cyanide kendine çekidüzen vermeli.

donate menusunu daha dikkatli hazırlamalı.

devamı nasıl olur bilmiyorum ama felaket lag vardı ben girdiğimde.
Şuan sunucunun ne sitesine girilebiliyor ne de oyuna. Zannımca problem İstanbul'u etkileyen elektrik kesintisi ile alakalı. Radore'de bulunan tüm sunucular down olmuş bir süre. Server'ın hostu nerede barınıyor bilmiyorum ama eğer Radore'de ise sorun bu olmalı.
Uzun bir zamandan sonra Ultima'yı özledim nebula'nın revizyonuda bahane oldu, umarım kısa bir sürede gelir.
Okudum şimdi forumlardan elektrik kesintisi falan değil sorun, veritabanı kaynaklı bir kaç sıkıntı varmış. Pazartesi günü tüm sorunlar giderilmiş şekilde %100 PH şekliyle devam inşallah bekliyorum, acayip hevesli bir şekilde :), böylelikle bilgisi olmayanlar bilgilenmiş olur.
Novice
11.9
O değilde bende vakit geçsin diye girecektim, daha ne zaman restart atıldı da kayıtlar durduruldu anlamadım
Nebula hangi sürümü kullanıyor acaba? Oyunu indireyim dedim, nebulanın sitesi kapalı. Gidip de uyumlu olmayan bir sürümü indirmeyelim. Bi de kayıt ne zaman açılır bi bilgisi olan var mı?

Bu konu Syntax tarafından düzenlendi(2013-12-16 20:00, 10 yıl önce)
Site Down ...
Saldırımı var yoksa başka bir durum mu bilemedim
Siteye bir giriyor bir girmiyor, kayıt kısmına geldim kayıtlar kapalı dedi. Yıllar sonra tekrardan UO oynayalım dedik hevesimiz kursağımızda kaldı.
ultima online mondain's legacy kullanıyor, ayırca web sitesinin gelip gitme nedeni de sunucularında ki bir veri transferi ile ilgili bir problem olduğundan bu akşam ilerleyen saatlerde aktif olacağı duyrulmuştu bildiğim kadarıyla skype de yetkililer ekli bilgi alabilirsem yazarım.
Peki kardeşim teşekkürler bilgilendirme için :) Umarım akşam açılır da işe gitmeden beygire biner 2 maden kazarım :D
Hosting değişimi yapıyorlarmış.
Bugün yalan oldu anlaşılan o ki.
Umarım sorunsuz bir şekilde açılır, günlerdir bekliyorum mail attıklarında çok heyecanlandım.
Fire Forge da başlıyorsa güzel aksiyon olacak demektir :) Umarım işten çıktığımda açılmış olur sunucu. Gelişmeler hakkında bilgisi olan varsa bekleyen kişileri aydınlatabilir mi acaba?
Cyanide : Merhaba arkadaşlar,

Sunucuyu taşıma işlemlerini bitirdik, yönlendirmeleri yaptık. Bir hayli uykusuz olduğum için kısaca olanları özetleyip sadede geleceğim ;

Network üzerinde dalgalanmalar olduğunu belirtmiştik, sorunu bulduk çözüme bakarken üzerine saldırılar geldi. Saldırıların net olarak karşılanmasının, Juniper sistemindeki ayarların uzun süreceğini belirttiler biz de bu süreyi kabul etmeyerek farklı bir datacenter a geçiş yaptık.

Gece boyunca makine aktarımını gerçekleştirdim fakat datacenter firewallı yarın aktif edebileceklerini söylediler. Bu sebeple yarını (17.12.2013 salı) beklemekteyiz. Bütün işlemlerin ücretleri ödendi.

Şu an da sunucu yurt dışına kapalı durumda fakat yarın ki görüşmeler sonucunda sunucuyu yurt dışına açıp daha güçlü bir firewall koydurabiliriz.

Bahsettiğim gibi fazlası ile uykusuz kaldım, biraz dinlenmem gerekiyor. Uyandıktan sonra işlemlere devam edebileceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.