Buraya çok güldüm helal kardeşim
Swing : keşke eski nickimi aktarabilsem ama malsef , aktarabilseydim abi kusura bakma biz ettik sen etme derdiniz.

Benden sana tavsiye kaç yaşındasın bilmiyorum ama çocuk gibi herşeye ille cevap verme gereği duyuyorsun. Connectorün sence kırılmaya bilir ama burda connectörünün kırıldığını söyleyen ve kanıtlayan 1 kişi yok.. Adamlar sana yardım etmeye çalışıyor şavaş başlatmak istemiyorlar sadece açıklarını sana söylediler değerlendiresin diye..

Ama sen eski nickini söylersen biz sana abi kusura bakma biz ettik sen etme deriz..
@Swing
Türkiye'nin en iyi connectör tabanın geliştirilmiş halidir.

Neyin kafasını yaşıyorsun hala anlamış değilim. Cidden kafan iyi.

Kolay gelsin önce bir connectore encyription yapta kodlarını almasınlar. Orda senin şifreni hashlese nolur hashlese nolur. Connectorun içindeki easy vesayre testipi yaptıgın timerları disable ederim yeniden executable oluşturur girerim. Cidden komiksin.

Kolay gelsin.
milleti dolabdırıp kacacaktı herhalde bu dandirik şeyle. bunlara prim birakmafığınız iyi olmuş
c#'a git gide programlama aleminin sphere scriptingi gözüyle bakmaya başladım. drag & drop + .net hazır kütüphane programcılarına bedava para kaynağı doğdu resmen. tabi bunda studionun rahatlığının payı büyük. microsoftun b*k yemesi, nasıl ki opengle rakip çıkaracam diye berbat directxini gözümüze soktu ve amacına ulaştı, şimdi de javaya rakip için bunu saldı başımıza.
sanırım konu amacından epey taşmış durumda. tekrar belirtmek istiyorum daha önce belirttiğim gibi evet connector'ün eksikleri olabilir! fakat burda birçok kişinin bahsettiği şekilde hacklenemez! Swing işinde usta. Evet usta diyorum çünkü uzun yıllardır tanıyorum kendisini. Eskiden ultimaya birçok şey kattığınıda göz önünde bulundurursak buna birde ayırabildiği zaman aralığını eklediğimde kendisine sonuna kadar hak veriyorum. Ben C# dilini kullanmıyorum sadece yeri geldiğinde asp.net için kullanıyorum. Bu yüzden dedikleriniz nekadar gerçekçidir ya da hayaldir bilemem. Ama Swing'in geçmişini ve yaptıklarını bildiğim içinde onun söylediklerine inanıyorum.

Ayrıca birşey dikkatimi çekti burda atarlı yorumlar yapan bazı kişiler (3 kişi) özel mesajdan gerek Linqo gerekse bana hiç bu tarz yorumlarda bulunmadır. Doğal olarak garipsiyorum ve söylenilenler bana inandırıcı gelmiyor!

Son oalrak bir insanın neler yapabildiğini ya da neler yapabileceğini 1 işle kimse yorumlayamaz. Uo Vanguard olayına gelince bu connectorün geliştirilmesinde Gürsel'e (Tcpip) danışılmıştır.

Anlamıyorum ki insanlar yapıcı olmak yerine neden yıkma taraftarı.
Swing sen kimsin
kortez : sanırım konu amacından epey taşmış durumda. tekrar belirtmek istiyorum daha önce belirttiğim gibi evet connector'ün eksikleri olabilir! fakat burda birçok kişinin bahsettiği şekilde hacklenemez! Swing işinde usta. Evet usta diyorum çünkü uzun yıllardır tanıyorum kendisini. Eskiden ultimaya birçok şey kattığınıda göz önünde bulundurursak buna birde ayırabildiği zaman aralığını eklediğimde kendisine sonuna kadar hak veriyorum. Ben C# dilini kullanmıyorum sadece yeri geldiğinde asp.net için kullanıyorum. Bu yüzden dedikleriniz nekadar gerçekçidir ya da hayaldir bilemem. Ama Swing'in geçmişini ve yaptıklarını bildiğim içinde onun söylediklerine inanıyorum.

