kayıt alımı kapalı gözüküyor ne zaman açılacak bu konuda kimden yardım alabiliriz
Sunucu açıldı, kayıt işlemlerinin kapalı olma sebebi domainleri dns yönlendirilmesinin tamamlanmamasıyla kaynaklı en kısa sürede aktif edeceklerini söylediler forumlarda gün içerisinde takip edin.
Eski kullanıcılar silindiği için web sitenin açılmasını bekliyoruz halen. Kullanıcısı olan arkadaşlar da oyuna giremediklerini söylediler. Umarım site en kısa sürede aktif olur da oyuna giriş yapabiliriz.
Sunucu açıldı, account alımı aktif merak eden arkadaşlar için.
Yeni başlayan arkadaşlara ufak da olsa yardımcı olabilirim.
Uzun zaman sonra Ultima'ya başlamak... :asik2
400 onlien var şuan
Nebula geldi eziyetiyle :) pin sistemi sıkıntısı gerdi insanları ,birde client hata veriyor illegal işlem yapılıyor diye ,hayır olsun bakalım daha 1 skill kasamadım bende beklemedeyiz
@Xlore özel mesaj attım bakar mısın ?
bu kadar kalabalık bir sunucu görmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş. Tebrikler Nebula , umarım geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmeyerek yola başarılı bir şekilde devam edersiniz..
Neophyte
26.6001
Bir an geçmişe gittim bu rakamı görünce. Umarım bu seviyede devam eder.
Dün bir kaç konuda yetkililerden yardım istedim ve anında cevap geldi. Ayrıca şöyle şöyle yapsak olur mu dediğinizde de ilgileniliyor. Şöyle bir şey yapsak olur mu gibisinden page attım, baştan savma bir cevap beklersen owner yanıma geldi, konu hakkında konuştuk. Şu an gördüğüm kadarı ile oyunculara yaklaşımları eski nebulaya göre çok daha farklı. Umarım böyle devam ederler.

@Xlore biraz yardım çok iyi olurdu aslında, dün akşam atsız dolaştım ortalıkta :)
kolay gelsin, başarılar
Syntax skype adresimi pm attım :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.