Bu eski bir fotograf hem bunların yasla olacagını dusunmuyorum akılla olaagını dusunuyorum ben 17 yasındayım sen 19 2 yas kucuk dıye cocuk dıyorsan orasıda sana kalmıs ben sw mı acarım "DELIKANLI" gibi yuruturum tutarsa tutmaz tutarsada tutar ama tutsun dıye kımseyede edit felanda basma.Herkese tesekkurler
Çalıda gül bitmez, cahile söz yetmez.
Başarılar arkadaşlar.İnşallah güzel yerlere gelirsiniz.
Eyvallah kardesim sagolasın
Evet ben yaşı dert etmem bu arada 19 değil 20. Susunda artık daha fazla ötmeyin 1 ay sonra yok olucaksınız zaten
Sunucuyu gördükten sonra nedense kafamda ADINI DAĞLARA YAZDIM YARRRİİİM şarkısı belirdi.Heryerde H olmamış.
Nelph : Evet ben yaşı dert etmem bu arada 19 değil 20. Susunda artık daha fazla ötmeyin 1 ay sonra yok olucaksınız zaten


3 sene önce sende 17 yaşındaydın şimdiki gençlere adam gibi örnek olcağına neden gelip böyle yargılıyosun :)
bgchner : Sunucuyu gördükten sonra nedense kafamda ADINI DAĞLARA YAZDIM YARRRİİİM şarkısı belirdi.Heryerde H olmamış.

Haklısın kardesim birden fazla kisi diyince bende sacma oldugunu anladım ve kaldırdım.Elestirileriniz icin tesekkur ederım
0.1
@Nelph

Olay nedir bilmek istemiyorum fakat 3 yıldır başta olan bir pvp sunucusu demişsin ; gerek Nebula gerek Arcanum gerekse Pyramid isimli sunucuların kalitesinin yanında geçecek kadar değerli ve adı iyi anılan bir sunucu değilsiniz.Zirve veya başta kelimesini kendin veya sunucun için kullanma çok kendini beğenmişçe bu tabir.Yediğin bokları herkes biliyor ve bu boklara rağmen buraya gelip '' hala sunucu açanlar mı var '' tabirini kullanman tamamiyle fiyasko zaten.

Ayrıca 3 yıldır zirvede olan bir sunucunun oyuncularına geleyim , Ability Pvp adı altında açılacak olan sunucun tanıtımının yapıldığı gün sunucundan 4 - 5 tane guild master beni ekleyip konuşmalara çekmişlerdi ( ben hiç kimseye ulaşmadım veya bir yerde reklam yapmadım bunu belirtmek isterim. ) , kendilerinin başka bir sunucu arama sebepleri genellikle hep aynı yüzleri görmeleri , ayrıcalıklı oyuncular olmaları ve adelatsizlik oluyordu.Fakat sonrasında oluşumun yanlış temeller üstüne atıldığını farkedince tabii ki ben ve diğer oyuncularda ellerini çektiler bu oluşumdan.Burda anlaman gereken o egonu biraz aşağılara çekmen olacak şimdilik sunucundaki oyuncu kitlesini bilmem sadece arada girip oynayasım gelir oda arada hemen geçer fakat bu kitlenin sonu nereye gidecek bilinmez ki benim anladığım kadarıyla o kitle göçebe sadece zamanını bekliyor.Bizzat ben bana 4 - 5 guildinin hepsinin 20 - 40 oyuncuya sahip olduğunu söylemelerinden bu kanıya vardım.Daha fazla uzatmaya gerek yok.

* Ability Pvp isimli bir sunucu şuan aktif olmadığından bu yazıyı yazmakta bir sıkıntı görmüyorum.

Bu adamı seviyordum harbiden ama son zamanlarda buda kendini o egoist manyak sunucu sahipleri figürüne soktu önceden de böyleydi ama eskiden bir korumacılığı vardı sunucusunu işi gibi görüyordu haa her neyse tekrardan başarılar Hybris.
Bugün açılmıyormuydu bu sunucu ?

Nelph çok boş yapıyorsun be kardeşim..
Eheh kaliteli serverda bu ara ramazan eğlencesi var sanırım.50 tl nakite 10000 tl lik kredi veriyorlar.Artık yere item atsan alan yok evada be, baya cılkı çıktı yani .Eskiden olsa tamam derimde şu hal ve gidişatla ııh evada bitti.

Bu arada başarılar.
Arkadaslar tesekkur ederım.Evet bugun acılcak suanda sıteyı duzenleme asamasındayız aksam 8-9 gibi aktif etmeyi dusunuyoruz.
Bir server daha geldi .Başarılar dilerim ama hep başarılar dilediğimiz serverlar gidiyor anlamadım ben bunuda ayrıca safe alan biraz benim yaptığım şuanda kullandığım safe alana benzetmeye calışmıssın ama olmamış dostum.
Senin safe alanı derken ? Ben senin sw ne bir kere bıle gırmedım kardesım ben bunu kendı hayal gucumle yaptım butun alanlarım oyle haberin olsun
Ben o alanların daha değişik renklerini gördüm başka sunucularda pek hayal gücü olmamış



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.