Ayrıca birşey dikkatimi çekti burda atarlı yorumlar yapan bazı kişiler (3 kişi) özel mesajdan gerek Linqo gerekse bana hiç bu tarz yorumlarda bulunmadır. Doğal olarak garipsiyorum ve söylenilenler bana inandırıcı gelmiyor!

Son oalrak bir insanın neler yapabildiğini ya da neler yapabileceğini 1 işle kimse yorumlayamaz. Uo Vanguard olayına gelince bu connectorün geliştirilmesinde Gürsel'e (Tcpip) danışılmıştır.

Anlamıyorum ki insanlar yapıcı olmak yerine neden yıkma taraftarı.

Hacklenemez mi !

Al kardeşim ve susun artık.

https://************/Lin2Guard4.rar , al kendin indir visual studio vardır sende gir değiştir kafana göre ayarladım herşeyini direk publish yap exeni oluştur.

Artık görürsün sanırım söylenenlerin ne kadar gerçekçi olup olmadığını :P

Başlangıçta yardımcı olmak için herkes yazılar yazdı fakat arkadaş hala hatalarını görmezden gelerek kendisini mükemmel gördüğü için böyle yapıyorum.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-05-17 13:36, 11 yıl önce)
hackten kastım yanlış anlaşıldı heralde ben sunucuyu hacklemenden bahsediyorum
kortez : hackten kastım yanlış anlaşıldı heralde ben sunucuyu hacklemenden bahsediyorum

Bende dedimki arkadaşa eski mesajlarda, connector.php adlı php dosyası vulnerable ve exploitlere müsait dedim. Herhangi bir staffın kullanıcı ismini öğrenmem onun şifresinide öğrenebilceğim anlamına geliyor. Elma armut falan diye hash koysanız bile fark etmez.

Başarılar, son mesajdı.
^Avatar^ :
kortez : hackten kastım yanlış anlaşıldı heralde ben sunucuyu hacklemenden bahsediyorum

Bende dedimki arkadaşa eski mesajlarda, connector.php adlı php dosyası vulnerable ve exploitlere müsait dedim. Herhangi bir staffın kullanıcı ismini öğrenmem onun şifresinide öğrenebilceğim anlamına geliyor. Elma armut falan diye hash koysanız bile fark etmez.

Başarılar, son mesajdı.

Biz kucuk kucuk kodlari koyup uyardik illa atar yapacaksiniz , avatar dayanamamis her seyi koymus :)
Basitçe özetlemek gerekirse :

- Kodları çok samimi bir dostuma arşivlemesi için vermişdim, dostumun içinde kötülük olmadığından kortez nickli ( cihan ) arkadaşımıza göndermiş ve kortez'de kodları aldıkdan sonra arkadaşımın edit yaptığını iddia ederek oyun içi yönetici hesabını silip kendisini msn ve binimum listesinden engellemiş. ( ki bahsettiğim arkadaşımla senelerdir yüz yüze görüşürüz, sadece vakit geçirmek için yetkili olarak görev alır. player oynadığı çok nadir görülmüştür ).



- Bizim verdiğimiz kodlar gürselin(tcpip) 2008 yada 2007 yılları civarında sattığı güncellenmemiş kodlardır. Sadece form tasarımını değiştirip içerisinden çözemediği yerleri silmiş ve yaptığı connectore obsification ve encryption yapamayacak kadar bilgisizlik ile MÜKEMMEL bir conenctor ortaya çıkarmıştır.



- Kodların kullanıldığı teknolojilerin eskimesi ( x64 işletim sistemlerinde sorun yaratıyordu, ayrıca mysql ile kontrol zaten çok saçma ) ve benim vakit bulamayıp kodları rafa kaldırmam sonucu hiç bir güncelleme olmamıştır.



- Yaptıkları hırsızlık, hak yeme ve benzeri çocukca davranışlara karşın içimde en ufak bir sıkıntı yoktur. İşini bilen arkadaşlar zaten kodları decompile etmiş ve gerekli cevabı vermiştir.



