Sanal makinadan çok etkili oynıyamıyor olsamda o kalabalıkta koşturmak sağ sol eğlenceli : )
bowfinger : Sayı ile başarı olsaydı...

Başarılı olup olmadığını 1 ay sonra konuşabiliriz. Şu an kaç tane multi var kimse bunu düşünmüyor. Kendi forumları çalışmıyor var mı ötesi ya ? Herkes eski nebulacı değil. Ben şahsen locusdan beri nebulada oynamadım. Şu an ki sistemlerini vs. bilmiyorum. Atı alan geçiyor üsküdarı ama bizim gibi bilmeyenler kendi yağında kavrulmaya çalışıyor. Client çok sık patlıyor. Ben valla karalamak için söylemiyorum bunları. İstiyorum ki sunucu güzel olsun adam akıllı uo oynayalım. Bir başka kişinin mesajının altına sunucu ne hale gelecek bilmiyorum. Forum da kapalı vs. yazdığım için adamlar facebook sayfasından engelledi beni. Bu mudur olması gereken ? Bugüne kadar bu kadar korkan bir yönetim gördünüz mü ? Belki de forumu bu yüzden bilerek açmıyorlar.

Nebulanın başarılı olup olmadığını zaten ultima online camiasında bilmeyen yok.1 ay sonunda olabilecek en kötü senarya şu, bi hevesle uzun yıllardır oynamayanlar kasar sıkılıp bırakır(bu da tahminimce yaklaşık 150 online), ingame ezilenler bırakır.

Sistemler konusuna gelince, playerlardan cokta güzel ogrenebilirsin tüm sistemleri hatta istiyorsan gel ben sana tek tek anlatayım ne nedir ne nasıl kasılır, önceki mesajında tame phsi hakkında laf etmişsin sen 4 günde 53- 54 yaparken benim cumartesi öğlen saat 1 civarı Animal Taming skillim 100dü.Nickimde Maadur, sen de tanırsın res öncesi oynayanlarda tanır.

Forumlara saldırı olduğunu herkes biliyor, adamlar ellerinden geldigince ugraşıyor açıkçası ben de mutlu değilim forumun acık olmasından en azından bi eğlence oluyordu forum takibi ama emin ol yakın zamanda çözümlenecek.

Multi olayına da gelince, Cyanide'de aynı örneği vermiş World of Warcraft gibi oyunda serbest olan şeyin ultima online da yasak olması garip zaten.
Ayrıyetten ben 3 client açıyordum 2 scribe 1 tamerdı, Cyanide scribelarımdan tekini çekti ve uyardı birini kapatmam için. Demek istediğim merak etme takip ediliyor.

Saygılarımla
sistem tüm multi karakterleri görüo merak etmeyin, aşırıya kaçmadıgınız sürece kimse bişey demez. (3-5 karakter sokup para kasmak gibi)
hesabınız kapatıldı.

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-12-24 19:53, 10 yıl önce)
@kralbenim62

sen burada 1 kişinin anasına sövüyorsun, 650 kişinin 150 si multi 500 net playe var, inan 500 kişide sana sövüyor, ha + stafflar 500 küsür.
Valla kim ne derse desin, çok güzel bir oluşum olmuş, beni knight online'ın olmadığı yıllara geri götürdü.

https://www.youtube.com/watch?v=m34jU7F45os

Anılarını tazelemek isteyenlere :D

Bu arada not: PC başından zar zor kalkmadığımız günler bir nevi geri döndü :asik2

Bu konu Some_one tarafından düzenlendi(2013-12-24 20:22, 10 yıl önce)
Novice
-0.500001
dun aksam 8-10 arası lockpick kastım yemın edıyorum oyle heycanlandımki gece 4 te kalkıp 100ledım bu ne tur manyak diyebilirsiniz ama someone'a katılarak newbie yıllarıma gittim cok guzel ya vakti olmayıp oynamayanlara gelsin :D:D Bide sunu eklemek istiyorum dun gece saat5:30 civarı minoc banka masa atmıs 4-5 kişi muhabbet ediyorlardı uzaktan seyretmek bile keyifliydi
@syntax
Bende bundan bahsediyorum , staffların egoları gerçekten çok yüksek.Ev neden hatalı neresi hatalı diyorum , yanıma geliyor konuşmadan "hatalı ev" yazıp gidiyor.

