emek harcamış nasıl bir laftır anamızı öpseler olsun öperken emek harcamışlar diyip teşekkür mü edeceğiz bu mantıkla ahahah :D
Biz suçlu çıkıcaz bu işin için zahmet edip bu kadar yazı yazdığımdan bir kere daha utandım arsızlık diz boyu ne diyeyim Allah ıslah etsin.
Mahkemeye vereceklermiş bizi editlerini ortaya döktüğümüz için :)
0.1
Superadminstratours boşuna yorma güzel nefesini. Bu edit olaylarından sonra daha önceki başlıktada yazdığım gibi u-s yönetiminin oyuncuları yanlış yönlendirmemek adına bahsi geçen sunucunun tanıtım başlığını kaldırması gerekirdi yapılmadı , yapılmayacakta. Eskiden sunucu editörleri vardı burda adam akıllı işini yapan , bir sunucu tanıtımı yapabilmek için binikiyüzellibeş tane kural vardı.Başlık açabilmek için gerekli puan vardı.Önüne gelen sunucusunu tanıtamıyordu gelzaman git zaman yeni insanların , işe yarayabilecek kişilerin yönetime dahil edilmemesi (karma puanı,tanınmışlık vs ne derseniz diyin) , eski yöneticilerin birşekilde yetkilerinin elinden alınması siteyi bu hale getirdi.Ha yokmudur karma puanına sahip olmayıpta on numara beş yıldız sunucu açan-açabilen insan? Tabiki vardır , bu tarz sunucularda bir editör tarafından incelenip U-s'e eklenebilirdi....

U-s önceden izlediği politikasını devam ettirseydi , başlık açmak-sunucu tanıtımı yapabilmek zor olsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı.Belki daha saygın insanlar bu platformu ziyaret edebileceklerdi veya insanların yönlendirilmesini sağlayabileceklerdi...

Diğer bir konu edit... Edit olmayan sunucumu var demiş bir arkadaş , Ki savunması ''Adamlar edit yapmamışta olabilir , yapmışta edite girmez girsede pişmanlar '' gibi birşey. Yahu arkadaşım sen o sunucunun yetkilisi değil misin? Önceki regal sitesinde yetkili kadrosunda kocaman CRANY yazmıyor mu? Sen neyin peşindesin hala yetkilisi olduğun sunucuda olan bitenden haberin yokta gelmiş burda fakir edebiyatı yapıyorsun,yok daha iyi bir sunucu olacaksınız , yılmayın mılmayın? Dürüstlükle , yüzsüzlük arasında çok ince bir çizgi vardır. Sizin yaptığınız dürüstlük veya hatasını anlamak değil... Düpe düz yüzsüzsünüz siz.Düşünün ki bir adam bir bayana tecavüz ediyor, mahkemeye çıkıyor ve evet tecavüz ettim pişmanım diyor ve tecavüz ettiği kadına milletin içinde sallamaya devam ediyor. (tıpkı sizin gelip u-s forumlarında edit bastığınız adama saydırdığınız gibi...) Yahu bu pişmanlığın, olgunlugun göstergesi midir yoksa aymazlığın terbiyesizliğin göstergesi midir? Sen birtek hakimi inandırmak için pişmanım diyorsun be adam aklınsıra sunucuna gelme potansiyeli olan diğer insanlara karşı kendini aklamaya çalışıyorsun.

Sonuç olarak Superadminstratours bu adamlara imkan verilmeyecek dostum , yazamayacaklar buraya. Bir üçkağıt mı görüldü , siteyle keseceksin ilişkilerini insanlarında huzuru bozulmayacak. Tabi bunu yapabilmek için boş zamanı, tarafsız sorgulama yetisi ve dürüstlük gibi nadir bulunan özellikleri barındıran insanlara sahip bir kadro oluşturmak gerekiyor...
çok gereksiz bi başlık, amacı belli bile değil
2 kişi şu işlere baksa burada bu ergenler at koşturamaz .Bu sadece Marje isimli şahış için geçerli değil editi yapıp sözünde durmayan her kişi aynı kefede.Saldırı yapanda, editi basanda dolu bu sitede adınızı bildiğiniz gibi bu kişileri açık ve net hepiniz çok iyi biliyorsunuz. ,utanmazlık o kadar büyük ki hala yazı yazıp, konu paylaşıp, sunucu satıp milleti dolandırma peşindeler.

tarafsız sorgulama yetisi ve dürüstlük gibi nadir bulunan özellikleri barındıran insanlara sahip bir kadro oluşturmak gerekiyor...

