host değişiyormuş, değişmişse de dns yönlenmesi bekleniyor olabilir
Beni daha önceden nebulada çok kısa bi süre oynamış olmama rağmen (arkadasımın accountuyla), yıllar sonra ultimaya döndüren server, tüm eksikliklerine ve yaşanılan aksaklıklarına rağmen söylüyorum ki benim gördüğüm en kaliteli server..
Arkadaşlar hala nebulaya kaliteli demeyin.Ben uzun dönemdir nebula oyuncusuyum yani girip bakmak için ph açılmasını beklemedim.Vendor sistemi beni yıldıran ilk olay olmuştu ikinci yıldıran olay vendoru markete parayla eklemeleri oldu ancak asıl bırakma sebebim şu eğer forumlara girerseniz oyuncuların bir şeylerden şikayetçi olduğunu ve bunu uzun sayfalarca tartıştığını görebilirsiniz.Bazı yeteneklerin kasılması problemli ve bir kaç oyuncu bunu 5 şubatta dile getirdiler sunucu 15 şubatta offline durumuna geçti ve ne bir düzeltme nede adminler tarafından konuya bir gönderi yapıldı.Valeria adlı seer alınmadan önce pagelerimizin bakılması günler sürüyordu.Bazı arkadaşlarım guildi ve kaleyi onaylatana kadar 5 gün uğraştılar.Kimse çıkıp bana nebulada sorun yok demesin çok büyük iki problem var

1-İlgisizlik
2-Her şeyi markete dökmek

8 yıldır nebulada aktif oynayan bir oyuncuyum.3 sene önce vip dungeon sistemi getirildiğinde kasmak için ayları mı verdiğim 4 karakterime delete çektim.Bunu yapmamın sebebi sadece vip dungeonun getirilmesi değildi.Buna karşı çıkan oyuncu ve loncalar toplu ve bireysel olarak ban yediler.3 sene önce bu banlanmalara ve getirilen vip sistemine tepki olarak silmiştim.Restart döneminden sonra karakterlerimi tekrar kastım çünkü markete oyunu eklemeyecek eşyalar konulmuştu.İnsanlar kısa bir süre de olsa sunucuyu eleştirebildiler forumlarda ardından aynı tas aynı hamam.Sunucuyu eleştirenlere cadı avı başlatıldı ve yıldırma politikası uygulandı.Kimse çileden çıkmadan ben bunu bunu yaşadım hakkı mı arıyorum diye konu açmaz ve mantıklı düşünen bir yetkili hakkını arayan oyuncuların konularını kitlemez veya silmez.

Ben bunların hiç birisini yaşamadım.Belirttiğim gibi sadece iki şeyden müzdaribim eğer bunlar düzelirse neden tekrar geri dönmeyeyim.Düzelmezse de kendileri bilirler.700 oyuncudan 300-200 arasına boş yere düşmedi sunucu insan durur bir düşünür.

22 şubatta An Corp açılacakmış.Im por ylem adlı sunucunun sahiplerinden güzel bir eser.Gidin orada oynayın -_-" sadece ismi nebula olduğu için şu insanların egolarını tatmin etmeyin.Karakterlerinizi kasın köşe de dursun.Farklı tas aynı hamam olduğunda bende orada olacağım

Bu konu Kimimben tarafından düzenlendi(2014-02-18 01:50, 10 yıl önce)
Haklı olabilirsin ben genelde her türlü editin, adam kayırmanın tavan yaptığı ve kısa süreli serverlara denk geldiğimden nebula kaliteli gelmiş olabilir. ;( ama yine de vendor sistemi, bank sistemi vs. diğer serverlardakine bakıldığına oyunu hiç de etkilemeyen sistemler bence ..
en azından ortalık abuk subuk ethernal ayılar, drakeler kaynamıo :D
yeni çağ da istenildiği gibi gitmiyor. şu saldırı, host değiştirme olaylarını filan bi kenara bırakalım, bunlar olabilecek şeyler. son zamanlarda harbi 'öff yeter artık' tepkisi vermekten sıkıldı millet.

kardeşim res attınız hadi 'yeni çağ' dediniz. millet bi şekilde geldi; bazısı nostalji olur diye, bazısı hadi yeni başlangıç olsun diye. 10 maddelik de bi yenilik listesi ile başlattınız serverı. ama olmuyor yani.

lag mag bunlar olabilir, serverın ihtiyaçlarını gidermek ve verdiğiniz hizmeye karşılık para kazanmak da hakkınız ama;

