Neophyte
26.6001
Slothere : Hayırdır beyler, bu ne kalabalık? :)

Gerçekten güzel kalabalık :)
Master
59.2997
@Ghlahn

Bu oyunun keyfi kalabalıkla çıkıyor. 30-40 kişi UO gibi bir oyun için yeterli değil. Uzun zamandır sanırım ilk defa böylesine güzel bir kitle bir araya geliyor. En son birkaç yıl önce Revolution sıfırlandığında böyle bir kitle toplanmıştı. Ondan önce tutmayan bir Wish UO başlangıcı vardı. Arada illaki oyuncu sayısı şişirme ile çok görünen sunucular olmuştur.

UO ile ilişkimi tamamen keseli tam bir sene oldu. Fakat şu ortamı görünce oynama isteği gelmedi desem yalan olur. Aktif olarak bir sunucuda adam akıllı oynamayalı birkaç yıl olmuştur. Script, sunucu derken güzelim zamanları heba ettik. Oyunculuktaki tadı hiç bir şey vermiyor. Hayatımı etkilemeyeceğine inansaydım hiç düşünmez şu an Nebula'ya başlardım. Şöyle bir crafter kasmayı, madenlerde sabahlamayı kim istemez? :)

Her neyse bu kadar duygulanım yeterli. :) Ekibe başarılar dilerim. Umarım 2014 yılında toparlanan bu 200-300 kişinin değerini iyi bilirler.
Neophyte
26.6001
Aynı şekilde umarım söylediğiniz gibi olur bu arada 700'lü rakamları duyuyorum, doğru mu duyuyorum bilemiyorum :)
Novice
12.5
Ghlahn : Aynı şekilde umarım söylediğiniz gibi olur bu arada 700'lü rakamları duyuyorum, doğru mu duyuyorum bilemiyorum :)

Şuan 671 diyor.

Aradan uzun yıllar geçsede şu oyundan hala keyif alabiliyorum yahu =)
Wayy way way way Mortal :D Cınıms :D Sen Nebulada mısın :D uuu beybe
olm yazmayın şu topiğe, hayatım kararacak :D
Novice
12.5
Fream : Wayy way way way Mortal :D Cınıms :D Sen Nebulada mısın :D uuu beybe

Dayanamadık oynuyoruz bakalım.

@kaymond
Coşkun sen buraya yazdığına göre connectoru indirmişsindir bile :P
658 oyuncu gözüküyor gerçek mi olm bu
Nebulada lag var,gmler ilgisiz playerlara karşı saygısız ve kendini beğenmişler,herhangi sebepeten anında jaildesin,forumlarında eleştri yapılmıyor hemen silinip ban atıyolar,server paso resetleniyor ve client çok kötü sürekli göçüyor... Az önce geriyede aldılar serverı düşünün.Artık dikiş tutcak gibi değil gerçekten nebula... Hiç zevk vermiyor.Kastığıma bin pişmanın... Forumlara hiç bir şey yazamıyoruz. Barı burdan dile getirelim !!! Millette görsün oyle forumlarda silip kaçmakla olmaz bu işler.Kascak arakdaşlar bir daha düşünsün
Neophyte
26.6001
Eleştirileriniz hiçte inandırıcı değil malesef. Lütfen gerçekçi olun, bir kaç gün önce de aynılarını diyordunuz; hala oynuyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim.
Craft, warrior ve puremage skillerini tamamlamış bulunmaktayım. Yardıma ihtiyacı olan craft karakteri var ise, ö.m. atması yeterlidir.
Sen oynuyormusun oynamıyormusun bana onu söyle önce lütfen. Oynamıyorsan eğer yalan değil gerçek bu yazdıklarım. Forumlarına kayıt yaptırıp yorum yapmayaı deneyin görün ne oluyor. Yalan söyleme gereği duymuyorum. Ve 3 tane karakter kastım serverda arkadaşlarımda var ama mecburuz kastık bi kere. Bu yazdığım olayları kasarken değil oynamaya başladıktan sonra iyice öğrendik yani. Serverı kötülemek için değil millet gerçekleri bilsin diye yazdım. Ve serverın sehipleri kimlerse bunlara çare ve önlem arasın !
Seneler sonra benide başlattıya tebrik ederim Nebula.
Burda bok atanlar lütfen gidin oynamayın nebulada gidin arcanumda evada pyramidde oynayın

Şu uo yu çok abartıyorsunuz işsiz adamlar sizi sanki şirket yönetiyorlar.Altı üstü oyun ve bu oyunun bir serveri nebula.İsterse owneri söver küfür eder.Oynamazsınız olur biter

Başarılımı?Player sayısı yeterli cevabı veriyor sanırım.Bok atanlar lütfen 10 kişilik serverlarında oynamaya devam etsinler

** lütfen tahrik edici ifadelerden kaçının

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2014-01-05 17:15, 10 yıl önce)
Silindi
Members
0
Meyve veren agac taslanir misali konusuyorsun,sonra stafflar ilgisiz diyorsun.Nedense ben stafflarla herhangi bir problem yasamiyorum.Page konusunda 200 kisilik serverde stafflik yaptigim donemlerde bazi pagelerin omur aldigini gordugum icin yadirgamiyorum.Hangi server diyeceksen "andoria,storm,quarrel,elpida" gibi bi cok serverde staff olarak gorev almistim.Dolayisiyla 700 kusur oyuncuyla ugrasmak cok daha zor ve pageler yeri geldiginde 1 saat bekliyodur.Geldiklerinde ise klasik "Merhaba" ile baslayip sorunu cozmeye gayret ediliyor.Duruma gore x kisisi cevaplayamiyosa pagein birakilacagini soyleyip bilen bir staff gonderiyorlar veya not edip donus yapiyorlar (basima geldi 1 gun sonra ayni staff geri donus yapmisti ve sasirmistim.)Dolayisiyla uslup onemli.

Lag durumununda saldirilardan kaynakli oldugunu dusunuyorum.Malum butun oyunculari cekmeyi basardilar haliyle birilerinin zoruna gitmis olabilir.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.