Lootsuz Action düşünülemez :)
Silindi
Novice
0.1
Şimdi şu varki serverda +15 silah alabilmek için yarım saat yaratık kesmek yeterli Ghlahn önceki serverlarınızdada oynamıştım ben sizin,ve sizi tanıyorumda güveniyorumda fakat Serpents holdun loota açılması gerekiyor.Şöyle düşünün eline 15 alan adam canım azken bana saldırıyor adamı kessem elime bişey geçmicek kaçsam o beni kesicek bu ikilemde kalmak hoşbirşey değil bu uygulama kaldırılmasını istiyorum.
Neophyte
26.6001
O alan sadece belirli saatlerde kullanılacak, o da gündüz saatleri. Önerileriniz için teşekkür ederim düşündüğüm şeyleri söylediniz. İsterseniz bunu forumlarımıza taşıyalım, burası yeri değil : )
Gerçekten çok emek verilmiş bir sunucu, umarım hedeflerinize ulaşırsınız.Başarılar dilerim.
Neophyte
26.6001
Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Sunucumuz ikinci ayını 11'inde dolduracaktır. Peki bu ayın raporu neler;

- Kolaylık sağladık
Biraz kolaylaştırma yönünde izlediğimiz politika, oyuncu artışını beraberinde getirdi. Şuana kadar boş kalmayan sunucumuzda düzenli bir artış görmek bizi mutlu etti.

- Talepler sonucu oyuncu görüşleriyle vakit geçirilebilecek sistemler oluşturduk.
- Zindan
Sunucumuzda olan iki bineği sadece zorlu zindanı geçen oyuncular elde edebilir. Zindan'a giriş için 3 oyuncudan oluşan parti ekibinizi kurmalısınız. Zindan, toplamda 5 aşamadan oluşmaktadır. İlk aşamayı geçerseniz, ikinci kapı açılır. İkiyi geçerseniz, üçüncü kapı açılır ve bu şekilde devam eder. Final bölümüne geldiğinizde karşınıza güçlü bir boss çıkar. O boss'u size verilen süre içerisinde öldürebilirseniz, etrafa bir adet zindan puanı düşer. Ancak bu zindana girebilmeniz için ilk olarak zindana giriş belgesi elde etmelisiniz. Bu belge için görev menüsünden zindan görevini seçerek tamamlamak zorundasınız. Görevi tamamladığınızda çantanıza zindana giriş belgesi düşer. Bu belge ile parti lideriniz sizi zindana sokabilir. Parti lideri istediği zaman sizi alandan çıkartma hakkına sahiptir. Aynı zamanda parti lideri oyundan çıkarsa alandan atılırsınız.

- Karanlık Zindan'a giriş


- Zindan'a nasıl girebilirim


- Belgeyi elde etmeniz için yapmanız gereken görev


- Zindan'a giriş belgesi ve zindan puanı


- Dark Temple
Chest ve hazinelerden random olarak çıkarabileceğiniz tapınak taşlarını kullanabileceğiniz sistemdir. Karanlık tapınağa giriş yapabilmeniz için 4 adet tapınak taşınız olmalı. Bu taşlara çift tıklayıp, Pazar Alanında bulunan tapınak kapısını seçmelisiniz. Eğer kapıya 4 taş eklerseniz, bineksiz bir şekilde sadece sizin girebileceğiniz bir alana atılırsınız. O alanda kesmeniz gereken bir yaratık çıkar. O yaratık, size özel ganimetler taşımaktadır. Eğer yaratık sizi öldürür, oyundan çıkarsanız ya da kesmeniz için verilecek 30 dakika süreyi değerlendiremezseniz alandan atılır ve taşlarınız boşa gider. Yaratığı öldürmeyi başardığınız takdirde çıkış kapınız açılır. Bu kapıdan geçiş süreniz 30 saniyedir. 30 saniye sonunda geçemezseniz alandan otomatik atılırsınız, geçerseniz tapınaktan başarıyla ayrılmış olursunuz. Tapınağı 2. kez kullanabilmeniz için tekrar 4 adet tapınak taşına sahip olmanız gerekir ve sistem 6 saat araylakullanılabilir. Tapınak kapısının durumu size özeldir ancak tapınak geneldir. Yani bir diğer karakteriniz ile de ayrı ayrı taşları ekleyebilirsiniz ama tapınak doluysa sizin kullanmanıza izin verilmez.