- aşırı derecede ilgisizsiniz.
- market sistemini gereksiz ve sunduğunuz hizmetle alakasız şekilde kullanıyorsunuz. (house bank'den, market vendorundan alacağınız paraya hiç bi şekilde ihtiyacınız yok. ayrıca sağlam işler yaparsınız helal olsun derim ama onu da yapmıyosunuz.)
- gerek oyunda gerek in game inanılmaz saçma kurallarınız, uygunsuz yaptırımlarınız var.
- yapıcı eleştiriye dahi tahammülünüz yok. (forumları takip eden bilir. bi de modları bile çevrenizden seçiyosunuz the othersdan 3-4 tane mod yapmak nedir ya :D)
- oyundaki ayarsız sistem ve özelliklerden, forumda dile getirilen problemlerin ayladır çözülmemesinden, haksızlığa uğradığına dair başlık açanların konusuyla birlikte uzaklaştırılmasından bahsetmiyorum bile.


özetle çok kötü şekilde ilerliyor nebula umarım düzelir yakında.
Sunucu bikaç saattir açık, 70 80 civarı online var şuan
Yok yahu kapalı, ben giremiyorum ne siteye ne oyuna.
140 player su an, site yok henüz, oyuna girebilmek için de nebulanın facebook sayfasında paylaşılan link i indirip nebulanın kurulu oldugu yere extract ediniz.
server açık beylerr
Beyler önceki yazdıklarımı kuzenim yazmış pardon.. :no nebulag? :p
Ama onu da çözeceklerine eminim

Bu konu hain_kostok tarafından düzenlendi(2014-02-19 11:35, 10 yıl önce)
Nebula facebook sayfasından alıntı

oyuncu- sürekli aktif aktif diyip duruyorsunuz site acılmyıo daha
başka bir oyuncu - aynen öyle.
diğer bir oyuncu - guncellme dosyasu ulasılamadı dıor
yetkili bir abi - Aktif tabii ki site online degilse oynayamıyormusunuz siz. Üzücü.

Bu bir karalama kampanyası değil.Nebula yetkililerinin buralarda bu konuya baktıklarına emin olduğum için gözlerine gözlerine sokuyorum hataları ^^ Oyuncuları da kısa bir dönem sunucuya girmemek üzere protestoya davet ediyorum
Ve işsiz Nebula, fakir saldırısıyla 170mb/s saldırı yapıyor. Olum harbi işiniz yokmu sizin. TNS'ye niye saldırıyorsunuz ? İşini beceremeyen sözlü fiziksel sataşmaya geçiyor.
Şu anda türkiyedeki sistemleri, pvp,pvm dengeleri en düzgün olan server Nebula. aynı zamanda 0 Edit.

Bahsettiğin dandik dundik sunucuların adminleri burda yazan bir çok kişiyi zaten Skype'a ekleyip sunucuma gelin size yardımcı olayım diye mesaj atmıştır.

Ha bir de pyramid var heralde düzgün bir şekilde işleyen. Orayı da es geçmeyelim.

Onun dışında türkiyede başka hiç bir serverda oynanmaz ha tabi önden editi bastırıp sonradan servera millet dolsun ekmek yerim derdinde olanlarda bu tip sunucuların reklamını yapar zaten sağda solda.

Bu vakitten sonra kimse 6 ay sonra kapanıp gitcek serverlarda char kasayım derdine girmez. Boşuna uğrasmayın yani.

Zaten bu iki sunucununda bu saldirilarin hedefinde olmasıda, En iyilerin kim olduğunu gösteriyor.
xhuntu ne diyon birader sen ? 0 edit mi. sdfdfşlggfhgfh. Çıldırmışsın sen dostum. Allahın fakiri birde 1gbit saldırıyor sdfşlkdfggfh Utanmaz herifler ya. Adam gibi şu işi yapamıyorsunuz millete anca b*k atmalar, karalamalar. Yok cart curt cırt cırt. Görülen köy klavuz istemez beyler. Boş yere uğraşmayın. Kendinize dikkat edinde olmadık yerde çarpılmayın sonra bir daha düzelemezsiniz. Hadi simdi iyi geceler.
Novice
-0.500001
ezooo : xhuntu ne diyon birader sen ? 0 edit mi. sdfdfşlggfhgfh. Çıldırmışsın sen dostum. Allahın fakiri birde 1gbit saldırıyor sdfşlkdfggfh Utanmaz herifler ya. Adam gibi şu işi yapamıyorsunuz millete anca b*k atmalar, karalamalar.

Yazıdıkların arasında baglantı kuramadım edıtten fakirin 1gbit saldırısna nasıl gectın biraz daha anlasınır ve daha dolu bir sekılde yazarsan sevınırım



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.