Merhaba uo ailesi edit ve kanıt istenmiş arkadaş nean loncasına yani bize hiç tanımadan edit bastı bunu dile getirince hepimizi banladı sonrada özür dilesinler geri banlarını açıyım dedi serverda tame gmlemek 70 tl köy içine tame kasmak için tarla yaptırmak 30 Xeon paraya bakar bizim arkamızdan olan 30 playerda bıraktı forumda da ailemizden kimse olmamasına ragmen hep online gozukmekte oyundaki online listtende keza öyleydi en son Chatten EDİT bastın dedik ve banlandık iyi oyunlar


ben burada edit kanıtından ziyade, iyi niyetle yaklaşan owner görüyorum, kusura bakmayın. adam yaptıklarınızı affetmeyi koşula sunmuş, hakaret ve iftiralarınız için özür dileyin demiş. neyi kanıtladığını anlamadım bunun, sorun bende ise göremediğim şeyi açıklarsan sevinirim.
köy sistemi, tame alanı ve para ile imtiyaz kazanma konusunda ben de çok sıcak olmasam da, bilgisayar sektörünün içinde bulunan biri olarak yorumladığımda, yapılabilecek en doğru hareket gibi geliyor.
uzun vadede bağış sisteminin işe yaramadığını defalarca vurguladılar forumda, şu server'ın firewall alması, lagsız, temiz bağlantıyla sürmesi için gereken bedelleri ceplerinden sağladıkça saldırılarla birlikte ücretinin arttığını yazdılar. insan gibi bağış istediler ki, sanıyorum 190 kadar online gördüğü dönemdeydi.
oyundaki her tartışmada gerçek hayattaki kazançlarının ne kadar fazla olduğunu dile getiren, yaşlarının 30u geçtiğini, iş yeri, arabası gibi konularda bol kesen atan arkadaşların herhangi biri cebinden 5 lira dahi çıkarmaya tenezzül etmeyince, başta kozmetik (saç boyama, rare dye falan) gibi konularda bağışı, küçük de olsa geri dönüşü olan ama bunu diğerlerine karşı herhangi üstünlük sağlamayacak şekilde yapan sistem geldi. çok katıldığım konudur bu, bağışa verilebilecek tek adil ödül olabilir bu oyun düzeninde kozmetikler.
sonrasında köy sistemi geldi, gerekçesini duyana kadar karşı çıktım ben de diğerleri gibi. 4 tane 18x18 ev alıp birleştirildiği zamanlarda ortaya ne kadar güzel ürünler çıksa da server için, özellikle çevresindeki oyuncular için epey sıkıntı yarattığı gibi, 4 parçanın pratikte birbirinden ayrı işlemesi de ev sahibi için külfetti. bunu aşmak için, yine çok tabandan oluşan, sonrasında birleştirilip standart hale getirdiği köy binasını sundu, karşılığı olarak da, çevresine ve etrafına verdiği yükün giderilmesi için gereken masrafı istedi. bu konuda herhangi adaletsizlik veya edit yaklaşımı olduğunu sanmıyorum.
nihayetinde oynadığınız her server, girdiğiniz her rekabet içerikli ortamda, sistemin yürümesi için belli bir para karşılığı küçük avantajlara sahip oluyorsunuz. o yüzden başta kızdığım köy içinde çiftlik ve npc spawnları da mantıksız gelmiyor artık.

