belki abindir :D
Merhaba, hesabıma girilmiş ve dot isimli bir sunucuyu övmüşler Some_one'ın dediği gibi UO ile bir ilişiğim bulunmamaktadır.

Ayrıca bir açık mı var bilemiyorum ama şifre zaten çok basitti bir tahminde olabilir : 123456 :)
Some_one yıllar önce kaybettiğim kardeşimin hesabı beyler kim yazıyorsa yalan inanmayın.
Abi kardeş buluştu :D
@zak ne kullanıyorsan banada söyle evladım. Eminim benim hesaba giren lamerde sensindir :) Someone'ı Nothingte bulunanlar zaten bilir.
Expert
34.0001
ahaha çok eğlenmeye başladım, tahminlerim doğru çıkıyor :)
own.curtis : @zak ne kullanıyorsan banada söyle evladım. Eminim benim hesaba giren lamerde sensindir :) Someone'ı Nothingte bulunanlar zaten bilir.

sen çok konuşma hesabın gerçek sahibi gelince daha geri giremeyeceksin milletin hesabıyla saga sola yazma...

bu arada uo oynayacaksak gelin:

www.neropvp.com
Hesabın gerçek sahibi zaten benim Zak. Kardeşim (Someone) bana U-S a girip yazıp yazmadığımı sordu ve o sayede öğrendim. Dot UO ve ayak mevzusu ile ilgili yorumlar dışında geri kalan son 2-3 post olması gereken kişi tarafından yani tarafımca yazıldı. Someone ile ilgili yalan yanlış bir post bıraktığın için bende senden şüphelendiğimi çok açık bir şekilde dile getirdim. Yunus ve ya İbrahim'e de sorabilirsiniz ( Mortal & Mack )
tamam o zaman ben hala öbürü var sanmıştım :D
konu neydi ne oldu hayranım size ee daha başka !
haci girecegin son server dot dedikleri yer olsun. connectörlerinde virüs var sistemi incelio disari bilgi gonderio. gecen forumlarinda biri belirtti aninda konusunu sildiler. ayrica girion sunucuya girenlerin sifrelerini calip forumlarda kendi reklamlarini yapiolar. evli barkli adamsin dikkat et bu tur seylere
untoxier : haci girecegin son server dot dedikleri yer olsun. connectörlerinde virüs var sistemi incelio disari bilgi gonderio. gecen forumlarinda biri belirtti aninda konusunu sildiler. ayrica girion sunucuya girenlerin sifrelerini calip forumlarda kendi reklamlarini yapiolar. evli barkli adamsin dikkat et bu tur seylere
Kafa zehir zehir maşallah
aynen katılıyorum agzımı açmıcaktım ama geçen hafta masturbasyon yaparken kamera görüntülerimi kaydetmiş.

ve bu akşam üstü aradılar beni masturbasyon yaparkenki görüntülerin kamera kaydı elimizde 1000 lirayı şu hesaba yatırmazsan internette yayınlıcaz dediler.

dikkat edin.

www.neropvp.net burada oynayın burası güzel
Dot'un adını şu sıra birçok playerdan duymaya başladık fakat nedir bu Dot kimse bunu sormuyo mu? Stonesi açıp sonradan Türkiye'ye bu sw fazla sizden adam olmaz player olmaz alın size dot oynayan oynar tarzında açılan bi sunucu bu kadar nasıl tutabiliyor hayret...Gelde şaşırma :D Demekki neymiş arkadaş deveye diken...
skeeper : Dot'un adını şu sıra birçok playerdan duymaya başladık fakat nedir bu Dot kimse bunu sormuyo mu? Stonesi açıp sonradan Türkiye'ye bu sw fazla sizden adam olmaz player olmaz alın size dot oynayan oynar tarzında açılan bi sunucu bu kadar nasıl tutabiliyor hayret...Gelde şaşırma :D Demekki neymiş arkadaş deveye diken...

Açılış amacı olabildiğince sade, alışılmış sistemlerle hizmet vermektir. Şuan için yeterince iyi gidiyor, insanlar keyifli şekilde oyunlarını oynuyorlar. Şaşırtıcı bir durum yok ortada, düşününce, 2-3 ayda 1 açılıp kapanan gereksiz sunuculara stabil ve sağlam bir alternatif.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.