Bu gibi insanlara tarafsız sorgulama yapıcaksın abi açık ve net banlayın bir dahada siteye sokmayın .Emin olun hiç birşey eksilmez daha çok dürüstlük kazanır.
Neophyte
26.6001
Biliyorsunuz ki sunucu açabilme hakkına herkes sahip ki bu bizlerin buna destek verdiği anlamına gelmiyor. Buna karşılık gelişme aşamasında olan proje ya da uygulamalarımız elbet mevcut. Şuan bir çok sunucuda kayırmaydı, şuydu, buydu dönüyor her zaman da döndü ama gidipte kaliteli olarak tasvir ettiğiniz özelliklere sahip kişiler zaten bu sunucularda oynamaz. Şuan sunucuların durumları hakkında bilgim yok ancak inanın şuradaki başlık ve yazılardan çoğu kişinin ne olduğunu anlayabiliyorsunuz.
U-S, kuralları dışına çıkmadı. Malesef bu oyuna yeni başlayanların bir çoğu, eski saygıyı sürdüremedi, sürdüremiyor da. Kural dışı durumlara müdehale elbet ediliyor ancak her kişiyi direkt bu platformdan uzaklaştıramayız.
Lütfen düşüncelerimizi paylaşırken ifadelerimizde seçiçi olalım. Ancak sunucu ismi vermeden tartışma şekillenirse güzel bir etki yaratabilir.
Ultimayı Bilgisayarına Kurmayı Ögrenen Server Açıyo Veletler Sardı Camiayı :(
xemus : Ultimayı Bilgisayarına Kurmayı Ögrenen Server Açıyo Veletler Sardı Camiayı :(

Hayatımı bu oyuna verdim ben. Zamanında kuleliden kovuldum bu oyun yüzünden. Velet diyorsun da ne iş yaptıgımı yaşımı başımı biliyor musun? Ağzı olan konuşuyor. Forum yetkililerini de ayrıca kutlamak lazım. Çok güzel yönetiyorsunuz forumu.
Marje özür mesajını yayınladıktan sonra buraya Regal sunucusuna dair yazılan tüm karalamaları çekememezlik olarak görürüm. Edit ortaya çıkmış, adam özrünü dilemiş ve hala aynı serverda devam ediyo. Burada bitmiştir. İsteyen gelir oynar, isteyen oynamaz. İsteyen güvenir isteyen güvenmez. Bu karalama politikalarından vazgeçin. Eğer güvenmiyorsanız umrunuzda olmasın neden umrunuzda oluyor ki? Kin tutmayı bırakmalısınız.

Ben ne yaşını almış adamlar gördüm ama başını alamamış. Yaş gösterip hepinizden büyüğüm ayaklarını bırakıcaksınız önce.

Ayrıca bu U-S bozulalı çok oldu, ne adminler adam akıllı işini yapıyor ne de ağzı olan buraya gelip konuşmayı bırakmıyor.
Gelip burda mesajını siliyosun, sonra benim attığım mesaj üstüne farklı mesaj atıyosun. Demekki seninle tartışılmayacak bile.
Ben hayatım boyunca hiç bir serverda edit olmadım, sırf editten nefret ettiğim için 2 yıl uğraşmışlık verdiğim kendim açmayı düşündüğüm bir serverım var. Ama tek başına da olmadığı için, kalıcı olmayacağını düşündüğüm için açmadım. Sana da kendimi daha da kanıtlamaya uğraşacak değilim.
marje :
xemus : Ultimayı Bilgisayarına Kurmayı Ögrenen Server Açıyo Veletler Sardı Camiayı :(

Hayatımı bu oyuna verdim ben. Zamanında kuleliden kovuldum bu oyun yüzünden. Velet diyorsun da ne iş yaptıgımı yaşımı başımı biliyor musun? Ağzı olan konuşuyor. Forum yetkililerini de ayrıca kutlamak lazım. Çok güzel yönetiyorsunuz forumu.
Hocam yarası olan gocunur ben sana veled demiorumki uo piyasasını baba parası ile açılan pvp serverlerı bitirdi binek serverleri.binekin .binekbin



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.