Superadminstratours :
Regal sunucusu için iyi temennilerde bulunmuştum .Gerçi bu temennileri nice server için sarfettim.Ben kendi adıma bu kadar rezilliği senelerdir gördüm.Hep gördüm ,yaşım coğunuzdan büyük diyebilirsiniz eşek kadar adamsın hahara huhara hala uo mu oynuyosun diye ,masa başı kardeşlerim işim, günde 15 saat pc başındayım.bu server işlerine harcayacağınız o güzel vakitlere yazık hiçmi utanma arlanma yok sizde ,nasıl bir kişilik bozukluğu içindesiniz.
Durmadan yeni bir server açılıyor .Şunu vaad ediyoruz bunu yapıcaz diye playerı niye küçük düşürüyorsunuz.Marje hiç utanmadınmı şuraya yazı yazarken bile.
Bu forumun abartısız çok eski kullanıcısıyım zaten puanımdam belli.o kadar utanıyorumki artık, son 3 ay öncesi bütün açılan serverlara bakın .Dahada öncesine bakın açılan bütün serverlarda alınan kullanıcı adı 0 karmaya sahip ,bu ergen kardeşlerimiz topladıkları parayla devamlı server açma peşindeler.
Bu Marje regal sunucusu için abi ortak olurmusun diye ısrar ettiler.attığım tek cevap böyle vakit kaybı için uğraşmaya bile değmez oldu.Bu regal vs için de değil ,azıcık mantıklı uo oyuncusuysanız açılan başlıklara bir nebze dikkat edin.Olmayacak dua ya amin demeyin.Zaten balık baştan kokar senelerdir ,pişirip pişirip saçma sapan sunucuları saçma sapan isimlerle yeni kullanıcı adıyla sizlere pazarlıyan insanlardan uzak durun.
Mantıksızmı geliyor yazdıklarım.Burada isim vermeye gerek yok 2 3 kişi nickiyle server açsa güvenirsiniz .Ama zırt marje yok falan fişman yok x uo diye sizi kandırmaya müsait insanlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.
Şuna inanın karması ismi cismi belli olmayan yüzde 90 açılan bütün sunucular bu egosunu 20 yaşında tatmin edemiyen kişilerden oluşmakta.Büyük bir gerçek bu ülkede hala nebula pyramid + eva gibi 3 4 sunucu var ötesi yok .Bunun bilincinde olmayıp absürd insanların açtığı yeni bir başlangıç için o serverlarda vakit kaybetmeğe hiç gerek yok.
Dot suncusunun sahibi kardeşim bile bana mesaj atıyor .Abi bu insanlarla uğraşılmaz .öyle şeyler istiyorlarki takmıyorum ilgilenmiyorum diyor.Adam haklı herkez bir değilki amaçsız ergen dolu ortalık hangi birisiyle uğraşacaksın.Mesaj kutumda emin olun ss alayım abi gel sunucuda yetkili ol diye mesajlar var .Niye olayım 32 yaşında 17 yaşında egosuz bebelere ne verebilirimki 20 yaşında server sahibi olmuş gelene geçene editi basan tiple niye vakit harcayayım.Emin olun çok bebe tanıyorum bu forumda şimdi tek tek mail hacklemeden tutun çevirilen dalavereleri,acc leri başkasına vermeleri 10 tl için yapılan editleri yazsam 2 sayfa hikaye olur.Konum kalırsa altına cevap yazacak adamlar var U-s de karaktersiz.Ben çok şey gördüm yaşadım.Hiç biriniz bilmezsiniz benim kim olduğumu ama emin olun ben çok bebenin ne mal olduğu çok iyi biliyorum.
Ben bir kez daha kendi adıma çok utandım .Uzun senelerdir bu forumdayım.İlk defa böyle birşey yazıyorum.Kendi adıma çok üzüldüm.İnşallah yazdıklarım silinmez .Bu yapılanları çocukluk olarak bile nitelendiremiyorum.Bu tamamen kişilik bozukluğudur bu tarz insanlar benim yaşımada gelse devlete millete zararlı olacaklardır.Siz aklınızı başınıza alın 3 kuruş için böyle insanlarla ne muhabbet ortamına girin nede birşeyi emanet edin.O kadar zararlılarki unutmayın bir insanın içinde şeref duygusu yoksa 17 sindede aynıdır 77 sindede bu görmüş geçirmişlikle olmuyor.Yaratan insana nur vermiş ise vermiştir vermemiş ise abicim kişi meymenetsiz varlıktır.Azıcık inançları var ise ki bence yok Allah kalplerine merhamet ve kanun sıfatını soksun.Allah kendilerini ıslah etsin.Kalın sağlıcakla dahada 3 isim harici kimseye başarılar dilemiyorum itin götüne sokuyorum affedersiniz kimse kusura bakmasın.
Hala göre göre bazı çocukların yaptıklarına sessiz kalıp sesini çıkarmayan yönetimede hiç birşey demiyorum.Böyle asalak insanları kanıtların açık olmasına rağmen bu forumda barındırılması bana çok mu çok koyuyor.Bu forumdan başka bir isimle sırf bu bebeler yüzünden banlanmıştım.Kimseyede kızgınlığım yok.Düşününki o banladığım kullanıcı adı ne kadar eski şimdiki adım ne kadar eski.Forumda bir düzensizlik var uğur kardeşimiz daha iyi bilir otorite odur ama bence bu site benim olsa bu kadar bebeye bu kadar toleransı ben göstermem .Açık ve net daha ne yazayım en basitinden EFE Tatar ne yazayım daha ?
Bu cocuk gibi daha niceleri geldi geçti bu forumda hep açılan konular forum kuralları ile silindi kitlendi sebeb?Yapanın yanına kar kaldı insanlar tartışamadı bile.Yine kitlendi sebeb loglar forumda yasak ,Ee abi bu çocuklar türkiye oyun camiasına hep köstek oldular senelerce sizde gelip konuları basit bir sebebten kitlediniz onlara destek oldunuz.Şaka gibi demi bu tip cocuklar sizin bizim en değerli varlığımızı yani vaktimizi çaldılar.Bırakın parayı pulu vakit gitti dünyada hiç birşeyin elde edemeyeceği hiç bir paranın alamayacağı en değerli şey VAKİT gitti mod kitledi uğur sildi efelerin yanına kar kaldı senelerdir.Yazık çok yazık bize hepimize.
Ağız ishali olmuşsun. Ben ne zaman sana ortaklık teklif ettim? Hakkımda en ufal bir bilgin dahi yok. Yazmışsın da boş yazmışsın. Seni tanımıyorum bile. Kimsin? Ne hakla hakkımda konuşuyorsun? Suyu bulandırmakta üstünüze yok maşallah. Hayır insanlar hakkında nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu. Birde karakter bozukluğu diye başlık açıyorsun. 33 yaşındasın ama nerde ne konuşulacağını bilmiyorsun. O olgunluğa malesef ulaşamamıssın. Yazık.
Bu konu marje tarafından düzenlendi(2013-04-27 12:10, 12 yıl önce)