız olay bu .
Master
59.2997
Sistemsiz direk olarak sunucuyu aç, world'de dahi değişiklik yapma. Eğer oynayabilecek kitlen varsa oyuncu zaten o sistemleri kendisi içinde yaratır uygular. Bkz; Second Age vb. sunucular. Adamlar çıkıp kendileri düello alanı belirleyip orada toplaşıp sırayla düello yapabiliyor. Türk oyuncuları sistemle itelemezsen çıkar mutlaka bozar onu. İnsan farkı var.

Konu dışını bırakıp sunucuya dönersek şansınız oldukça düşük. Bakalım umarım başarılı olabilirsiniz ama zor. Önerim devamlılık sağlayabileceksiniz sağlamanız. Şu sıralar tek işe yarayan yöntem devamlılık ve aktif süresi. Birkaç yol daha mevcut fakat neyse...
Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sunucu saat 20:00'da aktif olmuştur.
Başarılar güzel sunucuya benziyor..
Superadminstratours : Bizim insanımıza sisteme gerek yok bknz şu an açık olan ve hiç bir sunucuyla sistemleri benzemeyen stones sunucusu bile player bulamıyor ki adamlar da 50 tane sistem var .

Başarılar dilerim tanınmış sima iseniz kazanırsınız olay bu .
Stonesdeki sistemler demişşinde evet sistem çokda ama ne kadar kullanışlı bunu denemeden olmuyor. Mesela adamlar şunu yapmış hide stealt 100.0 ise koşabiliyorsun ve 5x clientin verdiği hızlı koşma ile belli bir süre koşabiliyorsun. Hide adama detect yada reveal işlemiyor yani. Böyle düşüncesiz sistemler olursa 50 değil 100 tane sistem olsa neye yarar.

Elysia sunucusuna başarılar.
Banned
-3
Başarılar Efe umarım istediğin gibi olur kardeşim.
@Xearth @osi @shr
Teşekkür ederiz :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.