Kell in dediği gibi elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz oyundan yetişemediğimiz yerde iletişim msn destek adresimiz sabah 8 den gece 2-3 e kadar açık durumda.

Bu akşam büyük quest yapılacaktır
Questte Verilecek İtemler.
Arcane-Devil-Angel Armor Parçası
Level 4-5-6 Random Harita
100K Tix
6 Adet Yumurta
Khalims Bot
Weapon Upgrade
Deer Mask of Bravering
Cloak of Displacement ( 3 Gün Süreli )
Weapon Enhance

www.elysiumuo.net
Allah Allah benim göremedğim linkler görüyorsun sanırım forumda bakılmamış olarak
Başarılar
Valla Bende Başladım Umarım Eski Projeler gibi kapanıp gitmez.

Donateden item almaya çekiniyorum kapanıcak diye :S
Elysium yep yeni bir projedir oyunda yer alıyorsanız eskileri unutun ileriye bakın
PM attım bi kontrol edermisiniz rica etsem
Görev sistemi getirildi artık oyuncular rahat şekilde item kasabiliyor.
Yakında taştan silah alınıp direk pvp yapılacak 2 player cekicez diye yapılanları görseniz bir yerinizle gülersiniz breeaavoo parayla item alanlar şimdi ne düşünüyor merak ediyorum :)
Superadminstratours : Yakında taştan silah alınıp direk pvp yapılacak 2 player cekicez diye yapılanları görseniz bir yerinizle gülersiniz breeaavoo parayla item alanlar şimdi ne düşünüyor merak ediyorum :)

Sen niye herşeye atlıyosun arkadaşım ?

Çekememezlik falan varda sırnaşıcak yermi arıyorsun ?

Gayet Güzel Bir Server. Bende Elysiumda bir playerım bende donateden alışveriş yaptım ve görev sisteminin gelmeside iyi oldu.

Abartı Bir İtem Yok Verilen Ödüllerde.

Millet Blabla Pvp Gibi Çoluk Çocuk Serverlarında Oynıyacağına bu tarz bi serverda oynasın daha iyi ;)
Valla ben bana dokunduğu için yazıyorum yani bana giren çıkan var uzun zamandır oynuyorum daha öncekilerdede çok uzun zman oynadım.Ben server yöneticiler kötü demiyorumki hala oynuyorum.Ben level kasıcam item kasıcam diye gözlerimi bozuyorum 2 player çekicez diye acayip acayip pvp serverları gibi sistemler ekleniyor.Bir şey ya olur ya olmaz ortadan gidicez diye serverın dengesini bozmak ne derece mantıklı.

İtem kasmak zaten kolay üstüne birde 10000 lerce set parçası silah işe yaramaz halde bankalarda vendorlarda öylesine bekliyor madem bunları eritmek amaçlı bir sistem yazılsın.Şu yumurta sistemini görünce zaten bittiğim an oldu fire mace bile 3 4 saatte alabiliyorsunuz kaldıki normal kasan birisinin vampiric armr elde etmesi hafta sürerken 1 saatte almak ne kadar mantıklı ki :)
bunun viox versiyonunda tabu gibi bir şeydi bu itemler yav. üşenmeyip gece gündüz xp kasardık acayip zevkliydi de. sword of life draini olanı peygamber ilan ederdim kendimce.
Xantier den bal damlıyor bende bunu anlatmaya calısıyorum şimdi 3k tix den vendorda satılmıyor 2 aydır hasilat yok yer gök item kim niye item alsın

uğraş level kas 1 haftada adam benim kastıgımın 2 katını kassın şimdi allahdan revamı :)
Superadminstratours : Valla ben bana dokunduğu için yazıyorum yani bana giren çıkan var uzun zamandır oynuyorum daha öncekilerdede çok uzun zman oynadım.Ben server yöneticiler kötü demiyorumki hala oynuyorum.Ben level kasıcam item kasıcam diye gözlerimi bozuyorum 2 player çekicez diye acayip acayip pvp serverları gibi sistemler ekleniyor.Bir şey ya olur ya olmaz ortadan gidicez diye serverın dengesini bozmak ne derece mantıklı.

İtem kasmak zaten kolay üstüne birde 10000 lerce set parçası silah işe yaramaz halde bankalarda vendorlarda öylesine bekliyor madem bunları eritmek amaçlı bir sistem yazılsın.Şu yumurta sistemini görünce zaten bittiğim an oldu fire mace bile 3 4 saatte alabiliyorsunuz kaldıki normal kasan birisinin vampiric armr elde etmesi hafta sürerken 1 saatte almak ne kadar mantıklı ki :)

Öncelikle görev sisteminin ödüllerinde Fire mace yok kardeş. Earth Mace var oda 300 yumurtamıydı neydi yumurtalar zor çıkıyor yani 3 saatte alamazsın. ben 1.5 saattir kasıyom 30 tane yumurta anca kastım :S

Bence güzel oldu eklenmesi gerçekten. İtem kasamıyorduk yoksa. Belli başlı kişiler serverda item kasmış başka item kasabilen yok. Tek başına boss kesilmiyor zaten ee sürekli arcane warrior mu kesçez ? Bence bu serverda Tek takılanlar için gayet güzel bir sistem olmuş. Sadece kendi açından bakmamalısın olaylara.

Bu konu mthN tarafından düzenlendi(2011-07-08 16:19, 12 yıl önce)
Mthn sen ya stafflarin arkadasisin ya da birseden cakmiyorsun .eski serverlari oynadin mi bilmiyorum ama denizin dedigi gibi ld cikmarmak imkansizdi ki obur silahlari soylemiyorum bile bu serverin tek sorunu script bilgisi olmayan staffdir. Baska serverlardan kopyala yapistir yapildigindan bu durum bu hale geldi.servera staff deniz ya da baska iyi script yazan birini alin bak serverda kac player oluyor ? Az kaldi zaten bekleyin...
Sen İlk önce bi düzgün yazmayı öğren ondan sonra server aç dostum :)

Açında Görelim Bakalım Siz Daha Fazla Player Yaparsanız Orada Oynarız Bizde.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.