Off.. off.. Ban yemiyeydik eiydi :(
Novice
11.9
Tek sıkıntımız lag.
Sore sana katılıyorum. Bende sorunsuz bir şekilde oynuyorum arada bir ağırlaşma olmuyor değil bunuda en kısa sürede çözeceklerine inanıyorum. Staff kadrosu gayet ilgili problem çözmeye odaklı yaklaşıyorlar yokuş yapma odaklı değil. Ne olursa olsun bir ego sunucusu olacağına şirket mantığında yönetilsin varsın olsun katı kurallar olsun böylelikle yaş ortalamasıda yüksek olur..
Xandra : Sore sana katılıyorum. Bende sorunsuz bir şekilde oynuyorum arada bir ağırlaşma olmuyor değil bunuda en kısa sürede çözeceklerine inanıyorum. Staff kadrosu gayet ilgili problem çözmeye odaklı yaklaşıyorlar yokuş yapma odaklı değil. Ne olursa olsun bir ego sunucusu olacağına şirket mantığında yönetilsin varsın olsun katı kurallar olsun böylelikle yaş ortalamasıda yüksek olur..

iş yaşta bitmiyormuş ben onu öğrendim 30 yaşındaki adamın yaptğını liseliler yapmıyor :D
istisnalar kaideyi bozmaz :)
1 degil 2 değil hangisi istisna
Biraz daha sabredin .1 hafta sonra ph kapanicak.Buda demek oluyorki multi accountlar da kapanacak server 400 online rayına oturdugu zaman lag sorunu iyice yok olur.Kaldıki bu ara ben laga hiç denk gelmedim gayet stabil oynayabiliyorum.
arkadaslar su nebula da ulasıcak hıc bır kımse bulamadım . herşeyi indirdim kayıt da oldum ıd şifre giriyorum uzun bır yazı gelıyor girmyor oyuna . cok eskıden banlanmıştım onun ıcınmı gırmıyor bırı yardım edebilirmi
Novice
12.5
Dün actiona çıktım oyun gerçekten ilk günkü gibi zevk verdi bana.Tabi eski arkadaşlarla beraber oynamanın getirdiği zevk bir başka ama bandaj bulamama, atları oyunculardan alıp stok yapma, newbie olmayan reg kristalleri, studded seti oyunculardan alma , büyü bekleme sürelerinin yeterince uzun olması vs vs serveri çok tatlı kılmış benim açımdan.

Oyun güzel gençler oynayın zevk alın.
@Mortal

Action sponsorun olayım Yunus :)
Ara sıra action sırasında ölümcül laglar giriyor o çok can sıkıyor.
Ama şuana kadar attığım her page'e cevap verildi zaman zaman da yanıma gelip sorunu çözdüler.
Adam gibi page atarsan stafflarda adam gibi cevap veriyor.
Novice
12.5
Vebruer : @Mortal

Action sponsorun olayım Yunus :)

Çağatay akşam oyunda yakalarsam seni güzel olur =)
Neler lazım olduğunu ilet bana, tamamlayıp veririm :) Ben geceleri harita açmaya başladım artık, malum gündüz açılmıyor :)
U-S guildi kursa birileri ne güzel olurdu
@shard123

Şimdi mortal ile guild kuralım diye konuşuyorduk :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.