bunları değerlendirerek, düşünerek yazarsanız sonraki yazılarınızı, kaale alınır, kötü gözle bakılan basit tiplerden farka sahip olursunuz.
şimdi bu xeon denen arkadaş tükürdüğünü yalamış birisi bi kere bize kendi formunda numenorlar neanlar benim için bitmiştir gözümde kötü bir ailedir demiş bi insan sonra serverde adam kalmadıgını görünce bizi suan oynadıgımız serveri kötüleyerek kendi serverine geri çekmeye çalışan birisi sonra servere 2 3 guild gelince burnu havaya kalktı bizi serverden banladı sonra o guildler de serveri bırakınca bizi geri cagırarak onlarıda geri çekme çabası içine girmiştir kaç kere küfür ssi koydum aynı adamın 3 kere ssini koydum xeon EFENDİ ilk ssde görmezden geldim 2 ssde uyardım 3ss de ie jaile attım dedi adam kendisine küfür edince banladı biz insan deilmiyiz bize küfür edilince görmezden geliyor da kendisine edilince banlıyor bizim anamız bacımız yok mu bizden birisi bi kere bile oyunda forumda küfür etmemiştir muhsin hellfire diye biri vardı adam kalemizin önünde sövüyodu ss aldık page attık adam jaile bile girmedi neden girmedi o 190 player dedigin seni zaten BOT orda oynayan en iyi doneminde 50 60 kişi vardı gerisi bottu suan forumunda da giren cıktıgı zaman silinmiyor giren kişi forumuna bakıyor bu kadar insan var bende oynayım diyor sadece adam kandırmaya yönelik banı sadece kendisine karşı gelen küfür edene atıyordu neden çünkü player gitmesin diye şuan bizi de çagırdı bunlar gelirse o serverdeki cogu kişi gelir arkalarından diye kısaca o serverde adam kayırmada var editte var bizi tanımadıgı halde verdi tanıdıklarına kim bilir neler vermiştir
staffa küfür edildiği zaman banlanmasını doğal karşılıyorum şahsen. kuralları forumda farklı yerlerde ingame, forum ve chat olarak bölünük vaziyette yazmışlar. küfür ve yaptırımları da yazıyor açık açık. bir serverda oyuncu ile owner'ın bir tutulması, herhangi yönetim şeklinde devletin en üst mercisine ve vatandaşa edilen hakaretin/küfürün aynı cezayı yediği duruma benziyor. nitekim her kurumda, ister bakkal olsun, ister devlet, isterse tarikat; o kurumun sahibi veya en üst makamındaki kişi ya o kuruluşun somutlaşmış karakterini temsil ediyordur ya da sahibidir. basitçe denemek istersen hazır olaylay kızışmışken, başbakana veya cumhurbaşkanına da değil, herhangi belediyeye girip, belediye başkanına sövmeyi deneyebilirsin. tam tersi durumda ise sadece kınanır baştaki kişi, yaptırımı komik olur. aynı şekilde sıradan vatandaş, eşdeğerine karşı herhangi yanlış harekette bulunursa, genelde ya görmezden gelme ya da kavga ile biter. hatta öyle ki, yasalarda bile benzeri durumlar göz önüne alındığında, hakaret eden kişiye (tabii ispatı varsa) verilecek ceza, hakaretin ağırlığıyla beraber, hakaret edilen şahsın konumu ile bizzat ilişkilidir. yani gelip de burada bana çok ağır olmayan aşağılayıcı söz söylemen ile, moderasyon ekibinden bir şahsa benzer hitapta bulunarak test edebilirsin şüphen varsa.
edit durumunda, ısrarla merak ediyorum oyuncusu olarak tns'nin. gizlemiyorum ismimi, forumlardaki nicklerim de aynı zaten, dışarıdan biri değil, staffları da bu kadar zamanda yeterince tanımış biri olarak soruyorum, kime, ne edit basılmış? gerçekten varsa bu edit iddialarının aslı astarı, ben dahil herkesin canını sıkar. ama bunca zamandır sizin 'qin13' ün ban yediği günden itibaren geçen süre haricide, böyle bir iddiaya hiç rastlamadım. bahsi geçen edit iddiası da, doğru hatırlıyorsam ya kii rin, ya shire gibi bir bineğin öldüğü halde size geri verilmesiyle ilgiliydi. sizden sonra chatte xeona çok soru geldi konuda, forumdaki mesajlarınız / postlarınız ve ingame attığınız pageler ile tamamen iyi niyeti suistimal ettiğiniz kanısına varabiliyorum eğer haksızsanız (gördüklerim sonrasında).
şahsen bana veya başkasına, herhangi edit eşya ulaştırıldığını, skill verildiğini veya buna dair beni şüphelendirebilecek herhangi konuşma bile görsem, en azından ss almayı unutacağımı da hiç zannetmiyorum. hele benim yanımda çok daha eski ve tecrübeli oyuncular olan sizin bir çoğu server'da aktifken, neden böyle bir kanıtınız olmadığını, kanıt olmadan, ispatlayamadan, hatta detay bile vermekten kaçınarak nasıl bu kadar iddialı olabildiğinizi merak ediyorum.
özetle, ikna edebilecek herhangi sözlü bile olsa argümanınız varsa seve seve dinlemeye, eleştirmeye, gerekirse sizi savunmaya da hazırım. lakin eğer gerçekliğine dair "edit bastılar bize" lafından ötesi yoksa elinizde, boşa yormasın kimse kimseyi. oyuna gelirken başı dik, onurlu ve dürüst olarak bilindiniz, giderken de duruşunuzdan daha fazla taviz vermeyin.
Biz dogruları konuşuyoruz normalde hiç bi forumda bunu yazma gerigi duymadık ama son geri verelim ve bi kaç duydugumuz bardagı taşırdı savunmadan cıkıp ataga geçme vakti gelmiş edti bastı castle verdi shire verdi biz küfür edince ban ya da jaile direk gidiyoruz ama başlası edince gitmiyor bunda bi art niyet var yeni gelen bir guildede 30 tl fazla alamak koşuluyla köylerine çiftlik kurmuş bu editin babasıdır zaten daha ne soylemeliyiz ki elimzde kanıt yok olan ssi attık tükürdüğünü yalayan bir insan kendisi
Bu sitenin yönetim kadrosunda zaten zerre karakter yok. Ayrımcılığı sürekli olarak yapıyorlar. Bu olay bu site var olduğundan beri var zaten. Kendi adamlarını kayıyırlar. Hoşlarına gitmeyeni , çekemediklerini de karalarlar ya da izin verirler başkalarının embesil şekilde yazı yazmasına. Kalitesiniz mahlukatlar.

