Sunucumuz Diger Bircok Ultima Online Sunucusundan Farkli Bir Sistem Uzerine Kuruludur.Haritamiz Sosaria Haritasi uzerine Yapilan Eklentilerdir.Sunucumuzun Kendine Ozel Bir Level Sistemi Vardir.Sunucumuzda Statcap 800 (Str:400 Dex:200 Int:200) Ve Skillcap Yoktur.Sunucumuzda Skiller 400.0'a Kadar Kasilabilmektedir.Sunucumuzda 3 Skill Disinda Hepsini Kasabilirsiniz.Bu 3 Skill'i (Mining Taming Blacksmithing) Level Atlayarak Arttirabilirsiniz.

Elysium Uo New Age

Sunucu Hakkinda Bilgi

Her Yaratigin belli bir leveli vardir.Level 30 a kadar orn skeleton drake vs...(Level 1-10) npclerle daha sonra Leveli Yuksek Levelerde Kasabilirsiniz.15 level ustunuzdeki yaratiga saldiramazsiniz.1 level olan yaratiklara level 50 dan itibaren saldiramazsiniz.1 level olan yaratiklar level 50 dan sonra size saldirmazlar.Kazandigim Experience'lari Nasil Bir Baskasina Veririm?Experience'larinizi ".level" Komutu Ile Tix Deed Veya Tix Coin'e cevirerek Bir Baskasina Verebilirsiniz.Statlarinizi Tome'lar Ile Arttirabilirsiniz.Abyss Isimli Yaratikdan 4 de 1 Random Bir Stat Tome'u cikmaktadir.1 Stat Tome ile 5 Stat Artirabilirsiniz.(Or 1 Str Tome Ile 5 Str Artirabilirsiniz.)Master Tome larla 5 yerine 10 stat gelistirebileceksiniz.Sunucu Alisverisler Gold Coin yerine Exp (Tix) ile yapilamaktadir.Oyuna Baglandiginizda Size 1 Haftaligina Newbie Armor Verilir.Bu Armor 100 Armor Vermektedir.Olunce Kaybolmaz.

Bir Yaratigi Oldurdugumizde ve ".sac" Yazarak Yaratigin Cesedini Tiklandiginiz Tecrube (experience) Kazanirsiniz.Experience Ve Level Durumunuzu GOrmek Icin *.level* Komutunu Kullanabilirsiniz.Not ".autosac" 3 kare etrafinde tum cesetleri Sac'lar.Easyuo vs Program Kullanmaniza Gerek Yoktur.Craft ile Yapilan Itemlerdede ve Magery Fishing Spirit Speaking Mining Skillerini Kullanarak Xp Kazanirsiniz. Orn: Blacksmith ile Dagger Yapimi Her Level Atladiginizda Sectiginiz 5 Stat Ve 5.0 Skill'i Arttirabilirsiniz.Ilk 20 Level'i Oldukca Hizli Atlarsiniz.Bu Leveller Ile Strengh Stat'inizi Arttirin.Daha Rahat Kasabilirsiniz.Level Atladikca Sonraki Level Icin Gerekli Experience Artacaktir.Oyunca Kolaylik Amaciyla Gunde Random Saatlerde Auto Event Acilmaktadir.Xp Eventi :Eventin Ne Zaman Acilacagini .eventtime Komutu ile gorebilirsiniz...Skill Eventi:Eventin Ne Zaman Acilacagini .phtime Komutu ile gorebilirsiniz.

Healing Sistemi Healing Sistemi Durma veya Bandaj Yirtilma Yoktur.Healing Skilline Gore Daha cok Hp Doldurursunuz.Kol Hiziniza Gorede Tedavi Uygulama Oraniniz Artar.Uzerinizde Poison Etkisi Varkende Hp Doldurma sansiniz Vardir. Bandaj Uyguladiktan Sonra Bandajlar kanlanir.Bandajlari Yikayarak Tekrar Kullanabilirsiniz.Bonuslar Power Stone Bazi Dungeon'larin Girisindeki Stonelara cift Tikladiginizda Size 15 Dk Boyunca Str'nizi veya Dex'inizi Artirir.Kullanildiktan 30 Dk Sonra Tekrar Kullanabilirsiniz.Healing ve Meditation Skilleriniz Ne Kadar Yuksek Olursa Hp'niz Ve Mananiz O Kadar Hizli Dolar.Combat Bonusu : Kullandiginiz Combat Skillini Anatomy Armslore Tactics Str ve Dex'niz Combat Bonusu Etkiler.Saldirirken Ekranin Yaninda Extra Kac Vurus Yaptiginiz Yazmaktadir.Wrest Skilli 400 Olanlar +40 Daha Fazla Damage Vurur.Bu Bonuslarda Karsidaki Kisinin Armoru Vuruslari Zayiflatmaz.

