Pek çoğumuz In Por Ylem sunucusunu duymuş veya biliyordur.

Adamların yeni yaptığı bir uygulama;
https://www.inporylem.com/
Bazı Türk sunucuları da uygulamaya başladı ancak inporylem gibi başarılı olabildiklerini düşünmüyorum.
0.1
Evet pyramid uo'dada bu uygulama mevcut.Benim anlamadığım nokta şu , neden Türkiyede başarısız olunsun ki? Nedir yani sebebi , bu sistemin nasıl çalıştığı hakkında sahip olduğum bilgiler doğrultusunda bu sistemi aktif hale getiren bir kişi pekala sistemi sorunsuzda işletebilir.Başarısız olmaktan kastının ne olduğunu merak ettim doğrusu...
Not:Pyramid Uo ile herhangi bir alakam yoktur.Yanlış anlaşılmak istemem...
ben bilmiyordum pyramid'de olduğunu ama örneğin şu an çalışmamasını gösterebiliriz.
Özellikle bu uygulamayı tek uygulayan Türk sunucusunun sizin söylediğiniz sunucu olmadığını dile getirmek isterim. Haricinde olaya sanki art niyetle yaklaşıyorum gibi algılamışsınız, halbuki benim demek istediğim şey in por ylem bu uygulamayı gayet sistematik ve başarılı bir şekilde uyguluyor. Benim demek istediğim şey bu uygulamayı kullanan sunucularımız yapamıyorlar veya başaramıyorlar gibisinden değil sadece in por ylem bunu daha iyi başarıyor. Olaya bu şekilde yaklaşmanız gerek ve anlamanız lazım :)

dipnot: Lucretius doğru söylüyor, in por ylem bu uygulamayı kullanırken görüntülerde invis olmuş bir yetkili görüyor musunuz? Dikkat ederseniz belirli alanlar belirli aralıklarla gösteriliyor. Eh buda in por ylem sunucusunun başarısı..
Video da herhangi bir yetkili gözükmüyor.Bunun nedeni yetkilinin karakter id sinin gözükmeyecek şekilde ayarlanmış olması.Çok zor bir uygulama değil aslında sunucuda bulunan tüm oyuncular 30 saniyelik aralıklarla gezilir(online sayısı fazlaysa sıkıntı olabilir) yada belirli noktalar belirlenir o noktalar arasında random olarak geçiş yapılır.Bana kalırsa sunucuda oyuncuların çokça bulunduğu noktalar belirlenip aynı anda birden fazla yayın yapılması daha güzel olabilir(brit bank, delucia, minoc gibi)
0.1
Hayır olaya art niyetli olarak yaklaştığınızı düşünmedim , sadece acaba neden başarılı olarak adleddiğinizi merak ettim.Sanırım bu eklentide bir karışıklık var bu canlı yayın herhangi bir görüntüyü bir aracı yardımı ile aktarmıyor.Yani invis yetkili demişsiniz ama sistemin işleyişi zaten invis yetkiliyi göstermeyecek şekilde çalışıyor yahut yetkili ekranından bize aracı bir program ile yansıtılmıyor.
Başarı kıstasını ise beni mazur görün ki halen tam olarak kavrayamadım.Yurt dışında uygulanan bir sistemin ülkemizdede işlevsel hale getirilmiş olması çok sevindirici bir durum lakin derseniz sistemi çalışır hale getirmek degil sürekli çalışır hale getirmek gereklidir, ona katılıyorum.
Neophyte
26.6001
İlgi çekici bir uygulama, güzel olmuş :)
botları mı çekicekler
[function playergez]
 if (<tag0.hangisindeyim> >= <serv.clients>)
 src.tag0.hangisindeyim 00
 return 1
 endif
 if (<tag0.hangisindeyim> == 0)
 src.go <serv.client.0.p>
 src.tag0.hangisindeyim 1
 return 1
 else
 src.go <serv.client.<tag0.hangisindeyim>.p>
 src.tag0.hangisindeyim = <eval(<tag0.hangisindeyim>)+1>
 return 1
 endif

Michaell 'a ait.
Bu tür birşey yapılıp süresi Syntax'ın dediği gibi 30 filan yapılır.Sistem durmadan tüm oyuncuları gösterir duru fena olmaz.
Ama sotecilerin yerini ihbar eder .Yada tamerlar nasıl bakar bu sisteme bilemem :)
Ekran kareleri belirli noktalarda sabit olarak yayın yapıyor. Yani oyuncu gezmek pek mantıklı değil hem ekran görüntüsünde kasmalar var bu yüzden oyuncuyu takip etmek pek akıl işi değil. Ancak belirli koordinatlara belirli aralıklarla gidilerek beklenebilir. Böylece in por ylem'in mantığında olur sistem. Üstelik bunun için masaüstü tamamen ultimayı yansıtan bir bilgisayar lazım bırakın o kendi kendine yayın yapsın ekran gezsin :)
Tüm oyuncuları gezmesi kaptan ın da dediğin gibi bazı sorunları ortaya çıkartabilir.Onun yerine sunucunun önemli noktaları belirlenip o noktalarda random olarak geçiş yapması daha uygun olabilir yazmıştım ki Tymaron da aynısını yazmış zaten :)

@darchrow botlara bile kılıf uydururlar ;)
Yanlız bankaya bakın adım atacak yer yol güzel bir olay
Bence gereksiz bir uygulama neden derseniz 1 saatten beri ara ara izliyorum banka etrafında toplanmış 60 70 kişiden başka hiç birşey yok. Boş alan izledim 1 saatir bu kadar övmeye de gerek yok. Banka çevresinde toplanmışlar flood yapıyorlar, skill mi kasıyorlar ne yapıyorlar anlamış değilim. Sabahtan beri gördüğüm tek action Britain mezarda 2 tane player bir skelotona saldırıyordu.

Tamam eyvallah değişik birşey ilk defa yapılmış birşey ama boşa zaman kaybı. Şöyle olur yaparsın kendi sunucunada 2 gün playerler merakla bakar el sallarlar falan :), ondan sonra kimse girip çıkmaz. Ne biliyim bana gereksiz gibi geldi bu benim düşüncem tabiki.
ipy'ye büyük umutla girmiştim. birkaç arkadaşla suikastçılık işine girmek için guild kuracaktık. sonra oynaya oynaya hayal kırıklığına uğradım. gerçekten 800-900 civarı player var sandım. oynaya oynaya %60ından fazlasının multi olduğunu gördüm. sorun o değil aslında, konuşmaya yelteniyosun birisiyle ama az önce konuşmuş olduğun adamın charı bile çıkabiliyor. ha ama sunucu çok aktif sürekli bir şeyler oluyo orası ayrı sdf. yine de uosa'yı tercih ederim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.