Neophyte
26.6001
Teşekkürler,
Reklam başlığımız güncellenmiştir, çalışmalarımıza devam ediyoruz :)

- Player Vendor
Pazar Alanının belirli bölgelerine oyuncuların eşyalarını satışa çıkarabilmeleri için satın alabilecekleri vendor alanları eklenmiştir. Vendor satın alma işleminizi vendor taşından yapabilirsiniz ve işleminizden sonra o alana vendorunuz kurulur.
Ayrıca vendorunuz ile ilgili tüm detaylara istatistik sayfamızdan ulaşabilir, diğer oyuncularınkini de görebilirsiniz. Oyuncular sadece I adet vendor alma hakkına sahiptirler. Sattığınız eşyanın parası bankanıza eklenir. Vendorlardan aylık olarak belirli bir ücret tahsil edilir. Ayrıca arama işlemini yaparken sizlere kolaylık filtreleme düşünülmüştür.









Sahip menüsü I


Sahip menüsü II


Alıcı gözü


Alıcı gözü II
Bu scrıptler cogu ılk kezmı kullanılıo yoksa banamı oyle gelıo gayet guzel scıptler yapılmıs
Başarılar. Güzel sunucu
Şu an oynanabilecek en iyi pvp sunucusu diyebilirim.Başarılarınızın devamını dilerim.
Ghlahn i uzun zamandır takip ediyorum çok başarılı bir sunucu :)

umarım umduğunuz konuma gelirsiniz.
Yorumlarınzı için teşekkür ederim.
II. Krallık Başvuruları başlamıştır.

https://korsanpvp.com/forum/index.php?topic=240.msg563#new
Başarılı bir sunucu ama staff kadrosundakiler bilgisiz ve araştırmadan sormadan etmeden iş yapıyorlar buda düzelir inşallah
Banned
-3
knightta lag olunca 2 gun boyunca bi gireyim dedim ama ilgisizlik çok fazla oyunda staff varken pageye bile cevap gelmiyor magede mana bonusu aşırı çok kumar kasılıcak bi durumda deil çok az ve cok yavaş oynuyor ama söyleyim çok güzelde action yeri pvp flan mükemmel 2'inci oldum :D
Neophyte
26.6001
@Uo_Meadhros,
Karşılaştığınız durumu açıklarsanız yardımcı olabilirim. Çünkü kadromuzda 1 Developer, 2 Owner olmak üzere 3 kişi bulunmakta. Developer olan görevlimizin de kendi başına herhangi bir iş yapma yetkisi yok.

@ShR,
Magelere özel bonus bulunmuyor. Mana dolum hızının aşırı kolay olduğunu düşünmüyorum ki bu konularda deneyimli oyuncuların önerilerini dikkate almaktayım.
Kumar oranı evet çok düşük ve süresi uzun. Kumarı bir para basma makinesi olarak görmüyoruz. Oyuncularımızın boş vakitlerinde ufak bir gelir elde etmesi amaçlı ekli. Yani bilgisayar başında olanların kullanacağını düşünmüyorum, onun yerine yaratık keserek hem level için experience kazanmış oluyorsunuz, hem ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yetecek parayı elde edebiliyorsunuz : )
Oyun içerisindeki karakterinizin adını ya da kullanıcı adını belirtirseniz, değerlendirilmeyen pagenizi görmek isterim
Banned
-3
Shayko PyawaL D'laq Ruah
Neophyte
26.6001
31.12.2011 21:41 tarihli, kumar oranı cok düşük neden ?
ve
31.12.2011 22:26 tarihli, iyi oyunlar saw nerden bulabilirim
şeklindeki pageleriniz aktif yetkili olmadığı için değerlendirilememiş.

Yetkili yardımı olmadan da çözülebilecek şeyler olmasına sevindim : )
Banned
-3
bide pvpden sonra atmıştım ama ne attim hatırlamıyorum w ile başlıyan bi staff arkadaş vardı pvp ile ilgili atmiştim sanırsam.
Silindi
Banned
-3
UO demek loot demektir siz serpent's holdda loot'u kapatmışsınız oyun sistemleri güzel girdim oynadım,fakat ben loot'suz serverda oynamam kaldıki uoyu knight'tan ayıran şey loot'tur.
Neophyte
26.6001
Oyuncular ikiye ayrılmış durumda. Serpent's Hold'a özel bir uygulama yoktu. Ancak oyuncuların kendilerini geliştirebilmeleri için yoğun istek aldık, o şekilde düzenledik ve orada da zaman zaman hareketlenmeler oldu. Serpent'ı defalarca kapattım ancak kapattığımızda da genellikle geceleri sunucumuz kalabalıklaştığı için gündüz hareket olmadı. Diğer şehirleri seçen oyuncularımız daha ağırlıklı. O şehre girişleri belirli saat aralarına indirgemeyi düşünüyorum çünkü dediğiniz gibi loottan alınan zevk bambaşkadır.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.