Kişi hakkında ne düşünürsen kafanda nasıl yargıya vardıysan var burada hakaret etme hakkına sahip olmuyorsun. Diğer konularda ise her ne kadar haklı gibi gözüksende diğer başlıklarda yazdığım gibi kimseyi burda yargılamıyor ve etiketlemiyoruz. Lütfen forum kurallarına uyalım. Uyarını yükselttim.

Bu konu Uğur GÖK tarafından düzenlendi(2013-04-28 14:03, 10 yıl önce)
SANANE Kİ ADAM HATA YAPMIŞ SERVERI KAPATIP YENİ İSİMLERLE AÇACAGINA HATASINI HERKESE DUYURMUŞ ÖZÜR DİLEMİŞ BENCE BUNDAN İYİSİ OLAMAZDI EGER ÇEKİP GİTSEYDİ YENİ İSİMLERLE FARKLI SERVER AÇSAYDI KENDİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜRLERDİ TABİ İNSAN OĞLU HER YÖNDEN ALGILAMAYA SAHİPTİR.AMA UO REGAL VE MARJE VEYA HERHANGİ BİR SERVER OLSUN BU ŞEKİLDE GELİP HATASINI KABUL EDİP ÖZÜR DİLESİN BİZ ULTİMA ONLİNE KİTLESİNDEN NE İSTERSE İSTESİN BEN VE BENİM GİBİLER EMİN OLKİ VERMEYE RAZIDIR.

AMA ŞU KONUYU AÇIP BURAYA BUNLARI YAZMAN SENİN KİŞİLİKSİZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR ÇÜNKÜ ANLAYIŞTAN YOKSUN HEP BANA HEP BANA DİYEN BİR KİŞİLİK OLDUĞUN AÇIK VE NET ORTADA . . .

DOTTADA EDİT DALGASI OLDU STAFF YALANLADI VE İNSANLAR DOTU BIRAKTI VE BUGÜNE KADAR AÇILMIŞ BÜTÜN TÜRKİYEDEKİ SUNUCULARDA EDİT OLMADI YOK DİYEMEYİZ !

KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLDİR.

İNSANLAR HATALAR YAPARAK BÜYÜR GELİŞİR VE İLERLER.

ÖNEMLİ OLAN O HATAYI KABUL EDİP TOPLUMA ÇIKIP ÖZÜR DİLEMEKTİR.


Bu konu Kara Murat tarafından düzenlendi(2013-04-27 07:57, 11 yıl önce)
sesli güldüm kara murat :D
zak : sesli güldüm kara murat :D

İçinden gül la sabah sabah milleti uyandırcan :D:D
uyansınlar onlar sabah sabah matkapla duvar delerken iyiydi dghgfh
Sslerin silinmeside muamma ya :) sanki yine koyamıcaz

Neyse oynasınlar bok çukurunda
Vestel31 : Sslerin silinmeside muamma ya :) sanki yine koyamıcaz

Neyse oynasınlar bok çukurunda

PANPA SEN PYRAMDDE OYNUYON EDİTİN KRALI VAR ORADA MONDEGOLAR BAŞLIBAŞINA EDİT ZATEN DOTTA EDİT VAR NEYDİ ADAMLARIN ADI FATAL FORCAST MI NEYDİ BAŞKA HANGİ SW VAR OYNAYACAK EDİT OLMAYAN YER YOK AMA HATASINI ANLAYIP YAPTIK DEMEK AYRI BİRŞEY SİZİNDE ANLAYIŞ GÖSTERMENİZ LAZIM
Kara Murat :
Vestel31 : Sslerin silinmeside muamma ya :) sanki yine koyamıcaz

Neyse oynasınlar bok çukurunda

PANPA SEN PYRAMDDE OYNUYON EDİTİN KRALI VAR ORADA MONDEGOLAR BAŞLIBAŞINA EDİT ZATEN DOTTA EDİT VAR NEYDİ ADAMLARIN ADI FATAL FORCAST MI NEYDİ BAŞKA HANGİ SW VAR OYNAYACAK EDİT OLMAYAN YER YOK AMA HATASINI ANLAYIP YAPTIK DEMEK AYRI BİRŞEY SİZİNDE ANLAYIŞ GÖSTERMENİZ LAZIM

İşte bu serverlarda tutunamayan apaçilerde regalde oyun oynuyom sansınlar

:D
Vestel31 :
Kara Murat :
Vestel31 : Sslerin silinmeside muamma ya :) sanki yine koyamıcaz