Şu son zamanlardaki en sorunsuz sunucu , umarım hep böyle devam eder.
Daha önceki yorumlarından da dediğim gibi genel olarak yetkili kadrosundan memnunum. Daha önce herhangi bir sorunum olduğunda da gerçekten yardım ettiler. Ama böyle fevri kişilerin bu konumdaki bir sunucuda yer alması ne kadar doğrudur bilemiyorum. Daha sonra diğer karakterim ile page attığımda bu kişi yine aynı tepkiyi verdi. Kendisine de dedim hani günün kötü geçmiş olabilir, sıkılmış olabilirsin vs. diye ama adam hala gelip sana mı sorcam, bana işimi öğretme, gm lik yapacaksan kendi sunucunu aç diyor, kendini Allah ilan ediyor.

Şu ana kadar oynadığım sürede Nebula yetkilileri ile münakaşaya girecek bir durumum olmadı, olacak bir olay da yaşamadık zaten. Attığım neredeyse her page e gayet olumlu dönüş yapıldı fakat bu sefer böyle bir olayla karşılaştık. Umarım tekrarlanmaz da oyunumuza bakarız.


Sonuç olarak Cyanide ile konuştuk ve sorunumuzu tatlıya bağladık.

Bu konu Syntax tarafından düzenlendi(2013-12-24 23:09, 10 yıl önce)
Expert
34.0001
Valla iso 3 kere falan söyledim, ben olsam seni çoktan banlamıştım. Bu adamın sana niye açıklama yapma zorunluluğu olsun ki? Beleşe oynuyorsun VIP hizmet bekliyorsun, sanane kardeşim terathan'ı sevmiyorum açmadım. Oynadığın serverı değiştirmeye çalışmaktan vazgeçip, kendi düşüncelerini değiştirmen gerek. Kıps.
Server benim dungeon benim.

not: işbu girdi ironi içermemektedir.
@KeLL
Şu yazını alayım da yarın para vir item vir diye gelince ben aslında yoğum diyim sana :D
Nowanka : dun aksam 8-10 arası lockpick kastım yemın edıyorum oyle heycanlandımki gece 4 te kalkıp 100ledım bu ne tur manyak diyebilirsiniz ama someone'a katılarak newbie yıllarıma gittim cok guzel ya vakti olmayıp oynamayanlara gelsin :D:D Bide sunu eklemek istiyorum dun gece saat5:30 civarı minoc banka masa atmıs 4-5 kişi muhabbet ediyorlardı uzaktan seyretmek bile keyifliydi

Gece 4 de bir lockpick kasan ben değilmişim demekki sevindim .Bi ara tam 100 ledim sabah karsı server gitti geldiğinde 130 skill uçmuştu .Bir ara west diye biriyle kasa kapmaca oynadık 1 saat umarım sen değilsindir :)
Novice
-0.500001
Yok o degıldım ben takido diye biriyim ama o kasa kapmaca olayları fena hakıkatten hırs yapıyodum
700 online. şöyle yada böyle çok iyi
Some_one : Valla kim ne derse desin, çok güzel bir oluşum olmuş, beni knight online'ın olmadığı yıllara geri götürdü.

https://www.youtube.com/watch?v=m34jU7F45os

Anılarını tazelemek isteyenlere :D

Bu arada not: PC başından zar zor kalkmadığımız günler bir nevi geri döndü :asik2
buda benden gelsin;
https://alkislarlayasiyorum.com/icerik/20198/ultima-online-rekorumsu-uo-sarkisi



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.