Nebula New Era ( Yeni Çağ)

Merhaba,

Nebula Ultima Online biz Staff kadrosuna çok heyecan veren bir değişim dönemine girmeye hazırlanıyor.

Ultima Online hepimiz için bir tutku...Bu konuda tereddüt edecek kimse olmadığını düşünüyoruz.

Her birimiz muhakkak farklı bir çok oyun oynadık ama hiçbir oyunda Nebula'da bulduğumuz birlik duygusunu, loot yaparken hissettiğimiz heyecanı, vendorumuza ilerlerken hasilat konusunda ki heyacanı yaşayamadık.

Hep bir yerlerde bir eksiklik bulduk ve kendimizi yine bu çatı altında bulduk. Biz Staff kadrosu olarak bu heyecanın daha da canlanması, körüklenmesi için kolları sıvadık.

Sessiz sedasız çalışmalara başladık, öncelikle istatistiksel incelemeler yaptık, detaylı istatistikler bunlar. Online süreleri, acc oyuncu incelemeri, item nicelik bitelik incelemeri, yeni sistemler ile ilgili arge ve scriptsel çalışmalar, oyuncuların acc sorunları ve nedenleri.

Artık bizleri heyecanlandıran bu Nebula'nın yeni çağ çalışmalarını ve yapılacakları sizlerle paylaşmanın zamanı geldi.

Öncelikle bizi bu oyuna bağlayan duygulardan önemi yadırganmayacak biri olan amaç ve tutku duysu ile ilgili yapmamız gereken bir şey olduğu konusunda sancılı bir karar verdik.

Madem ki yeni bir çağ başlıyor, Herkesin hedefleri olmalı, tutkular yeniden alevlenmeli. Tüm karakter ve itemlar yeniden edinilmeli.

Bu karara olumlu olumsuz bir tepki vermeden herkesin düşünmesi gereken şeyler var;

Neler getirecek bu yeni çağ?

1-Öncelikle şu an sahip olunan karakterleri edinmek kesinlikle zor olmayacak.

Sunucu aktif edildikten sonraki ilk 30 gün boyunca %100 ph olacak. Snooping ve Stealing yetenekleri haricinde PH aktif olacak, Animal Taming yeteneğinde kolaylık sağlanacak. İlk 30 günden sonra zamanla skill gain düşürülecek.
Bu sayede belki özlediğimiz ısrarla oyuna başlaması yönünde telkin ettiğimiz eski dostlarla oyun oynama fırsatı sizlerin olacak.

2-Necromancy

Bu yeni skill action konusunda farklı bir renk verecek.
Sistem detaylı şekilde incelenerek gerekli tüm düzenlemeler yapıldı. Şu an testleri yapılmaya devam ediliyor. Pvp dengelerine en uygun şekilde aktive edilecek.

3-Head Hunter (Kelle Avcılığı)

Yeni sistem hazır, Eskiden kelle avcılığı yapmış olanlar bu yeni sistemi, ödülleri ünvanları gördüklerinde gerçekten çok beğenecekler.

4- Sorunlardan arındırılmış yeni dönem.

Auto map kullanımı engellendi bildiğiniz gibi. Bu ve benzeri pvp üzerinde dengesizlikler ve Ultima Online doğasına aykırı görülen bir çok unsur için ciddi çalışmalar yapılıyor. Yeni dönemde illegal program kullanan hiçbir oyuncu cezasız bırakılmayacak.

5-Staff erişimi

Bildiğiniz gibi Nebula Staff tarihinde hiç olmadığı kadar iletişime açık bir dönem yaşıyor.
Bu durumun sürekli ileriye doğru gitmesi için çalışmalarımızı ve çabamız var. Yeni dönemde 7 gün 24 saat Server üzerinde Staff bulunacak şekilde düzenlenmeye çalışılıyor. Staff'a kolaylıkla skype mail vs yolardan erişilebilecek.

6-Ceza ve yaptırımlar

Bu yeni dönem gördüğünüz gibi bembeyaz bir sayfa hepimiz için. Kurallar konusunda çalışmalar yapılıyor. Kurallar ve işlemler konusunda kimsenin aklında bir gri alan bırakmayacak kadar net şekilde duyurulacak ve uygulamalar konusunda kesinlik olacak.

7-Vendor Sistemi

Bu yeni dönemde ev vendorları pvp üzerinde olumsuz etkileri ve iyi bir yerde ev konuşlandırma gibi nedenler sebebiyle tamamen kaldırılıyor. City Vendor (şehir vendorları) Sayıları serverın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde arttrılarak düzenlenecek.
Böylece tüm evlerde bir standart olacak ayrıca site üzerinden item ve vendor takibi yapılabilecek daha stabil bir ticaret sistemi oluşacak.

8- Bandaj Sisteminde değişiklik

Locus/Quann dönemlerindeki bandaj sistemine geri dönülecek, warriorların tek elinden çıkarılacaktır. Poison etkisindeyken bandaj kullandığınızda hem zehir geçerek hem hp alma durumu yerine , zehir etkisini giderecek sadece.

9- Etkinlikler

Etkinlikler arttırılarak oyunda geçirdiğiniz zamanlarda sizlere ek bir eğlence olarak sunulacaktır. GM Topuk, Zar, PvP turnuvaları aralarındaki zamanlar uzamaksızın yapılacaktır. Etkinlikler konusunda rutin etkinlikler dışında belli periyotlarla yeni etkinlik organize edilecek. Oyunculara bu takvimle ilgili bilgilendirmeler yapılacak.

10-Faction

Order, Chaos Guildstoneları tekrardan oyuna eklenecek, faction savaşlarının eski tadı yaşanacaktır.

Bizler Nebula Yeni Çağ için heyecan içindeyiz. Sizlerinde desteğiyle Nebula'yı daha ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tam.

Öngörülen İşlem tarihleri;

11.12.2013 Çarşamba 23:59'da Server kapatılarak silme işlemi başlayacaktır.

12.12.2013 Perşembe akşam 20:00 ile 23:59 arasında Server resetlenmiş ve yenilikler entegere edilmiş şekilde aktif edilecekti
1-10. maddelere kadar eskiyle yeni arasında ne fark yaratılmış çok komik gerçekten. Şaka galiba.
Expert
34.0001
bence artık sen de herkes gibisin.

Bu konu Kell tarafından düzenlendi(2013-12-12 02:00, 10 yıl önce)
Kell : bence artık sen de herkes gibisin.
Beni yanlış anlamayın ama her 2 cümlede bir paragraf görünce insanın okuyası kalmıyor, şahsen 3. cümleden sonra ne yazdığını bilmiyorum... Bana sorarsanız reklamın amatörlüğü yeterince açık.

Bu konu xwerswoodx tarafından düzenlendi(2013-12-12 04:03, 10 yıl önce)
Hani yanlış anlamayın nebula oyuncusu değilim ama az çok empati kurabiliyorum olanlarla. Yılların emekleri söz konusu değilmiydi? Şu saydıklarınız açıkkende yapılabilecek şeyler. Sakız değil bu oyuncu :/
nebula forum açılmış arkadaşlar :yes
burada biyerde halkın sesi vardı onuda gönderin ;-)
Neophyte
26.6001
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.