Novice
12.5
600 online iyiymiş.
stafflarda biraz ilgisizlik mevcut , sunucu zorluğu normal durumda böyle gitmesi hoş .Bowfingerin dediklerinin bazılarına noktasına kadar katılıyorum.Yeni oyuncular çok sıkıntı çekiyor , stafflar gerekli özeni gösteremiyor veya göstermiyor. Ev kuruyorum , ev hatalı değil eminim ama staff hatalı diyor.Evin etrafında tur atıyorum diğer eve en az 3kare var ağaçlara 2kare var adam hatalı diyor, neresı hatalı diyorum cevap bile vermeden gidiyor. Ha event diye yaptıkları rezalet ayrı bir konu.. Fakat uzun bir aradan sonra sorunları az olan bir sunucu görmek güzel oldu..(finallere denk gelmesi biraz kötü zamanlama ph konusunda değişikliğe gidilmeli bir çok kişi finallerinden dolayı char kasamiyor..)
Kim ne yaşadı bilmiyorum .Bende 10 seneden sonra nebulaya girdim.Sistemler hakkinda sorduğum sorulara cevap geldi.Hatta bir kaç abzurd tamamen benim hatam olan sistem sıkıntısında sanki onlarin sucuymus gibi pg attim.Owner gelip bizzat surada su gorevi yapin yew deki sizin için uygun olur teşekkür ederim iyi geceler dedi bende kendisinden özür diledim mesela.

Napıcak abi adamlar evime gelip yemek felan mı yapacak gayette bakıyorlar sorunlara felan öyle page atınca, ortaokullu gibi davranırsanız karşınızdakine oda sizi oyunda ezer forumda ezer .Kaldıki ne insanlar başladı oyuna öyle coğumuzun yaşını iki ye katlıyacak akademisyen felan var oyunda şu an ,herkes mutlu nebulanın tekrar böyle olmasından.Bi zahmet oyunu oyunlukdan çıkaranlar oynamasın .
Novice
-0.500001
Aynen finallere denk gelmesi kotu oldu.Benım hala bilmedigim necro sistemini biri bana acıklayabılır mı yanı soyle sorayım o skiilin spellbookunu nasıl yapcaz pr mageye mi kassak iyi olur varmı bilen eden
Nebula, bir tarih yazıyor yıl olmuş 2014. 600-650 player arasında değişen bir online kitlesi var. Mevcut multi sayısı 100 - 150 olsa 500 player net var. Zaten olduğunu oyunda ki arkadaşlar gerek etkinliklerdeki kalabalıklardan gerekse britain, moonglow veya diğer şehirlerin kalabalığından anlıyorlardır. Gel gelelim staff'ın ilgisizliğine ben kendilerini ilgisiz bulmuyorum, tamamen sabır taşı olarak görüyorum. Staff listesinde çok yetenekli arkkadaşlar var bu gerçekten oyuna yansıyor, 600 kişinin sorunuyla uğraşmak kolay iş değil, sabır isteyen ve bilgi gerektiren bir beceri. Ayrıca bu 600 kişiyle uğraşan staff kadrosu size, eğlence ortamı yaratmak için orada, herhangi bir kazançları yok. Market sistemi diyip şimdi burda trollemeyin hepimiz zamanında sunucu açmaya kalktık, açtık, kapattık vs. Giderleri az çok biliyorsunuz ve bu giderler Nebulada tahmin ediyorum ki 2 katından fazladır.

Neyse çok uzattım yine yeniden Başarılar Nebula
Nowanka : Aynen finallere denk gelmesi kotu oldu.Benım hala bilmedigim necro sistemini biri bana acıklayabılır mı yanı soyle sorayım o skiilin spellbookunu nasıl yapcaz pr mageye mi kassak iyi olur varmı bilen eden
Necro oynamadım ama scrolları yaratıklardan çıkıyor. Bazıları çok kolay bulunuor ama bazıları sadece belli başlı yaratıklardan çıkıyor. Necro fena değil bazı büyüler fena HP alıyor delayları biraz fazla olması lazım P.Mage göre zaten Necro kasıyorsun ama gene Mage kasacaksın. Skill dağılı ise değişiyor ama bana göre şöyle;
Necro
Mage
Medit
Spirit Speak
İnscription
Poi
Eva

Tabi istersen resistte kasabilirsin ins yerine ama damage baya düşer. Ama P.mage daha iyi bence :)
Beni bile başlatacaklar UO ya tekrar. Çok ayıp nebula kanımıza giriyorsun :)
Başla can sıkıntısı sonuç olarak :)
Sercan gel biz başladık. Aha peka diyip her zamanki gibi poi atarsın bana :)
Murathannn : Başla can sıkıntısı sonuç olarak :)

Vakit olsa keşke başlardım :)

@iso
seni çok pis keserim ok by.
Valla hocam multi var mı yok mu bilmem ama deli gibi player var. Birde şebnem diye biri var madeni basıp duruyo archerı onun için kastım.
Yaktım çıranı şebnem.
Multi açılıyor sanal pc yüklemeniz yeterli ki biraz daha kurcalarsanız ona bile gerek kalmaz :D

Şebnem ve hamzo komedi ya :D
Bende an itibariyle başlamış bulunuyorum :) Uzun zaman oldu ultima ile ilgilenmeyeli...
Ultima Online ile ilişkimi tamamen kestiğim şu son 1 senede eski yeni herkesin bir sunucuda toplanıp eski tadı heyecanı yaşamasını takip etmek bile çok keyif verici.

Herkese iyi eğlenceler demek istedim..
@Sercan
Gel de kes olm. Forumda asarım keserim demekle olmuyor bu işler. Biz de çalışıyoruz, günde 1-2 saat takılmak maksat.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.