Neyse oynasınlar bok çukurunda

PANPA SEN PYRAMDDE OYNUYON EDİTİN KRALI VAR ORADA MONDEGOLAR BAŞLIBAŞINA EDİT ZATEN DOTTA EDİT VAR NEYDİ ADAMLARIN ADI FATAL FORCAST MI NEYDİ BAŞKA HANGİ SW VAR OYNAYACAK EDİT OLMAYAN YER YOK AMA HATASINI ANLAYIP YAPTIK DEMEK AYRI BİRŞEY SİZİNDE ANLAYIŞ GÖSTERMENİZ LAZIM

İşte bu serverlarda tutunamayan apaçilerde regalde oyun oynuyom sansınlar

:D

Türkiyede apachi kalmadı sanıyordum panpa sen karşıma çıktın :D:D APACHİİİ ŞİŞKO TONY :)
Superadminstratours : Regal sunucusu için iyi temennilerde bulunmuştum .Gerçi bu temennileri nice server için sarfettim.Ben kendi adıma bu kadar rezilliği senelerdir gördüm.Hep gördüm ,yaşım coğunuzdan büyük diyebilirsiniz eşek kadar adamsın hahara huhara hala uo mu oynuyosun diye ,masa başı kardeşlerim işim, günde 15 saat pc başındayım.bu server işlerine harcayacağınız o güzel vakitlere yazık hiçmi utanma arlanma yok sizde ,nasıl bir kişilik bozukluğu içindesiniz.

Durmadan yeni bir server açılıyor .Şunu vaad ediyoruz bunu yapıcaz diye playerı niye küçük düşürüyorsunuz.Marje hiç utanmadınmı şuraya yazı yazarken bile.

Bu forumun abartısız çok eski kullanıcısıyım zaten puanımdam belli.o kadar utanıyorumki artık, son 3 ay öncesi bütün açılan serverlara bakın .Dahada öncesine bakın açılan bütün serverlarda alınan kullanıcı adı 0 karmaya sahip ,bu ergen kardeşlerimiz topladıkları parayla devamlı server açma peşindeler.

Bu Marje regal sunucusu için abi ortak olurmusun diye ısrar ettiler.attığım tek cevap böyle vakit kaybı için uğraşmaya bile değmez oldu.Bu regal vs için de değil ,azıcık mantıklı uo oyuncusuysanız açılan başlıklara bir nebze dikkat edin.Olmayacak dua ya amin demeyin.Zaten balık baştan kokar senelerdir ,pişirip pişirip saçma sapan sunucuları saçma sapan isimlerle yeni kullanıcı adıyla sizlere pazarlıyan insanlardan uzak durun.

Mantıksızmı geliyor yazdıklarım.Burada isim vermeye gerek yok 2 3 kişi nickiyle server açsa güvenirsiniz .Ama zırt marje yok falan fişman yok x uo diye sizi kandırmaya müsait insanlara nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.

Şuna inanın karması ismi cismi belli olmayan yüzde 90 açılan bütün sunucular bu egosunu 20 yaşında tatmin edemiyen kişilerden oluşmakta.Büyük bir gerçek bu ülkede hala nebula pyramid + eva gibi 3 4 sunucu var ötesi yok .Bunun bilincinde olmayıp absürd insanların açtığı yeni bir başlangıç için o serverlarda vakit kaybetmeğe hiç gerek yok.

Dot suncusunun sahibi kardeşim bile bana mesaj atıyor .Abi bu insanlarla uğraşılmaz .öyle şeyler istiyorlarki takmıyorum ilgilenmiyorum diyor.Adam haklı herkez bir değilki amaçsız ergen dolu ortalık hangi birisiyle uğraşacaksın.Mesaj kutumda emin olun ss alayım abi gel sunucuda yetkili ol diye mesajlar var .Niye olayım 32 yaşında 17 yaşında egosuz bebelere ne verebilirimki 20 yaşında server sahibi olmuş gelene geçene editi basan tiple niye vakit harcayayım.Emin olun çok bebe tanıyorum bu forumda şimdi tek tek mail hacklemeden tutun çevirilen dalavereleri,acc leri başkasına vermeleri 10 tl için yapılan editleri yazsam 2 sayfa hikaye olur.Konum kalırsa altına cevap yazacak adamlar var U-s de karaktersiz.Ben çok şey gördüm yaşadım.Hiç biriniz bilmezsiniz benim kim olduğumu ama emin olun ben çok bebenin ne mal olduğu çok iyi biliyorum.