Tapınak Kapısı;


Tapınak Taşı;


- Yılbaşında çekiliş yaptık
Yılbaşı özel çekilişinde 1 adet 11m büyük ikramiye ve 4 adet 4.25m normal ikramiye dağıttık. Amortilerde ise bilet bedeli 250k teselli oldu.

- Oyundan yakaladığımız kareler büyük ilgi gördü
https://www.korsanpvp.com/v2/index.php/ekran-goruntuleri/

- Temiz bir oyun sağlamaya devam ediyoruz
Oyuncu kayırma söylentilerinden uzak kalmamız bize duyulan güveni artırdı. Her ihtimale karşı, her dalda web tabanlı sunucu raporları döküman olarak oluşturuluyor durumda. Şüphe duyulan durumlarda oyuncularımızın karşısına çıkarabilmekteyiz.

- Kesintisiz hizmet sözümüzde istikrar sağladık


Deneme;

Ekip adına,
Teşekkürler
Sunucumuz 4. ayına girecekken 3.ay sonucunda

- Warriorların şikayetlerini dikkate aldık
Warrior karakterler binekten düşürme bonusunu bineksizken %50 oranında kullanabilecekler ve warrior karakterler için poison bow'un eklenmesini tartışmaya açtık


- Kesintisiz hizmetimizin arkasındayız (08.02.2012)


Ayrıca sunucumuzda;
10 Şubat Cuma akşamı yapılacak 1vs1 pvp turnuvası ile krallık,


12 Şubat Pazar akşamı yapılacak 4vs4 pvp turnuvası ile guild simge değişimi yapılacaktır.


Sonuç olarak; sağladığımız adil oyun ortamı ve istikrarlı uygularımız sonucunda belli bir seviyeye ulaştık ve buna bağlı olarak oyuncu sayımızda belirgin artışın olması bizleri mutlu etti.

Ekip adına,
Teşekkürler
başarılar doganay.
başarılar dilerim
Yeni ( ekstra ) Hazine Sistemi


Mevcut hazine sisteminden ayrı çalışan bir sistemdir. Hazineler, sunucumuzda yaratıklardan çıkan ve denizden çıkan olarak ikiye ayrılmış durumdadır. Denizlerin kullanıldığı bu sistemde, fisher vendorundan alacağınız olta ile sadece pazar alanında çıkarabileceğiniz belirsiz şişelerin çıkma olasılığı bulunmaktadır. Bu çıkaracağınız şişeler, heran kırılabilecek kadar hassastır. Çıkarttığınız şişeleri başarılı bir şekilde açabilirseniz, çantanıza belirsiz bir harita düşecektir. Bu haritayı okumayı başarabilirseniz, sizi defineye götürecek. Diğer sistemde aktif olan yardımcı oklar, bu sistemde sizi yalnız bırakacak ve yönünüzü bulma konusunda işinizi zorlaştıracaktır. Definenin gömülü olduğu koordinatı bulduğunuz takdirde shovel(kürek) ve pickaxe(kazma) yanınızda bulundurmanız şartı ile haritanıza tıklayarak çıkartma işlemine başlayabilirsiniz. Ancak define, karanlık güçler tarafından korunmaktadır ve etraftaki büyülü güçleri silebilecektir. Bu karanlık güçleri öldürüp, sandığı almanız gerekmektedir. Süreli olacak bu aşamanızda başarılı olduğunuz takdirde sandık elinize geçecek, lockpick yardımı ile kilitli olan bu kasayı açabileceksiniz. Açtığınızda ise ganimetlerin sahibi olacak ve kısa bir süreliğine lanetleneceksiniz. Ayrıca bu definede, diğer hazineden daha değerli ganimetlerin bulunduğu söyleniyor..