- Connector'un özelliklerine bir de şu açıdan bakalım :

Yazılan : Mysql vb.. yollardan ziyade farklı connectör ve sphere bağlantısı sayesinde sürekli denetim sağlanır , hostu ve sphere sunucuyu yoracak işlemler olmaz.
Gerçek : Çok basit bir iki kod ile oyun içerisinde olmasan bile oyuna girdiğini sunucuya gösterebilirsin hatta bu şekilde bir flooder yazıp mysql sunucusunu göçertmeye kadar gidebilirsin. PHP kodlarında her hangi bir flood koruması bulunmamaktadır.


Yazılan : Connectör normal yollar harici hiç bir yöntemle kapatılamaz , kapatıldığında veya direk clientden giriş yapılmaya çalışıldığında sunucu otomatik oyuncuyu disconnect eder.

Gerçek : Connector'u suspend edip yukarıda bahsettiğim şekilde şifreleri gönderirseniz connector hiç bir işe yaramayacaktır.


Yazılan : Connectör kendi Cpu Kullanımını %0 'a düşürür
.
Gerçek : Hiç bir program durulmadıkça cpu kullanımını bırakmaz sadece idle yani bekleme moduna girer ve minimum cpu kullanımı sağlar %0 gibi birşey söz konusu değildir. Arkadaşın tecrübesizliğine bakılırsa ki yaptığı connector içerisindeki timer2, timer3 ve timer4 belirli süreler içerisinde kontroller yapmaktadır. Hile kontrolünde kullandığı yöntem ise o kadar saçmadır ki bir iki izolasyon programı ile etkisini yitirmektedir.


Yazılan : Connectör kendi içerisindeki ram kullanımını %0 'a düşürür.

Gerçek : Bir üst satırda yazdığım şeyi aynen aktarıyorum. Ayrıca çalışan bir program ram'e uğramadan işlemciye uğramaz ( istisnai yazılım dilleri ve programlar hariç ).


Yazılan : Connectör , Client , Mul Dosyaları , Connectör Haberler vb... tüm alt yapı kullanıcı tarafından güncellenebilir.

Cevap : Birincisi Connectör diye bir kelime ne ingilizce, ne türkçe ne de başka bir dilde bulunmamaktadır. Ya konnektör ya da connector'dür. İkincisi ise connector'u güncelleyebilmek için kullanıcılara kaynak kodu mu veriyorsunuz? Kullanıcılar kendileri nası connectoru güncelleyecek? C# mı bilmeleri gerekiyor?


Yazılan : Yenilenmiş görünümler ve Connectör Tema Seçenekleri Kullanıcı Tarafından Oluşturulabilir , bu sayede siteniz veya sunucu gumplarıyla uyumlu connectör arayüzü oluşturulur.

Cevap : Bu konuyu kesinlikle doğru yaptığına eminim. C#'da form tasarımı yapmak paint de resim çizmekten kolaydır.


Yazılan : İstediğiniz programların çalışması veya çalışmamasını sağlayabilirsiniz.

Cevap : C++ da hazırladığım hile programını lütfen engellermisiniz ? Program sadece bende var ve sürekli güncelleyip kaynaktan derleyip çalıştırıyorum.


Yazılan : Aynı anda çift client özelliğini isterseniz aktif edebilir isterseniz de-aktif edebilirsiniz ve hatta kişinin aynı anda sadece kendi sunucunuzda veya x sunuculardada oynamasına engel olabilirsiniz.

Gerçek : Çift client aktif edildiği zaman kodların hataları sebebi ile güvenlik kontrolünü mysql üzerinden yapamaz. ( ram üzerinden bir den fazla clienti aynı anda okuyamıyor) ve en önemli sistemi kapatmak zorunda kalırsınız.


Yazılan : C# Dilinde Yazılmıştır ve Derleme Ortamı Visual Studio'dur .net framework kitaplıklarını kullanır .

Gerçek : C# dilinde sadece ana proje yazılmıştır. Kullanılan kütüphaneler c++'da hazırlanmış ve GNU/GPL lisansı altındadır.


Yazılan : Connectöre ek özellik olarak kullanılan dll ve diğer eklentiler exe ye gömülme yöntemi uygulanarak kullanıcının .net framework kurma zorunluluğu ortadan kaldırılmıştır bu sayede .net framework kuran , kurmayan veya arızalı olanın hiç bir şekilde etkilenmeden sunucunuza bağlanabilir olması sağlanmıştır.
Gerçek : Çağırılan dll'leri alıp program ile aynı klasöre atmak ile frameworkden kurtulmuş olmazsın. O içerisine attığın kütüphanelerin dll registerlerinin yapılması, bağlı diğer kütüphanelerin sistemde bulunması gerekir. O sebeple yaptığın şey sadece kör dövüşünden başka bir şey değildir.