Connector Link   

https://www24.zippyshare.com/d/7mkDdS0O/37585/Elysium%20Uo%20New%20Age.rar

Free Acc Ve Oyun ici Kayit Sistemi

Sunucuda Npc Droplarini Bildiren Sergi Alani Mevcuttur...

Ayrintili Video : https://www.youtube.com/watch?v=_vYNW7980es&t=18s

Giriste Level Kasmayi Kolaylastirmak İcin 3 Gunluk Exp Rin Verilmektedir. Exp Ring Npclerden Experience'leri *20 Katina cikarmaktadir 

Ayrintili Video : https://www.youtube.com/watch?v=VPFeEchyK4Y&t=73s

 

 

 



Bu konu mahsuni tarafından düzenlendi(2017-08-06 15:44, 6 yıl önce)

Web sayfanız olmadan oyuncu topluluğu oluşturamaz, ihtiyaçlarına çözüm sunamaz ve gelişim sağlayamazsınız.

Güvenilir ve düzgün bir iş yapmak istiyorsanız bir web sayfası edinin ve oynamak isteyen insanlara bilgi verin.

Forum reklam kurallarına uygun daha düzgün bir tanıtım yapmanızı öneririm.

Başarılar

Önerileriniz icin tşşker ederim Guvenlir site olabilmesi için bayadir ugrasiyoruz site yapim aşamasinda Sunucu 09.mayis 2017 Tarihinde acilmistir Free Acc ve Oyun ici Kayit Sistemi Mevcut . . .



Bu konu mahsuni tarafından düzenlendi(2017-05-23 22:58, 6 yıl önce)

elysium viox phobas vs.vs. pack'ını 3 ay önce paylaşmamdan doğan sunucuları kutluyorum. isim değiştirin bari :)

 

+yinemi pilaaaav.

Saniyorum sizin paylastiginiz Sunuculari Gormekten Sıkıldınız Ama bu sizin pack niz deil Sunucuyu 0 dan Kendim yazdigim sistemleri ekledim Benzerlik Olabilir Map Ayni map Fakat Sistemler Droplar Vuruslar Değiştirildi Npcler duzenlendi Sizin 3 ay once paylatiğiniz Pack gordum Malesef  Bug Yuvasiydi

 

+Sade piLav deil NohutLu Pilav  ;)



Bu konu mahsuni tarafından düzenlendi(2017-05-31 05:53, 6 yıl önce)
#427555 firehellsly:

elysium viox phobas vs.vs. pack'ını 3 ay önce paylaşmamdan doğan sunucuları kutluyorum. isim değiştirin bari :)

 

+yinemi pilaaaav.

Paylaşmasaydınız o halde ? Sizin ki de biraz tuhaf kaçmış hem paylaşıp hem kullanılınca dalga meselesi olmuş.


#427557 mahsuni:

Saniyorum sizin paylastiginiz Sunuculari Gormekten Sıkıldınız Ama bu sizin pack niz deil Sunucuyu 0 dan Kendim yazdigim sistemleri ekledim Benzerlik Olabilir Map Ayni map Fakat Sistemler Droplar Vuruslar Değiştirildi Npcler duzenlendi Sizin 3 ay once paylatiğiniz Pack gordum Malesef  Bug Yuvasiydi

 

+Sade piLav deil NohutLu Pilav  ;)

 

 

Kusura bakma da forumlarda takip ediyorum seni, sende bu formattaki bir sunucuyu 0'dan yazacak script bilgisi yok kardeşim, senin 0'dan script yazabilecek kabiliyetin olduğunu dahi düşünmüyorum. Bunu söylerken forumlarda açtığın yardım pls başlıklı konuları göz önünde bulunduruyorum. İnsanların zekasını aşağılama. Belli ki pack'i ya satın almışsın, yada bug yuvasına el attırmışsın... 