Ben bir kez daha kendi adıma çok utandım .Uzun senelerdir bu forumdayım.İlk defa böyle birşey yazıyorum.Kendi adıma çok üzüldüm.İnşallah yazdıklarım silinmez .Bu yapılanları çocukluk olarak bile nitelendiremiyorum.Bu tamamen kişilik bozukluğudur bu tarz insanlar benim yaşımada gelse devlete millete zararlı olacaklardır.Siz aklınızı başınıza alın 3 kuruş için böyle insanlarla ne muhabbet ortamına girin nede birşeyi emanet edin.O kadar zararlılarki unutmayın bir insanın içinde şeref duygusu yoksa 17 sindede aynıdır 77 sindede bu görmüş geçirmişlikle olmuyor.Yaratan insana nur vermiş ise vermiştir vermemiş ise abicim kişi meymenetsiz varlıktır.Azıcık inançları var ise ki bence yok Allah kalplerine merhamet ve kanun sıfatını soksun.Allah kendilerini ıslah etsin.Kalın sağlıcakla dahada 3 isim harici kimseye başarılar dilemiyorum itin götüne sokuyorum affedersiniz kimse kusura bakmasın.

Hala göre göre bazı çocukların yaptıklarına sessiz kalıp sesini çıkarmayan yönetimede hiç birşey demiyorum.Böyle asalak insanları kanıtların açık olmasına rağmen bu forumda barındırılması bana çok mu çok koyuyor.Bu forumdan başka bir isimle sırf bu bebeler yüzünden banlanmıştım.Kimseyede kızgınlığım yok.Düşününki o banladığım kullanıcı adı ne kadar eski şimdiki adım ne kadar eski.Forumda bir düzensizlik var uğur kardeşimiz daha iyi bilir otorite odur ama bence bu site benim olsa bu kadar bebeye bu kadar toleransı ben göstermem .Açık ve net daha ne yazayım en basitinden EFE Tatar ne yazayım daha ?

Bu cocuk gibi daha niceleri geldi geçti bu forumda hep açılan konular forum kuralları ile silindi kitlendi sebeb?Yapanın yanına kar kaldı insanlar tartışamadı bile.Yine kitlendi sebeb loglar forumda yasak ,Ee abi bu çocuklar türkiye oyun camiasına hep köstek oldular senelerce sizde gelip konuları basit bir sebebten kitlediniz onlara destek oldunuz.Şaka gibi demi bu tip cocuklar sizin bizim en değerli varlığımızı yani vaktimizi çaldılar.Bırakın parayı pulu vakit gitti dünyada hiç birşeyin elde edemeyeceği hiç bir paranın alamayacağı en değerli şey VAKİT gitti mod kitledi uğur sildi efelerin yanına kar kaldı senelerdir.Yazık çok yazık bize hepimize.


Ağız ishali olmuşsun. Ben ne zaman sana ortaklık teklif ettim? Hakkımda en ufal bir bilgin dahi yok. Yazmışsın da boş yazmışsın. Seni tanımıyorum bile. Kimsin? Ne hakla hakkımda konuşuyorsun? Suyu bulandırmakta üstünüze yok maşallah. Hayır insanlar hakkında nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz şaşıyorum doğrusu. Birde karakter bozukluğu diye başlık açıyorsun. 33 yaşındasın ama nerde ne konuşulacağını bilmiyorsun. O olgunluğa malesef ulaşamamıssın. Yazık.

Bu konu marje tarafından düzenlendi(2013-04-27 12:10, 11 yıl önce)
Evet herkez biliyor kimin ne kadar adam olduğunu neler yapabileceğini , sizi muhattab dahi almıyorum.Sizin benimle konuşabilme gibi bir kabiliyetiniz bile yok onun için dahada küçülmeden bu forumdan gidin .Hata bir kere yapmıyosursunuz çünkü her zaman aynı nane.Marje gidecek 2 ay sonra Zurt uo diye server açılacak osman kullanıcı alınacak aynı işlere devam .Virüs gibisiniz çünki bitmiyorsunuz .


Bana hiç laf sokmaya uğraşma genç, git kendi serverına yaptığın hatalarla kandırdıgın o 3 5 playerınla kafanı göm toprağa oyununu oyna ,Bana olgunlukdan da bahsetme, nasıl insanlarsınız anlamıyorum hiç mi utanma arlanma yok sizde be hala nasıl bir şey yazabiliyorsunuz .

Şunu yazmışşınız ya

Bizim açımızdan problem yok. Başka bir isimde tekrar sunucu açabilirim. Nickimi değiştirebilirim. Birçok alternatifi var. Ancak ben bu sunucuyu kapatmayarak sizlere olan utancımı gidermeye çalışacağım. Sizlerden defalarca özür diler affınıza sığınırım.

