Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Öncelikle herkese merhabalar,

Bildiğiniz üzere bir süredir tns ile pek fazla ilgilenmediklerinden dolayı genel olarak sunucuda problemler bulunmaktaydı. Sorunların yanıtsız kalması, etkinliklerin olmaması ve hayatın normal akışından dışarı çıkması gibi birçok sebepten dolayı tns oldukça güç kaybına uğramıştır. Bu süreç geride bırakılarak bizi seven kişiler ile yeni yönetim ile devam edilecektir. Sunucu tarafımca alınmış olup tüm eksikler giderilmeye başlanmıştır. Süreç ile alakalı olarak sizleri gelişmelerden haberdar edeceğiz.

Eşitliğin sağlanması adına tüm itemlere res atılacaktır ancak skilleriniz kalacaktır. Karakterleriniz ile devam edebileceksiniz. Adaletin korunması ve tüm herkesin eşit şartlar altında oynayabilmesi adına item res gereklidir. Bundan sonraki aşamalarda bir ikinci defa item res şuan için planlanmamaktadır.

Sunucunun ismini değiştirmiyoruz. TNS olarak tüm hızımız ile devam ediyoruz. Unutmayın ki eşit ve haksızlığın olmadığı bir sunucu göreceksiniz.

Bu süreç içerisinde bilgili, tecrübeli ve güvenilir takım arkadaşları aramaktayız. Yetkili alımı ile alakalı detaylı bilgi ek olarak paylaşılacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler.

www.tns.gen.tr phler %100 açıktır
yeni sunucu sahibi:Trax olmuştur
staflık görüşmeleri için skype adresim:Ledy.tnsgentr
item res şart diye düşünüyorum. yani item res gelmedikçe başlanılamz o sw ye
bugün item res gelecektir
ne zaman saat kaç gibi?
saat belli değil ama gün içerisinde geleceği kesin eski accler duracaktır sadece itemlere res gelcektr

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.