Banned
-3
Sitede bir sorun var sanırsam.
Neophyte
26.6001
Kısa süreli bir kesinti yaşandı, o ana denk geldiniz muhtemelen.
Oyun içerisinde yapılan değişikliklerle beraber, başlığımızdaki sistemler tanıtımı yeniden düzenlenmiştir

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-02-16 18:08, 12 yıl önce)
başarılar
Keşke pvp değilde power play sunucusu olsaydı. Birkaç gündür sıkıntıdan uo oynayasım vardı. Yıllarımı heba ettiğim revoya girdim aynı tas aynı hamam hatta daha da kötüydü. Sunucunuzu çok sevdim fakat sunucuda benim kasmamı sağlayacak bir sistem bulamadım. Yani herşeyi sadece bineğe bağlamışsınız. Onun dışında istediğim bütün itemleri 1 saat içerisinde falan aldım. İnsanlar loot yapmıyor artık zaten ...

Bilmiyorum belki benim anlamadığım bir sistem varssa bilemiyorum...
Neophyte
26.6001
Power play sunucum olsun bende çok isterdim. Son bir ay içerisinde bu derece kolaylaştırmaya gittik daha doğrusu zorunda kaldık. İlk 2.5 ayımıza yakın kısır bir döngünün içerisinde kaldık. Etkinliğe dayalı, silahın kazandığı ya da yeni icat edilen itemlerin kazandığı(mana bilmemnesi, stam bilmemnesi..), komutlarla oynanan bir sunucu istemedik. Kumar niye yok, heal-cure gibi komutlar niye yok gibi saçma sapan şeylerle karşılaştık ki bu yöne alışan ciddi derecede bir oyuncu kitlesi oluşmuş durumda. Bunların içinde sadece kumarı, onuda kısık şekilde eklemeyi ön gördük; oynayan da binek için oynuyor artık bunu anladık. Kumar ile kasmayıda en aza indirmek için sistemlerimizi haliyle para kazanmaya, binek kazanmaya dayadık. Binek konusunda da fazladan çeşit eklemedik, eklemeyeceğizde. Nightmare, strsi en fazla binek olarak yerini korudu, korumaya da devam edecek. Hala horse ile, desert ile actiona çıkanları görmek sevindirici oluyor bizim için ki büyük baş bineklerin sayısını kontrol ettiğimde 4 ay için çok çok az oranda pvp sunucusu için. Sadeliğimizi koruduğumuz, eşit ortam sağladığımız ve en önemlisi oyuncu sayımızda istikrarlı bir artışı gördüğümüz için mutluyum. Hedef bir oyuncu sayımız var, eğer ulaşır ve o sayıda kalmayı başarırsak; oranlarıda tekrar eskisi gibi ağır ağır kısacağız.
Siz nasıl sistem isterdiniz, yani sisteme dayalı bir sunucu oluşturmak istememiştik aslında ama şartlarla o ortamın içinde bulduk kendimizi, sizin aradığınız nasıl bir ortam. Bunları benimle paylaşırsanız, değerlendirmekten mutluluk duyarım :)
Yani , bende karşıyım öncelikle heal komutuymuş yok mana veren yok str veren şunu veren vs. itemlere. Olabilir tabi ama abartıya kaçmamalı. Şimdi benim mesela binek hobim hiç olmamıştır. Sunucuda savaşmak iyi güzelde adam ölüyor geliyor yine aynı silahlarla ben lootlasam ne lootlamasam ne ?
Magical olayını parayla değilde droplarla sağlasanız sanki daha iyi olur gibi. Tabi ben oyuncu kitlenizi bilmiyorum iki gün önce girdim. Sistemler quest olayı vs. çok hoş. Dedect hiddenın olmması çok kötü. Warior olarak takıldığımda anlor adam benimle çok güzel dalga geçebilir. Ki bu skill tuzaklardan kaçmanın en önemli yoludur. Aklıma gelenler bunlar oldukça paylaşırım şu anda hastayım fazla yazasım gelmiyor. Yinede kaliteli iş , özellikle page sisteminizi fln sevdim. Başarılar...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.