Tymaron : Gündemde ultima online hakkında genel konular son yenilikler tanıtılacak böylelikle açılan sunuculara veya açılacak olan sunuculara yol gösterilmiş olacaklar anladığım kadarıyla. Nasıl Türkiyenin bir gündemi varsa Ultima'nında son sürümleri ve yenilikleri hakkında bir gündemi mevcut bunlar takip edilip burada yayınlanacak olay budur.
En azından ben böyle anladım.
Hayırlı olsun!
UoMania : XXX UO - RunUo PvP server 4 Ay garanti 24 saat online Stafflar ipXXXXXX port 2XX3 bu iyimi sizde bi düzenleme yapın
bekleriz herkesi seviyeli bir pvp ortamı !
Mesala biri sana sorsa aralarından sence en iyi hangisi kendi kişisel görüşünü söylersin belki msnden felan bize ne ama sitede gelip bu seçildi deme hakkına sahip değilsin gibi geliyor demek istedim. Yoksa isterse 1 günlük açılan sunucuyu bile tanıt o dert değil herkez ayırt edebilir iyiyi kötüyü.
Leqendary : yok hepsini tanıt yada tanıtma bence bu problem değil . Benim söylemek istediğimi anladın sanırım.Mesala biri sana sorsa aralarından sence en iyi hangisi kendi kişisel görüşünü söylersin belki msnden felan bize ne ama sitede gelip bu seçildi deme hakkına sahip değilsin gibi geliyor demek istedim. Yoksa isterse 1 günlük açılan sunucuyu bile tanıt o dert değil herkez ayırt edebilir iyiyi kötüyü.