Zaten o Ba'al gereksizi yüzünden yeterince darbe yedik siz bari adam gibi durun serverın basında
CrazyDream : Valla b.k atmak kolay uğramış baştan sona üşenmedim okudum daha iyisini yapabilen varsa buyursun yoksa bi zahmet sussun.daha iyisini yapabilen derken script ya da server bazındaysa 2 günlük iş bunlar; yok sistemler bazındaysa beepk apk tarzı serverlar yaklaşık 10 senedir zaten mevcut, yani ortada yapılan birşey yokki daha iyisini yapabilelim
CrazyDream : hıhı zaten herkes ferrariye biniyo çeşitlilik olması güzel senin dediğin bu tarz birşeye denk geliyor. girişmci olmuşlar desteklemek lazım kösteklemek değil benim inancım bu yöndedestekliyelim ben köstek olmuyorum zaten sadece senin "daha iyisini yapabilen" sözünün gereksiz olduğunu vurgulamak istedim; sanki ortada birşey varmış gibi script sahiplerini [kimbilir kaçıncı] yüceltmeye gerek yok, yaptıkları '0' bu kadar da açık konuşuyorum sırf bu server için konuşmuyorum şuan Türkiyede bulunan bütün serverlar benim gözümde aynı konumda.
elysium a başarılar diliyim uzatmıyım daha fazla