@Xantier
Senin adelet zihniyetine tüküreyim çocuk. AKP'li annen baban iyi yetiştirmiş seni.

@akrephan
Bu arada kalitesiz herif. Herif edit yapacak olsa heriflerin köylerine spawn mı koyar ver lan parasını der direk Tame skilini verir adama. IQ fakiri seni. Adama aranızdan birisi mesaj atmış benim hiç bir alakam yok geri verir misiniz karakterlerimizi şeklinde. Xeon da iyi niyetinden mesaj atmış sizlere de. Aptallığınıza banlattınız kendinizi. Gidip şimdi bir tarafınızı avuçlayın. Bu arada sizden sonra hiç bir guild gitmedi diye biliyorum. Rahat duramayana siktir çeken bir kadro var TNS de. Sizin gibi IQ fakiri insanlar zaten oynamasın bu server da. Daha dün gördüm 20 tane post atmış foruma girip birde karalama yapmıyoz diyor. Ağladınız okadar ban yedik ban yedik diye. Ondan sonra da gelip adam tutuyor diyor. Girip önce TNS forumlarında başka serverın reklamını yap. Adam uyarsın seni ondan sonra da gelip küfret ban ye. Gel sonra burda efelik tasla. Siktir hadi. Kaç yaşına gelememiş ultima da kibriyle böbürlenen gevşek herif birde gelmiş tükürdüğünü yalıyor diyor. Sen herkesin bir tarafını yalamışsın zaten. Yalamaya devam et sana engel olmayalım. Kudurun amk piçleri.