Yazılan : EasyUO 'dan CE 'ye , Speedten , UOFCK'ye tüm illegal yazılımlar kapatılmıştır ve en önemli özellik bu dosyaların isimlerinin veya hexlerinin değiştirilmesiyle engellenemez olması sorunu yoktur . Client her daim connectör himayesinde olup Client içine ek sistem saatinden hareket hızı kontrolü yaptırılmaktadır.
Gerçek : UOF*ck programını engelleyemiyor, ram üzerinden hiç bir kontrolü yok, EasyUO'da basit bir iki değişiklik ile rahatlıkla açılabiliyor, Cheat Engine'nin belirtilen versiyonları dışında bütün versiyonları çalışıyor. Client'in conenctor ile alakası bulunmamaktadır, rahatlıkla speed açılmaktadır. Cliente enjekte edilmemiş bir program clientin sistem saatini kontrol edemez.


Yazılan : Tüm bu özellikler ile Lin2Guard Sorunsuz ve En Hızlı Connectör olarak karşınıza çıkmaktadır.
Gerçek : .......



Bu kadar rezil olmanıza deydi mi acaba çok merak ediyorum? Bütün piyasaya hem sunucunuzu hem de kendinizi rezil ettiniz. Etek giyip dolaşsanız daha az rezil olurdunuz. Bir şey yapabilmek için önce araştırma, sonra öğrenme, daha sonra ise planlayıp işe koyulmak gerekir. Bir iki haftada derleme kodlar ile çıkarttığınız projeler tamamen emeğe saygısızlık ve ego tatmininden öteye geçmez.


Diğer uo platformunda'da yazdığım gibi eğer bu arkadaş'dan bu mesajımdan sonra hele ki ücretli bir connector yazılımı alacak olursanız gerekli kırma işlemini yapıp kendi kişisel internet sayfamda yayınlayacağım.

Umarım hatanızın farkında olup gerekli önlemleri alırsınız.

Berk BADEM ( Mahlas: Nemesis )
Sunucuyu rezil etmek mi ? Biz firmanın müşterisiyiz. Marketten aldığın bir ürün bozuk çıkınca sen mi rezil oluyorsun ? Parası neyse verip en iyi olanı, en az sorunsuzunu bulup kullanacağız.

Yardımlarınız için teşekkürler.
Gereken açıklamayı @Ultio yapmış zaten, bence yetkililerin konuyu kilitlemesi daha doğru olacaktır..
Tek sorunumuz connector sanki .Son açılan serverlara bakın player yok resmen kıtlık var üstüne birde bu şekilde olaylar yaşanıyor gerçekten durum vahim,her hafta bir sunucu açılıyor sonuç yok artık insanlarda bilinçlendi.
Bloaded : Sunucuyu rezil etmek mi ? Biz firmanın müşterisiyiz. Marketten aldığın bir ürün bozuk çıkınca sen mi rezil oluyorsun ? Parası neyse verip en iyi olanı, en az sorunsuzunu bulup kullanacağız.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Sanırım konuyu tam anlamı ile okumadın dostum. Connector'un kaynak kodları avalon'da stafflık yapan arkadaşım tarafından verilmiştir. Kodlar alındıktan sonra arkadaşımı banlayıp connector'u hem kendisine yaptırmış hem de satışa çıkarmıştır. Bahsedilen sunucu sahibi hazırladığımız deneysel kodlarımızı bile istemiş ama ne güzeldir ki arkadaşım bu tuzağa düşmemiş. İşlerim sebebi ile piyasadan tamamiyle uzak kaldım ve bu duruma da çok seviniyorum. Biz bu işi tam anlamı ile yaparken yetişen genç arkadaşlarımız 3-5 toplama sistem, 3-5 forum konusu ile programcı, betikçi olarak tahsis etmiş. Umarım kendimi tam anlamı ile açıklayabilmişimdir. Onların yazdığım dediği kodları biz unuttuk bile...



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.