Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
[br]
Herkese Merhaba;
Daha önceden yaptığımız equilibrium projesine bir süre ara vermek zorunda kalmıştık nedeni ise kısaca özetlemek gerekirse, benim okulumun son senesi bir kaç staff arkadaşlarında hem okul hem iş sorunları nedeniyle projeyi askıya almıştık zaten projeyi devam ettirseydik bile pek ilgilenecek zamanımız yoktu.
Equilibrium Trailler


Peki Equilibrium Neler Değişti?
Öncelikle eski equilibriumda haritalar kısıtlıydı artık kısıtlı değil.. Britain ve minoc şehirleri GZ Değildi şehir korumları ve kulelerle yaya gezen askerler vardı. Sadece occle haven şehiri GZ idi şimdi ise brit minoc vb gibi yerler normal stabildir.Son olarak staff kadrosu yenilenmiştir.
[br]
Peki Equilibrium Neden Değişti?
Projeyi sadece rexos [cem] ile ben yürütüyorduk ceme tekrardan sorduğumda ise projede yer almak istemediğini belirti bende tek başıma kısaltıymış bir harita ile bu işin içinden çıkamazdım.Normal sade bir projeye yoğun olarak çalışmaya başladık
[br]
Peki Şuanki Equilibrium Amacı?
Sunuculukta sadelik ön plandadır. Yine fikir “action” skillgainler ise PH sistemi yazılmıştır oyun içi [.ph] yazarak ph sürenizi görebilirsiniz
detaylı bilgi forumlarda mevcutur.
[br]
Equilibrium Eşya Ve Droplar [Loot Oranları]
Equilibrium sunucusunda özel set vb gibi şeyler bulunmamaktadır set olarak sadece invul set ve invul mage robe bulunmaktadır sunucumuzda özel robe ile atlandırılan bir tek “Rebellion” robe bulunmaktadır rebellion robenin yapımı oldukça zordur rebellion robe hakkında bilgi forumlarda mevcutur.Bunun yanı sıra +15 ile +12 silahların dropları oldukça düşüktür +15 Silah sadece balron çıkmaktadır +12 ise sadece Ancient Wyrm ve hazinelerden çıkmaktadır.Balron ve ancient wyrm spawnları kısıtlıdır spawn süreleri uzundur.Maden çıkma yüzdeleri de eşya drop’lar gibi kısık durumdadır.[br]
[br]
Equilibrium Sistemler;[br]
[br]
PH Sistemi
Ph sisteminde [.ph] komutunu yaparak PH açabilir veya kapatabilirsiniz. PH süreniz 10 saatir PH açıken daha çok skillgain kazanırsınız. PH kapatığınız takdirde az skillgain alırsınız.

Not:PH kapatığınızda PH süresinide durdurmuş olacaksınız tekrar açtığınızda PH süresi işlemeye başlar oyundan çıktığınızda otomatik olarak PH zamanı duracaktır.

PH açıken skillgain tablosu;


PH kapalıyken skillgain tablosu;
[br]
[br]
[br][br]
Item Transfer Sistemi
[.gonder] komutunu kullanarak transfer etmek istediğiniz kişinin ismini yazarak transfer işleminizi gerçekleştirebilirsiniz sadece çantanızdaki eşyaları transfer yapabilirsiniz ayrıca transfer işlemi sadece pazar alanında gerçekleştirebilirsiniz.
[br]
[br]
[br]
[br]
Rebellion Robe Sistemi
[br]
[br]
Rebellion robe sistemin detaylı tanıtım için videomuzu izleyebilirsiniz[br]
Rebellion robe yapmak için gerekli mazemeler ise;
100 Bandaj
150 Dragon Blood ve 150 Deamon Blood
25 Balron Hide (Balron Derisi)
10 Balron Heart (Balron Kalbi)
[br]

[br]
Tracking Sistemi[br]
[br]
Tracking sisteminde önünüze gelecek dialogda aramak istediğiniz npc oyuncu veya yaratığı seçerek bulunduğunuz bölgenin bölgeye yakın olanları bulabilirsiniz.






[br]
[br][br]
Tava Balık Sistemi
Tava sistemi pişireceğiniz balık adetini çantanızdaki balık sayısına göre rahatlıkla pişirebilirsiniz en fazla 1000 adet en az 1 adet balık pişirebilirsiniz. Tava fiyatı ise 175k dır.



[br][br]

Web site: https://equiluo.com/
Forum: https://equiluo.com/forum/[/youtube][/youtube]

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-07-25 02:06, 10 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Tanıtım videosu etkileyici, umarım oyuna da bir o kadar güzel etki yaratır. Videoyu izledikten sonra siteniz beklentilerimi biraz kırdı diyebilirim; açıkçası daha hazır bir şekilde oyuncuyla buluşmayı tercih ederdim :) Ayrıca sunucu hakkında biraz daha bilgi istiyoruz
Hayırlı olsun diyelim.
Bu arada ben bir nedenden ötürü en üstteki videoyu izleyemiyorum. Benden kaynaklı bir sorun mu acaba?

Bu konu **Bilocan** tarafından düzenlendi(2013-07-25 05:28, 10 yıl önce)
Ghlahn : Tanıtım videosu etkileyici, umarım oyuna da bir o kadar güzel etki yaratır. Videoyu izledikten sonra siteniz beklentilerimi biraz kırdı diyebilirim; açıkçası daha hazır bir şekilde oyuncuyla buluşmayı tercih ederdim Ayrıca sunucu hakkında biraz daha bilgi istiyoruz

Kesinlikle web konusunda haklsınız en yakın zamanda yeni bi web temeası çalışmalarımız başlıcak sunucu detaylı bilgilerinide en kısa sürede koyacağım yorum için teşekkür ederim =)

**Bilocan** : Hayırlı olsun diyelim.
Bu arada ben bir nedenden ötürü en üstteki videoyu izleyemiyorum. Benden kaynaklı bir sorun mu acaba?

Teşekkürler :) aşağıda verdiğim youtube linkinden deneyin bide isterseniz? veya videoyu bizim web sitemizdemi izleyemiyorsunuz?

[url=Bide bun linkden deneyin..]https://www.youtube.com/watch?v=1FAIZ7noo1c[/url]
Sonunda değişik bi tracking sistemi nihayet diyebilirim başarılar güzel bir sunucuya benziyor
Hayırlı olsun bol şanslar
Video çok hoş, bu işe emek verdiğiniz de belli. Umarım hak ettiğiniz değeri görürsünüz.

;)
Neophyte
26.6001
Video sorunu youtube'den kaynaklı bir süredir bu sıkıntı yaşanıyor :)
siteye girmiyor nasıl yüklüleyecez üye olucaz detaylı bilgi verir misiniz
Novice
12.5
Başarılar
site down be ...
Hayırlı olsuun başarılarr
tanıdım videosu etkileyici
murat yaparsa olur :)

başarıların devamını bekliyoruzzz
Server sade ve güzel tam aradığım şekil ufak tefek sorunlar çıksada oynanmasını tavsiye ederim inşallah uzun ömürlü olur başarılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.