@Ghlahn
Bu arada bilip bilmeden TNS ownerının hesabını kapatmışsın sanırım North Shield diye. Olum beyin fıkarası herif okulundan giriyor internetine. Aynı ipden bu platforma giren kaç kullanıcı var aceba. Kodumun beyinsiz herifi birde tutmuş serverını kapatıp faydalı olabilirsiniz yazmış. No brain. Adam girip burda karalama yapmak istese okulundan mı girer lan.Proxy diye birşey var Thor var girer yazar kafanızıda siker sizin. Çok güldüm buna ya. Birde HayvanSever mahlukatı sizden bunu bekliyorduk yazmış yazısına da. Provakatörlere malzeme çıkaran kalitesiz bir oluşum burası.
Merhaba sevgili TNS oyuncuları,

Bir takım şeyleri açıklığa kavuşturmak gerektiğini görüyorum. Özellikle de farklı platformlar da sürekli olarak TNS ile ilgili yapılan karaktersizce iftiralar ve benzeri davranışlara karşılık olarak bu mesajı yazmamız gerektiğini doğru buluyorum. Mail başlığında da gördüğünüz gibi konu Numenor ailesi, Neadertaler guildi hakkındadır. Forumda mesajımı görmeyenler için tekrar belirtelim ;

İsmi geçen guild TNS yetkilileri tarafından yıkılmış ve tüm üyeleri sunucudan uzaklaştırılmıştır. Kendileri tarafından sürdürülen karalama politikasına aldırış etmeyiniz.

Yaptırımın Sebepleri:
- Sürekli oyunculara karşı hakaret,tahrik, küfür
- Diğer oyuncuları fiziksel, sözlü olarak rahatsız ve taciz etmek
- Sunucu yetkililerine hakaret
- Asılsız olaylarla gündem yaratma
- Başka sunucuların reklamını yapma

Konu ile alakalı olarak The Joker adlı nickname sahibi olan oyuncunun forumda yazdığı mesaj ve verdiğim cevap aşağıdadır ;

The Joker

Merhabalar öncelikle kimse ile konuşmadım konu ile ilgili bir bilgim yok hesabımıda denemedim banlanıp banlanmadığımdan haberim yok..Keşke böyle bir konu açılmasaydı ve buraya yazmak zorunda kalmasaydım son 3 aydır numenor ailesi olarak bu serverda oynuyoruz ben oynadığım süre içinde ingamede bizden kimsenin küfür ettiğini görmedim. Diğer oyuncuları fiziksel olarak rahatsız etmek biraz garip olmuş anlamış değilim..Sunucu yetkililerine hakaret konusunda sizinde bir çok hatanız oldu bu zaten sizin en kötü özelliğiniz serverın başarısı için kendinize biraz çeki düzen vermelisiniz.Son olarak burdan kimi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim...

Xeon(Tarafımdan verilen son cevap )

Joker bu kararı alırken bir çok haklı olduğum noktalar mevcut. Konunun seninle hiç bir ilgisi yok. Sürekli olarak forumda "Eky", "Quin13" Xeon edit yaptı bize kale verdi, shire verdi edit server edit server da oynamayın ifadeleriyle benden -1 almıştınız zaten. Daha öncesinde de gene aynı arkadaş başka sunucu reklamı yaptı serverda alaycı bir şekilde. Sesimi çok çıkartmadım tabiki bu konuda. Daha sonra da dün akşamda bir sürü hakaret işittim jackalNumenor adlı arkadaşınızdan. Elbette bizimde hatalı olduğumuz noktalar vardır. Fakat eğer siz bir oluşumsanız üyelerinizden herhangi birinin hatasını hepinizin hatası olarak görüyorum. Çünkü siz birbirinizi uyarmadığınız sürece bu hep böyle olacaktır. Aslı astarı olmayan karalamala çabalarına 2 haftadır arkadaşların uğraşıyorlar. Farklı kaynaklardan da duyumlar alıyorum. Bizimde bir sabır noktamız var. Samimiyetimizin suistimal edildiğini düşünüyorum. Arkadaşlarına söyleyebileceğimiz tek birşey var TNS sunucusu efendi oyuncuları barındıran bir sunucudur. Çirkeflikle, hakaretle ve yalanlarla birşeyleri elde etmeyi amaçlayan hiç kimsenin burada yeri yoktur. Aranızdan herhangi bir oyuncu serverda oynamak istiyorsa oynamaya devam edebilir. Fakat guildinizi yıkmış bulunmaktayım. Numenor ailesi benim gözümle kalitesizliği simgeliyor. İster yanlış anlayın anlamayın. Böyle bir yazı yazmaya beni siz mecbur kıldınız. Bende istemezdim.

