Hamzo :
Walkova :
Item ve account restartın sunucuyu kapatıp yeniden açmaktan farkı nedir?
Allah aşkına Nebula'nın eski Nebula olmadığını , sadece adının üzerinden yürüyen bir sunucu olduğunu sanırım artık herkes biliyor. İşin kolayı tabii sıklığı artarak artan account ve item restartın ardından "Since 1997" yazmak ne kadar inandırıcıysa bu işlemin ardından sunucunun playerla dolacağını düşünmekte o kadar inandırıcı olacaktır. Account restartın ardından başkalaşacağını düşünürken power hour %100 açılmasıyla bayağılaşmaktan , türevlerine benzemekten başka bir işe yaramayacaktır.Hayırlısı olsun.
ne kadar cahil cühalla insanlarsınız, tarih rakam vererek bir şey bildiğini mi anlatıyorsun, kaç sene nebulada oynadın , nebula hakkında ne biliyorsun , account res ne zaman atıldı, item res kaç tarihinden atıldı, 97de nebula mı vardı, ph ın açılmasıda sizin gibi manyak bilgli oyuncuları serverına geçirme düşüncesidir.evet siz yaptınız o ne olduğu belirsiz serverlarda oynayarak siz siz phnın açılmasını zorunlu kıldınız, bana ordan 3 5 bilginle şu serverın türevleri gibi basit çocukca kalıp bir cümle kurma herkes düşünce özgürlüklerının beyanını belirtmekte serbesttir yanlız o 0 bilginiz bunu yapmaya kalkarsanız kan beynime sıçrıyor
bu bir çöküş aynı zamanda devrimdir , ultimayı yaşatacak olanda bitirecek olanda sizlersiniz bu durumu değerlendirip nebulanın bu fırsatını değerlendirmenizi temenni ediyorum
Arkadaşım sen ne cürretle bana cahil diyebiliyorsun? Ben player mıyım bunu bilmeden koca bir paragraf yazı yazmışsın , 'manyak,çocukça' gibi kendince küçük düşürücü kelimeler kullanmaya çalışmışsın.Ardındanda kendi yazdıklarını unutup , benim düşüncemi belirttiğim postun ardından düşünce özgürlüğüne vs sallamış durmuşsun.Sen forumun muhtarı falan mısın? Kan beynine sıçrıyor-muş , peh peh peh.Tam bir tek hücreliden beklenecek bir mesaj.
Benim Nebula sunucusuyla bir alıp veremediğim olamaz , adı üstünde Nebula bir sunucudur, bir varlık veya şahıs değil. Sunucuda yapılan uygulamalardan bir arkadaş bahsetmiş ve görüş belirtmemiz istenmiş.Bende
sitenin koyduğu kurallar çerçevesinde yorumumu yazarım , buna senin
feriştahını-ağa baban gelse karışamaz.
97 tarihi Ultima Online 'ın çıkış tarihidir. Türkiye'de Nebula sunucusunun açılış senesi de 2000 lere dayanır. Türkiye'de Ultima Online oyununun mihenk taşıda Nebula Sunucusu olduğu için bundan önceki her açılıp kapamada Since 97 , yani Ultima'nın başından beri adıyla forumlarda anılır.Senin çapının kabul edemeyeceği kadar sphere script,oyun ve dinamik bilgim mevcut , kimseyle yarış edecek değilim hele senin gibi ne idüğü belirsiz bi adama cevap vermekte huyum değildir ama oluyor arada işte.İlk ve son cevabımdır sağlıcakla.