HellFire :
bowfinger : Sayı ile başarı olsaydı...

Başarılı olup olmadığını 1 ay sonra konuşabiliriz. Şu an kaç tane multi var kimse bunu düşünmüyor. Kendi forumları çalışmıyor var mı ötesi ya ? Herkes eski nebulacı değil. Ben şahsen locusdan beri nebulada oynamadım. Şu an ki sistemlerini vs. bilmiyorum. Atı alan geçiyor üsküdarı ama bizim gibi bilmeyenler kendi yağında kavrulmaya çalışıyor. Client çok sık patlıyor. Ben valla karalamak için söylemiyorum bunları. İstiyorum ki sunucu güzel olsun adam akıllı uo oynayalım. Bir başka kişinin mesajının altına sunucu ne hale gelecek bilmiyorum. Forum da kapalı vs. yazdığım için adamlar facebook sayfasından engelledi beni. Bu mudur olması gereken ? Bugüne kadar bu kadar korkan bir yönetim gördünüz mü ? Belki de forumu bu yüzden bilerek açmıyorlar.

Nebulanın başarılı olup olmadığını zaten ultima online camiasında bilmeyen yok.1 ay sonunda olabilecek en kötü senarya şu, bi hevesle uzun yıllardır oynamayanlar kasar sıkılıp bırakır(bu da tahminimce yaklaşık 150 online), ingame ezilenler bırakır.

Sistemler konusuna gelince, playerlardan cokta güzel ogrenebilirsin tüm sistemleri hatta istiyorsan gel ben sana tek tek anlatayım ne nedir ne nasıl kasılır, önceki mesajında tame phsi hakkında laf etmişsin sen 4 günde 53- 54 yaparken benim cumartesi öğlen saat 1 civarı Animal Taming skillim 100dü.Nickimde Maadur, sen de tanırsın res öncesi oynayanlarda tanır.

Forumlara saldırı olduğunu herkes biliyor, adamlar ellerinden geldigince ugraşıyor açıkçası ben de mutlu değilim forumun acık olmasından en azından bi eğlence oluyordu forum takibi ama emin ol yakın zamanda çözümlenecek.

Multi olayına da gelince, Cyanide'de aynı örneği vermiş World of Warcraft gibi oyunda serbest olan şeyin ultima online da yasak olması garip zaten.
Ayrıyetten ben 3 client açıyordum 2 scribe 1 tamerdı, Cyanide scribelarımdan tekini çekti ve uyardı birini kapatmam için. Demek istediğim merak etme takip ediliyor.

Saygılarımla

Öncelikle senin gibi güzel uslupla bana karşı çıkanlara ve destekleyenlere teşekkür ederim.

Benim amacım zaten sunucu güzel gitsin.

Taming ile alakalı ben yazmadım. Seni tanıyorum ztn diğer sunuculardan da :)

Neyse multi o zaman böyle illegal bir şekilde legal olmasın da gerçekten legal olsun. Ben app yim , bilgisayar bilmiyorum belki açamıyorum suçum ne dimi ?

Ben de istemez miyim bir charı scribe da bi charı balıkta bir charı taming de makroya bırakıp bir yandan da görev yapmayı. Takip ediliyorsa ne hoş. Ben şahsen açmadığım için bilmiyorum :) Bu gidişle ben de açıcam ama böyle olmuyor :)

Ben acilen sistemler hkakında ayrıntılı bilgi talep ediyorum. Gerçekten maadurum da maadurum :)

Ayrıca itemaktar olmaması çok kötü. Valla sırf bunun için multi açabilirim yani. Hep birilerine yalvarıyorum şunu bi aktar diye :) Gerçi kitaplıklar duruyormuş onu gördüm oralara saklayıp da aktarırıyorum ama yine de item aktar candır.

Yalnız uzun vadede bu ph ın kötü sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Tüm sunucuda her skill olacak. Multiden dolayı millette para da çok olacak. Sonrası işte klasik sorunlar. Forumda isyanlar falan filan... Umarım buna yönelik planları vardır.(ki var gibi düşünüyorum.)

Ben şu an mutlu mesut oynuyorum. Tek char kasabildim. Sistemleri bilmediğimden diğer charalara girişemiyorum. Zaten multi de açmadığımdan anca :)
Sistemler için bknz.: https://www.nebula.web.tr/?page_id=108

Forum'lardan player yardımcı dökümanları için bknz.: https://forum.nebula.web.tr/index.php?board=29.0

Biraz gayret ve araştırı ile herşey mevcut. İyi oyunlar...
4 yılın ardından ben de Nebuladayım. :utangac1
Stormy : 4 yılın ardından ben de Nebuladayım. :utangac1

Ultima aşkı çok farkı birşey ya. Yeni oyunların hiç birinde bu tadı alamıyorum.
Neophyte
26.6001
Bu söylediğinize katılıyorum :asik2
Novice
11.9
Bende Nebuladayım Nick Piizmir, karşılaşırsak durdurun :)
paticik nebula şeysi 100 sayfa olmuş ilginç
Hamzo'yu banlasalar ne kaybederler acaba?
5 kill 2tl den sonra çıktım şaka mısınız oğlum siz :yes

açılan çağa gel.

-phları diple
-elaleme benze
-market bölümü hakikaten güldürüyor insanı. silinen binekleri iade eden accler falan kaçıncı yüzyılda kaldınız siz savede silinen binek mi kaldı aloo

adamlar çorbanın kokusunu almış yakınız süperiz hiperiz ph açık oğlum koşun la moduna girmiş.
Silindi
Members
0
İşte şekil a da görüldüğü üzere ultima online yeni nesil oyunlar yüzünden değil bu tür gereksiz boş boğaz tipler yüzünden bu hale gelmiştir.Açılan bütün serverlerin alt yapısını nebuladan aldıklarını hatırlatır nebula gibi bir sunucuyu ph açmaya itenlerin onlar olduğunu hatırlatırım.

Etki tepkiyi doğurur.99 dan beri açık sunucunun tabanını kullanıp ph açarak uo oyuncusunu 7-8 e bölen sunucular bu gün eltiklerini biçiyorlar.Nebula bu konuda suçlu değil tam aksine haklıdır da.Senmisin benim oyuncularımı benim scriptlerimle bölen ve ph açıp milleti etkileyen ! Diyerek en büyük şamarı atmıştır.
vay arkadaş be :) inşallah dağılan kitleyi bir arada tutmayı başarırsınız. yoksa ilk toplu ayrılıkda ezik gereksiz oyuncularla bok edersiniz bunca yıllık emeklerimizi. ekip dikkatli olsun adımlarınızı sağlam atın.
Gerçekten player kitlesi çok güzel , zaman olsaydı bende bulunmak isterdim.
Craft olarak başlayan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Epey geliştirdim desem yeridir. Uzun zaman sonra bu denli ultima online keyfi almak gerçekten çok güzel :)
Master
59.2997
Hayırdır beyler, bu ne kalabalık? :)
Küfür muhabbeti dönmüyor.
3 kişiyi reportladım şuana kadar onlarda cezalarını hemen buldu.
.ihbar'ın gözünü seveyim :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.