Freeze Numenor
Ben burdayken serverda dururken kuzu gibililer hiç sesleri çıkmıyor. Pampa ( Qin13) arkadaşı oyundan uzaklaştırdığın için aklı sıra intikam almak istemiş sanırım. Yoksa oda seviyor serverı. Ben tekrar konuşacağım. Server da edit vb şeylere asla izin vermediğini biliyoruz.


Son olarak belirtmekte fayda varki bu arkadaşlardan bir kaçı tekrar sunucuya gelmek istediğini ve olaylarla hiç bir alakası olmadığını belirtmiştir ve bunun üzerine kendileri yazdığım mesajı editleyip başka şekilde imalar yaratıp karalama politikalarına devam etmektedir. İyi niyetimizden hakaret eden şahısların talepleri doğrultusunda özür diledikleri taktirde affedilme durumu söz konusu olacaktır şeklinde yaklaşımımızın bu karakter sahibi olan arkadaşlar tarafından ne şekilde ima edilmeye çalıştığını hepinizin bilmesinin gerekli olduğunu düşünmekteyiz.


Saygılar, Xeon


Web site : https://www.tns.gen.tr

Web sitemizi lütfen takipte kalınız...


Teşekkürler, The North Shield Ekibi.
Sslerde ana bacı söven owner Xeon ben Qin13
kenk'slere 70 tl karsılıgı tame basmadın mı ? ki online olsun banka dekontunu ssını koyucam 30 tl karsılıgı köye ciftlik kurmadın mı
50 tl karşılığı +15 ler vermedin mi
Bizim loncaya castle vermedin mi
Shire vermedin mi
Artık seni yalayan arkadaşlarınada söyle yemiyo insanlar edit yapmışta bilmemnede ss i BİZ BOTLU SERVERINDA OYNAMAK İSTEMEDİK SEN ÖZÜR İLESİNLER GELSİNLER DEDİN BİZDE GENE SENİ REZİL ETTİK .senin owner oldugun serverda oynıcagımıza uo yu bırakırız para göz owner şuan elmotta oynuyoruz ve gayet mutluyuz senin saldırılarına rağmen ki kapanırsada gene başka bi server'a geçer orayı canlandırırz senin 140 online 100 botlu serverını degil
Xeon sana ana bacı sövdü ? Sen kafayı yemişsin.

Ayrıca it herif senin neyine rezil olacak adamlar. Kimseye TNS de edit olmadığını biliyor. İstiyorsan götünü yırt sikseniz bir daha oynayamıcaksınız bu serverda. Çıldırın hadi. He he edit. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin hadi. Sana bol iftiralı günler. Paracı owner diyor it. 4-5 aydır oynuyor arkadaşların server da sor bakalım bir ne problemini görmüşler Xeon'un. Senin gibi bir karaktersiz geldi servera başladı bütün arkadaşlarınında düzenini bozdun huzurunu kaçırdın ve hepinizin siktir edilmesine vesile oldun. Sen tam bir onursuz itten başkası değilsin. 2 kelimeyi yan yana koyda cümle kurmasını öğrence önce Türkçe fakiri.

Hebele hübele Shire vermedimi
kale vermedimi.

Götüne sok kaleyi amk cocugu.

Xeon bize kale verdi ! Edit edit ! Kale verdi dsfgldfkghfgh. Kaleyle edit oldu server amk malı. Seni doğuran ananın amına koyayım. Yalancı domuz. Xeon yerine ben sana küfür edeyim. Lan oyunda huzur bırakmadınız iyiki gittiniz şuan da misler gibi oynuyoruz. Senin gibi apaçinin işi yoktu hiç bir zaman serverda zaten.

Gittiğiniz serverda bile page atıp 30 kişi geldik bi bi kale + guild aile verin dediniz vermediler demi. Amına kodumun salağı. Kaleyi küçült hacı deed yap götüne sok.

