Merhabalar.Ultima Online oyunu gerileme döneminde olmasına rağmen oyuncularımıza kaliteli ve sorunsuz hizmet vermek için sunucumuzu açmaya karar verdik.
Evaluate Pvp'den ayrılan bazı arkadaşlarımızla birlikte kendi yolumuzda yürümeye karar verdik.
Amacımız hiçbir kar gütmeksizin sadece yalın ve şeffaf hizmet vermektir.Siz oyuncularımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.Kaliteli,şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olan,hilesiz sunucuda oynamak isteyen bütün arkadaşlarımızı sunucumuza bekleriz...

Sunucu Özellikleri :

Ram : 4 GB
Hard disk : 500 GB
Hat hızı : 100 Mbit


Sunucu Türü : PvP
Emulator versiyonu : 56b

Sunucu Connector : G-Defender
Açılış Tarihi :22.09.2012

Statcap : 225

Web Sistesi : www.ira.gen.tr
Forum : https://www.ira.gen.tr/forum/

Sistemler ve Etkinlikler bölümüne forumlarımızdan ulaşabilirsiniz.Sunucumuzun Ar-GE yetkilileri siz oyuncularımıza daha yeni ve kaliteli hizmet vermek için yeni sistemler ve etkinlikler üzerinde çalışmaktadır.
neropvp gibi bir server varken tamamen gereksiz olmuş...
:D bugun acilmis gordugum 3. server hayirli olsun bugun server acma gunu heralde

....



Bu konu krmzkala tarafından düzenlendi(2016-12-24 17:38, 7 yıl önce)
Kimsenin serverine kötü demiyoruz yada kimse ile yarışa girmiyoruz.Biz sadece kendimizle yarışıyoruz,daha iyi nasıl yapabiliriz diye düşünüyoruz.Herkez emeğinin karşılığını alsın. Ve bizim baslıgımız altında kendi reklamınızı yapmazsanız sevinirim. erhanı severim kötü düsmek istemem.

Bu konu Stressed tarafından düzenlendi(2012-09-23 01:16, 11 yıl önce)
Başarılar kerem hayırlısı
üyelik bile çalışmıyo botsuz 45 görmüş rüyasında xD NERO PVP GG
accler free dostum neyin kafasını yasıyorsun :)

@Uo_Meadhros
eyw saolasın tesekkurler
Şahsıma ait script ve worldü kullanarak Evaluate Pvp'yi açan , Britain ortasında Koskocaman Evaluate yazan bir sunucu açmışınız bravo.... Kendinize ait bir world yapamıcak kadar aciz durumdasınız.

"Amacımız hiçbir kar gütmeksizin sadece yalın ve şeffaf hizmet vermektir"

Demişiniz , Sizlerin Evaluate'den ayrılma sebebi market sistemini kaldırmamdandı ve ilk günden kendi sunucunuzda market sistemini aktif etmişiniz.
Aslında buraya bir çok söz yazardım'da gerek yok. En azından şu acizliğe düşmeseydiniz.
Sunucuma girip Eva'nın devamı İra Pvp ira.gen.tr diye yazı yazmayın yada gidipte bizim resmi Facebook sayfamızı çalıp paranız olmadığı için connectör yaptırmaya Bayram isimli arkadaşa Facebook.com/evapvp sayfasına karşılık connectör yaptırmasaydınız belkide size birazda olsa saygım olurdu...

Evaluate adıyla tamamen prim kazanmaya çalışan bir sunucusunuz.
O Scriptlerin içerisinde 15 aydır Redbull isimli kişinin 1 tane bile scripti olmadığını tüm Evaluate oyuncuları biliyor.
Keremin 50 liraya 12312 tane eşya verdiği kişileri ben banladıktan sonra keremin yanında parasını konuşturuyorlar.

Kısaca "Amacımız hiçbir kar gütmeksizin sadece yalın ve şeffaf hizmet vermektir" bu sözü siz yazmaya hakkınız bile yoktur.

Saygılarımla
boşver mustafa kardeşim, kendi b*klarında boğulurlar. Herkes https://www..gen.tr ye gelse sorun kalmayacak
* lütfen başka başlıklarda bu durumu tekrarlamayınız /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-09-23 13:48, 11 yıl önce)
Evet , en azından safe alanını değisseydıniz ayni safe alanından tutun pvp alanına kadar aynı ve items.wsc leri bile durmakta bır nevi 27temmuzda evanın sphere kopyalayıp ayni staticlerle acılmıs hali.
ya mustafa bırak boşver :)
kerem gene başka şeylerin hedefinde ergen çocuk işte save alıp sphereye koyuyor argeanttanda evaluate yaziyo siliyo xx server yazıyo bitiyo :)
normal kerem
@Nelph

Güldürüyorsun beni burada dostum milleti kazıklayıp kazıklayıp birde kendin kazıklanınca forumlara girip yazı yazıyorsun boş boş konuşma derim kendi yoluna yürü de boyunu postunu görelim. + kerem benden sayfaya karşılık connector almadı sayfayı rica ile istedim oda verdi + senin spheren ve tüm site dosyaların dahil elimde var bunuda bilmeni isterim. birde forumlarda kendini çok haklıymış gibi gösterme gerçekler ap açık ortada.
Yukarıda olgun bir insan gibi açıklama yapan ergen arkadaşımız Nelph'in karakterden yoksun olduğunu şu olayla anlatabilirim.Sunucudan ayrılacağım deyip kendi payını 1000 tl ye sattıktan 1 ay sonra sunucuya geri dönüp arkadaşımızın alın teri ile kazandığı paranın üstüne yatmış ve pişkin pişkin emekten bahsetmektedir..Market sistemine gelince market sistemini kaldırmadı market sistemini sadece kendi kazanmak için yetkiyi tek elde toplamaya çalıştı..
Burada emekten konuşacak son kişi kendisidir..
Facebook sayfasına gelince biz kimseye tehtid ile bir iş yaptırmadık herkeze emeğinin karşılığını verdik.Nelph in kendisidir Facebook sayfamı geri vermezsenız serverinizi kapatırım vs vs gibi boş şeylerle göz korkutmaya çalışan.

Daha ergen arkadaşım için anlatıcak çok şeyim var onları anlatmayacağım,anlatmamamın sebebi ise herkez ergenlik geçirdi herkez nasıl birşey olduğunu bılıyor o yüzden üstüne gitmek istemiyorum olgunlaştığında anlar kendiside.Allah kolaylık versin ergen arkadaşım Nelph

Ha bu arada birde aklıma geldi '' paranız olmadığı için'' demişsin de 3 hafta önce sen değilmiydin server giderlerini ödemek için sunucudakı Counselorlardan bile para isteyip para verenlere yetki dağıtan para vermeyenleri ezmeye çalışan.


Bu konu Stressed tarafından düzenlendi(2012-09-23 13:28, 11 yıl önce)
Neophyte
26.6001
@zak
Her mesajınıza başka bir sunucuyu katmaktan lütfen vazgeçin. uyarı - III

Tartışmalarınıza birbirinize karşı saygı sınırlarını aşmadan devam etmenizi önemle rica ederim.
Sunucuya başarılar dilerim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.