Merhaba,

Gündem bölümü için tam tutarlı bir kurallar belirlenemediği için şimdilik yeni sunucu reklamlarının hepsi silenecek.
"Tutarlı kurallar belirlenemediği" cümlesini açmak gerekirse bir çok düşündüğümüz kural diğer bir yönden suistimal edileceği için bir süre beklemeyi ve burada sizinde fikirlerinizi almak istedik.

Sizce bu bölüm kuralları ve içeriği ne olmalıdır ?

dipnot: lütfen tutarlı ve düşünerek verilen fikirler olsun.
Novice
-14.8
Bana göre sunucu tanıtımı için açılan konular , yöneticiler tarafından onaylandıktan sonra üyelere gösterilmeli.
fakat zaten sunucular bölümü bu işlevi yerine getirmiyor mu?
Novice
-14.8
Ultima Online Sunucuları , bölümünde bulunan sunucu reklamları dikkat çekici değil.Ayrıca çoğu kişi oradaki reklamlarla ilgilenmiyor.
Teklifiniz yetkili onayı ile yazılabilen Reklam bölümü yapılamasımıdır?
Novice
-14.8
Aynen öyle.
Bence belirli bir süre açık kalmış sunucuların topicini siz açmalısınız. oyuncular içerisinde kendi yorumlarını yapmalı. örneğin Nebula, Revo vb.
Kategori Gündemse ve ana kategori UO ise bence OSIde gerçekleşen eventlar,questler ,yenilikler yansıtılmalı.. Madem gündem
Xantier : Kategori Gündemse ve ana kategori UO ise bence OSIde gerçekleşen eventlar,questler ,yenilikler yansıtılmalı.. Madem gündem

+1

Bunun yanı sıra Ultima Online hakkında en son çıkan haberler, güncellemeler tanıtılmalı...

O bölümde başlıca xx sunucusunun yada yy sunucusunun gündemi tanıtılması hata... Dediğiniz gibi yoksa sunucular bölümünün ne işi var?
Xantier : Kategori Gündemse ve ana kategori UO ise bence OSIde gerçekleşen eventlar,questler ,yenilikler yansıtılmalı.. Madem gündem
+1
Katılıyorum
Sunucu bölümü ile gündem bölümü entegre edilebilirse sitede biraz daha aktiflik olacağı kanatindeyim. Zaten sunucuların siteye eklenmeden önce bazı kuralları yerine getirmeleri gerekiyor. Speedtest, tanıtım vs.. gibi bilgiler vermeleri gerek. Onaylanan sunucuların reklamları aynı zamanda forumda bir konu olarak açılır. Gündem hem free sunucular için geçerli olur hemde osi için. @Xantier arkadaşımıza bende katılıyorum ama ek olarak benim söylediğimde olabilir.
Novice
12.5
Deniz belki haklı olabilir ancak onun için ; OSI - Demise - Hybrid Oyuncu Alanı bölümü kullanılmalı.Gündemi belirleyen Türkiye'deki sunucuların ilginç,yeni,değişik kararları ve uygulamaları olabilir.Ayrıca üyeler tarafından ortaya atılan sistem fikirleri tartışılarak sunucularında gündemine sokulabilecek bir bölüm olabilir.

Örnekler ;
xx sunucusu item res attı veya atacaktır
xx sunucusunda bulunan bir bug yüzünden çok sayıda kullanıcı atıldı
xx sunucusu iris2 clientini kullanıma açtı
----------------------------------------------------
ben bandaj sisteminde dex ile delay ayarlanmasını düşünüyorum.warriorlar daha sık kullanmalı, mageler potion ve heal büyülerine yönelmeli
ben istatistik sisteminde şehir yoğunluk oranını görmek isterdim
vs vs
Adept
4.3
Acikcasi Türkiye'deki sunucularin gündeminin de yer almasi gerekiyor. Gerekli kriterlere uygun olan sunucular hakkinda basliklar olmasi, oyuncu kitlesini de platforma cekebilir. Ve sunucu arayanlar icin oldukca ilginc bir yer haline gelebilir.
Kural olmasın, küfür vs durumlarda modlar müdahale etsin onun dışında free topic olsun. OSI ile ilgili insanlar sadece resimlere bakıyor 5 kişi oside oynuyorsa 500 kişi free sphere takılıyor. Napalım osideki gelişmeleri? İsteyen reklamını yapsın isteyen serverdan , yöneticiden yada diğer şeylerden şikayetçi olsun. Adı Gündem die fazla takılmayın gündem pekçok şeyi içerebilir , bir de en popüler bölüm olmuş bir kere o yüzden buraya kısıtlama koymayın derim.
Her sunucu kendini tanıtana kadar bir yazar yetkili yapılsın o girsin sunuculara buraya makale şeklinde yazsın bizde puan verelim :D bakınız bölümsonucanavarı etc.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.