Arkadaşların aylarca emek verdi serverda hepsinin emeğini siktin resmen. Senin gibi arkadaşım olacağına ne diyeyim sana. Kitabını siktimin veledi. Başka serverlar gibi oyuncuların götünü yalamadılar diye kötü olmuşlar belli. Götünüzü yalattığınız serverlardan asla vazgeçmeyin. Bizim 1 serverımız yok tüm serverlar bizim. Sikik, ultimayı bırak da uo ya faydalı olmuş olursun. Mİlleti oyundan soğuttunuz. Kibriniz yedi bitirdi. Kendini bir bok sanan velet. İstediğin yerde oyna olum sana oynama diyen mi var. Daha ne kasıyosun. Hadi siktir git oyna istediğin yerde. Kafayı yemiş siktimin paranoyağı.
Freeze, madem edit vardı neden oynadın ? Madem Bot vardı neden oynadın ? Bu kadar rahatsızdınız neden 3 ay devam ettiniz ?
Sen kendini çok önemli bir şahsiyet sanıyorsun sanırım. Ama sıfır'dan farksızsın değerin bu kadar.
Sen yemek yediğin tabağa pisleyen bir insan olduğunu bu başlığı açarak belli ettin. bence fazlada konuşmaya gerek yok bu konu hakkında.
Gomedi : Xeon sana ana bacı sövdü ? Sen kafayı yemişsin.

Ayrıca it herif senin neyine rezil olacak adamlar. Kimseye TNS de edit olmadığını biliyor. İstiyorsan götünü yırt sikseniz bir daha oynayamıcaksınız bu serverda. Çıldırın hadi. He he edit. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin hadi. Sana bol iftiralı günler. Paracı owner diyor it. 4-5 aydır oynuyor arkadaşların server da sor bakalım bir ne problemini görmüşler Xeon'un. Senin gibi bir karaktersiz geldi servera başladı bütün arkadaşlarınında düzenini bozdun huzurunu kaçırdın ve hepinizin siktir edilmesine vesile oldun. Sen tam bir onursuz itten başkası değilsin. 2 kelimeyi yan yana koyda cümle kurmasını öğrence önce Türkçe fakiri.

Hebele hübele Shire vermedimi
kale vermedimi.

Götüne sok kaleyi amk cocugu.

Xeon bize kale verdi ! Edit edit ! Kale verdi dsfgldfkghfgh. Kaleyle edit oldu server amk malı. Seni doğuran ananın amına koyayım. Yalancı domuz. Xeon yerine ben sana küfür edeyim. Lan oyunda huzur bırakmadınız iyiki gittiniz şuan da misler gibi oynuyoruz. Senin gibi apaçinin işi yoktu hiç bir zaman serverda zaten.

Gittiğiniz serverda bile page atıp 30 kişi geldik bi bi kale + guild aile verin dediniz vermediler demi. Amına kodumun salağı. Kaleyi küçült hacı deed yap götüne sok.

Arkadaşların aylarca emek verdi serverda hepsinin emeğini siktin resmen. Senin gibi arkadaşım olacağına ne diyeyim sana. Kitabını siktimin veledi. Başka serverlar gibi oyuncuların götünü yalamadılar diye kötü olmuşlar belli. Götünüzü yalattığınız serverlardan asla vazgeçmeyin. Bizim 1 serverımız yok tüm serverlar bizim. Sikik, ultimayı bırak da uo ya faydalı olmuş olursun. Mİlleti oyundan soğuttunuz. Kibriniz yedi bitirdi. Kendini bir bok sanan velet. İstediğin yerde oyna olum sana oynama diyen mi var. Daha ne kasıyosun. Hadi siktir git oyna istediğin yerde. Kafayı yemiş siktimin paranoyağı.

Buna cevap yazmaya gerek varmı .? biz gelelim demedik ownerınız mail attı gelin özür dileyin banınızı acalaım bizde geldik dalga geçtik ezik serverın ezik playeları kale edit degil shire edit degil kenk's tamerlarına basılan tame edit degil 70 tl köylere atılan ciftlik edit degil 30 tl
15 silahlar edit degil 10 tanesi 50 tl nese banlanda rahatla küfürbaz genç
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.