Takip etmissin kardesim dogrudur ama Tarihe bakmak aklina gelmemis Onlar 2008 Konulari Saniyorum biz 2017 deyiz :) Hemde Kabiliyetten basediyorsn  Yorum yaparken Dikkatli Bakmani tavsiye ederim 2008 Buyana Kendimi Baya bi Gelistirdim Ben Vioxun eski Playerlarindandimm o zamandan beri Bu konuyu arasitiryorum Uzun zaman Bu sw pack ni Aramistim Fakat Bunaladim 2 Senedir Bu Server Uzerinde calisiyorum Bi insani Kotulemeden once insan Kendine bakmali ama demi ?

Kimin ne olduğunu herkes biliyor kardeşim. Düzgün bir Türkçe kullan benimle muhattap olmak istiyorsan. Başka bir platformda en az 20 tane 2017 tarihli postun var, insanların zekasıyla alay edebileceğini düşünüyorsan en büyük zekasız sen çıkarsın bu işin sonunda. Daha areadef yazmasını bilmeyen adam gelip burda bana "ben bu sunucu üzerinde x sene çalıştım" demesin. Satın almışsın belli, yoksa elysium'un sahipleri çıkıp demezmiydi "birader sen kimsin ki benim isimimle sunucu açıyorsun" diye ? Hepimiz tanıyoruz o sunucunun sahiplerini. Boş yapma yani amacın ne üç beş kişiyi tokatlayıp arazi olmak mı? Senin sunucuna girip oynayan herkes, yönetimin içi boşluğunu gördükten sonra küfürü basıp çıkacaktır. En nihayetinde o pack'e verdiğin parayla ortada kalırsın, ha bunun akabinde daha web sitesi yaptırmayacak kadar cimri bir adam zaten firewall koruması olan bir host makinası almamıştır kısa süre içinde indirirler zaten seni, ayıks ?

Kardesim yanildigin bir konu var muhattap olan sensin burda 2 3 kelime fazladan konusup Kendini Profösör falanmi saniyon tükçemi beğenmediysen senin için bide türkçe öğrenecek halim yok.2008 konura bakip gelmis falan filan dion simdide başka platformlar cikti başimiza He bide zekadan bahsediyo. Kardeşm sen gozluk falan kullaniyorsan numaralarini  büyüt bence. Birde Bu ismine dahil telif hakkimi var  hayirdir ya isteqim isimde acarim varsa bi sıkıntı basvur mahkemeye burda klavye tuslarana basarak sana zekami anlatcak deilm kardesim boyle bir çalişmada oldugumu belirtim kimseye zorla geleceksiniiz falan filan mi dedim eylenmek zaman gecirmek istiyen herkese kapimiz acik Senin bi yaran varki bukadar karamsar dusunuyorsn Rahatina bak Kardeşmmmmm

Daha önce bu sayfada yardım için başlık açmış kimseyi bilgisiz olarak etiketlemek yanlış, yeri gelir burada en deneyimliler bile sorularını sorar.

Bu konu reklam kurallarına uygun olarak düzenlenmemiş, açıldığı tarihten bu yana gelişmede göstermemiş bence kurallara uygun bir sunum yapılana kadar buna izin verilmemesi gerekiyor.

Konunun sakinleşmemesi halinde kitlenmesini öneriyorum.


#427563 Marlock:

Daha önce bu sayfada yardım için başlık açmış kimseyi bilgisiz olarak etiketlemek yanlış, yeri gelir burada en deneyimliler bile sorularını sorar.

Bu konu reklam kurallarına uygun olarak düzenlenmemiş, açıldığı tarihten bu yana gelişmede göstermemiş bence kurallara uygun bir sunum yapılana kadar buna izin verilmemesi gerekiyor.

Konunun sakinleşmemesi halinde kitlenmesini öneriyorum.

 

Heh bak ne guzel konustu Marlock Konuyla ilgili yorum yapalim konuyu sacma sapan yerlere cekmeyelim

 

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.