Zatende öyle olacak aynısını senelerdir yapıyorsunuz.Ben yemiyorum bu numaraları her yer fake hesaplar 0 karmalı kullanıcı adları zatende yukarıda belirtmişim.Anca çocuk kandırırsınız kendiniz gibi 10 20 kişiyle oynamaya mahkumsunuz.İnsanlar aptal değil herşeyin farkında rahat olun siz 1 aya kalmadan bye bye sonrada Zigaluo devam hep aynı işler ego tatminleri.

Bu konu Superadminstratours tarafından düzenlendi(2013-04-27 13:50, 11 yıl önce)
Superadminstratours : Evet herkez biliyor kimin ne kadar adam olduğunu neler yapabileceğini , sizi muhattab dahi almıyorum.Sizin benimle konuşabilme gibi bir kabiliyetiniz bile yok onun için dahada küçülmeden bu forumdan gidin .Hata bir kere yapmıyosursunuz çünkü her zaman aynı nane.Marje gidecek 2 ay sonra Zurt uo diye server açılacak osman kullanıcı alınacak aynı işlere devam .Virüs gibisiniz çünki bitmiyorsunuz .


Bana hiç laf sokmaya uğraşma genç, git kendi serverına yaptığın hatalarla kandırdıgın o 3 5 playerınla kafanı göm toprağa oyununu oyna ,Bana olgunlukdan da bahsetme, nasıl insanlarsınız anlamıyorum hiç mi utanma arlanma yok sizde be hala nasıl bir şey yazabiliyorsunuz .

Şunu yazmışşınız ya

Bizim açımızdan problem yok. Başka bir isimde tekrar sunucu açabilirim. Nickimi değiştirebilirim. Birçok alternatifi var. Ancak ben bu sunucuyu kapatmayarak sizlere olan utancımı gidermeye çalışacağım. Sizlerden defalarca özür diler affınıza sığınırım.

Zatende öyle olacak aynısını senelerdir yapıyorsunuz.Ben yemiyorum bu numaraları her yer fake hesaplar 0 karmalı kullanıcı adları zatende yukarıda belirtmişim.Anca çocuk kandırırsınız kendiniz gibi 10 20 kişiyle oynamaya mahkumsunuz.İnsanlar aptal değil herşeyin farkında rahat olun siz 1 aya kalmadan bye bye sonrada Zigaluo devam hep aynı işler ego tatminleri.


LAN DÜDÜKLÜ TENCERE MİLLET TAMAM SERVER AÇIP YÖNETMEYİ BİLMİYORSA BOŞ KONUŞMADA Bİ SERVER AÇ SENİDE GÖRELİM BAKALIM NELER YAPIYORSUN 33 YAŞINA GELMİŞSİN ANCAK BÖYLE PLATFORMLARDA MİLLETİN YAPTIKLARINI KONUŞURSUN

NOT : SERVER KADROSU İLE YAKINDAN ALAKAM YOK AMA BU KADAR KENDİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRÜP KENDİNİ HİÇ İLGİLENDİRMEYEN BİR KONUDA GELİP KONU AÇIP KONUŞAN İNSANLAR SADECE ÇEKEMEYENLERDİR.
Ya bana burda boş konuşmalar içerisine girme. Genç vs. vs. Madem muhattap almıyorsun ne diye ismime konu açıyorsun? Yorum yapıyorsun da boş yorumlar bunlar.
Forum burası doğruları yazdım .Konuşmayı bile beceremiyorsunuz farkındamısınız.Neyse muhattab olmuyorum.Konuda kitlensin silinsin umrumda değil kiminle neyi tartışıcaksınki şıracının sahidi bozacı.
Böyle seylere gerek varmı bana göre bos eleştiri beyler adamlar emek harcamıs ha edit muhabbetine gelirseniz ben sanmıyorum edit bassınlar ama sunuda düşünün sizde sunucu acmıssınızdır sizde edit yapmıssınızdır adamlar dekont vs vs herseyi ortaya koydular 1.600 tl ödeme yapmıslar ve sunucu ya öyle ya böyle 1 sene boyunca acık öteki kasanlara haksızlıkmı bu illaki haksızlıktır fakat hiç bir staff item vermez skill verirse verir sadece regal sunucu yetkilileri hatalı degil burda bizlerde sucluyuz bir cok kişi basmıstır edit basmadım diyen adamda yalancı adamdır..

REGAL YOLUN ACIK OLSUN DAHA İYİ OLUCAK SUNUCUNUZ YILMAYIN



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.