Yıllar sonra oyuncu olarak bir sunucuya girdim. Bir heves kastım ettim öyle takıldım ama ne bileyim tat vermedi. Evet belki 600 700 kişi var ama lagtan adım atamıyorsun. Dungeonlarda özellikle bittin. Heryer yaratık zaten. Akabinde birde client inanılmaz problemli. Bir arkadaşta belirtmiş zaten. Herşeye takılmak bir kenara sürekli patlaması ayrı birşey. Healing yeteneği zaten kullanılmaz olmuş. Her in por bandaj yırtıyor vs vs vs. Bir dünya eksik ve ilgilenilmeyen bir sunucu olmuş.

Şimdi sorunları böyle yazınca anladım ki sunucu sahibi olmakta gerçekten zor. Zamanında bir çok kişiyle başa çıkıyorduk ediyorduk ama o zaman bu zorluğu anlamıyordum. Şimdi herkesin derdi isteği farklı. Ee ilgisizde olunca çok fazla devam edeceğini zannetmiyorum bu şekilde. 700 kişilik bir sunucudada action olmaması ayrı bir sorun zaten oda garip.

Neyse inşallah herkesin istediği dilediği gibi bir sunucu olur da adam akıllı oynarsınız.
bundan seneler önce arcadia bu kadar adamla harikalar yaratırken burası sırf tekel haline geldiği için kasılan bir yer. gidişat iyi değil. 2 tl ye 5 kill düşürmekle iş bitmiyor
Semih,

yanlışlar vardır elbet fakat aynen dediğin gibi destek olmak gerek :). böyle şekillenir yapılar.
lag problemi giderilmediği sürece bi cacık olmaz
bi çok şey aynı reset öncesiyle. new era sloganını hakedecek bişeyler yapmaları ve dillendirilen sorunları çözmeleri lazım.
Bide işin en komiği de bu sorunları forumda dile getirince, ilgisizliği, oyundan çok ticari işleri daha çok düşündüklerini söylediğinizde susturuluyorsunuz. Forumdan Postlar siliniyor, uzaklaştırılıyorsunuz vs. Düzgün bir üslupla, medeni bir şekilde sorununuzu dile de getiremiyorsunuz. Oyun içinde bir sıkıntınız varsa kısa sürede çözülsün, ya da daha da kötüsü sadece çözülsün istiyorsan, öncelik Nebula Norht Account'u olan arkadaşların. Sonra belki size de dönerler. :))

Nebula maalesef eski nebula değil. Eskiden kalan sadece adı var.
Neophyte
26.6001
Şikayetler çok, sırasıyla ilgileneceklerini düşünüyorum
valla lag ı çözebilecekleri inancını kaybettiğimden sadece craft karakter kastım .
ama itiraf edeyim ki bu kadar çok player lı bi server'da ilk kez oynuorum ve de lag'a rağmen bu kalabalık oldukça hoşuma gitti..
Lag evet oluyor bazı saatlerde yoğun ,benim tek anlamadığım nokta nebula neden multi acc lere izin veriyor .Bu bana göre tamamen saçmalık.Zaten ph açık,ne gerek vardıki olan insanlarıda lagda oynatmak.
Superadminstratours : Lag evet oluyor bazı saatlerde yoğun ,benim tek anlamadığım nokta nebula neden multi acc lere izin veriyor .Bu bana göre tamamen saçmalık.Zaten ph açık,ne gerek vardıki olan insanlarıda lagda oynatmak.
Player sayısı 600-700-800'e vurmasa bu konuda bu kadar çok post olur muydu? Etrafta "Abi nebula 700 çekiyor koş" diyenler olur muydu?
Alıntıdır: "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" :))
uzun zaman'dır Oynamıyordum 3 4 sene olmustur bakkala gittigim'de bizim bakkalın oglu arkadaşıyla nubula'ya res geldi diye konusurken duydum gözümde biranda eski anılarım canlandı. :) heycanla eve geldim uO indirdim scp char kasmaya basladım daha ilk sattıgım sucrullun parasını calmışlar cantamdan satar satmaz ne kadar mutlu oldum :D önceden küfür ederdim şimdi donumuda alsa Pc karşısında Pis pis sırıtıyorum :D böyle birşey paylaşmak istedim ictenligimle sizinle. uo cok farklı iyi sabahlar..
Evet player sayısı 700-800e vurmuş koş gel diyorlar ancak adı Nebula diye kimse b*k atmıyor. Ancak ben gerçekten 700 kişi olduğu konusunda düşüncelerim var. İnanılmaz multi var. Serverın yüzde 60ı duran adam modunda. Aynı zamanda laga sebebiyet ve buda tat vermiyor. Eskiden olsa hepimiz çok iyi biliyoruz affı yoktu. Şimdi neden bu kadar gevşek bir politika var ? Ve birde asıl komik olan burada acımasız hunharca herkesi eleştiren arkadaşlar şuan lale devrindeler :)

İnşallah bu sorunlar dile gelir çözümlenir yıllar önce bayıla bayıla oynadığım şu oyunu tekrar aynı hevesle oynarım ve oynarız.
lale devrii çocuklarıyız bizz zamanımız geldiii dın dın dın :))
Novice
12.5
Cyclone : Evet player sayısı 700-800e vurmuş koş gel diyorlar ancak adı Nebula diye kimse b*k atmıyor. Ancak ben gerçekten 700 kişi olduğu konusunda düşüncelerim var. İnanılmaz multi var. Serverın yüzde 60ı duran adam modunda. Aynı zamanda laga sebebiyet ve buda tat vermiyor. Eskiden olsa hepimiz çok iyi biliyoruz affı yoktu. Şimdi neden bu kadar gevşek bir politika var ? Ve birde asıl komik olan burada acımasız hunharca herkesi eleştiren arkadaşlar şuan lale devrindeler :)

İnşallah bu sorunlar dile gelir çözümlenir yıllar önce bayıla bayıla oynadığım şu oyunu tekrar aynı hevesle oynarım ve oynarız.

Bence sorularının yanıtları çok basit.

Multi konusunda size katılıyorum evet kafadan 100-300 arasında bir multi ordusu var.Nebula buna niye izin veriyor sorusuna gelicek olursak; Nebula bir çok kişinin karakterleri ve itemlerini sildiği için bir telafi şansı tanıması gerekiyordu sanırım onu multi ile yardım etmeyi tercih etti.

Ha bana kalırsa multi bir sunucu tercihidir niye kapalı niye açık diye sorgulamaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Lag olayına gelirsek gerçekten durum rahatsız edici.Ancak PH kapandıktan 3-4 gün sonra lag durumunu bir daha konuşmak lazım.Eğer durum değişmeyecek gibiyse sıkıntı çıkarıcaktır.Ancak multi olayını bile bile şuan eleştirmek sizin imzanızla örtüşüyor.

Eleştiri konusuna gelecek olursak eleştirilerin bir çoğu yenilik getirmeme yönündeydi. Nebula'nın biraz özelleştirilmiş hale getirilen onlarca server ismi bir çırpıda sayıla bilindiğinden dolayı eleştiriliyordu.

Şuan ben 1 haftadır oynuyorum ve page atma gereği bile duymadım.Sistemler o kadar kalıplaşmış ki.

Yani bu tarzın Türkiye'de sahibi zaten Nebula'dır.Revolution yıllardır daha kaliteli bir yönetime veya çizgisine sahip olsa da multi ve PH açma olayını daha önce onlarda denemişti diye hatırlıyorum.
Tek başına hayatta kalmak oldukça zor..... Bak yine öldüm galiba



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.