Xclusive : Toplam 500 kisilik bi sphere oyuncusu mevcut piyasada 500 tane sunucu yarin degilse yarindan sonra var olucak.
Hangi akla hizmet sunucu aciyorsunuz anlamiyorum ama umarim emeklerinize deger tavsiyem turkiyede sesini duyaracak kadar buyuk bir proje yapmadan televizyonlara reklam vermeden 25 30 yasindaki bu oyunu birakmis dostlarimizi tekrar bilgisayar basina oturtmadan böyle projelere kimsenin girmemesi cunku ister istemez azda olsa zarar veriyor böyle projeler.

bu tür projeler zararmı veriyor ? afronola yı tanımam fakat onların staff kadrosunda arkadaşım var mesut bu adam nousu açacağı zamandan beri konuştuğum görüştüğüm birisi asıl sizin script paylaşmamanız yeni bişey öğrendiğinizde kendinize saklamanız yıllarca zarar verdi yeni sistemde rakip diye bi kavram kalmadı Başarılar nous umarım hak ettiğin yerlerinde ötesine geçersin
@Xclusive

Düşüncene saygı duymaktan başka birşey yapamam. Ama sunucumu getirip soktuğun bu durumu umarım düzeltebilirim. Umarım tırnak içinde tükürdüğünü yalattırabilirim.

Zarar vermeyen sunucular olarak 2 veteran sunucuyu örnek gösterecek olursan da ona da şunu diyebilirim. Revo 7 sene içinde 7 restart atarken nebulada 10 sene içinde kafadan 5 restart geçirmiştir. Şimdilerde aktif olan Sivana' da önce isim değişikliği sonra da restartlara gitmiştir. ve diğerleri...

Hala bu sunucuları önde görüp diğerlerine öteki muamelesi yapmak haksızlığın daniskasıdır. Ben yalnızca ulima-strike' da aktif değilim.

@azkaban

Teşekkürler.
Siteniz guzel sade bir server Başarılı olursunuz umarım.
@valderes

teşekkürler.

---------------------------------

Toplist sistemi eklenmiştir. Bu sistemden yararlanabilmeniz için

.toplistkayit komutuyla bu sisteme dahil olmalısınız. Toplist' e dahil olmayan kişilerden puan alamazsınız, toplist sistemini kullanmayan kişiler de sizden puan alamazlar.

Gösterişin öne çıktığı bu sistem ile görkemli savaşçıların bir dezavantajları bulunuyor. Bu listeye giren kişilerin Sosaria üzerinde bulundukları yerin ismi de geçiyor. Bol şans.



---------------------------------

Yetkili kadromuza Zaknafein dahil olmuştur. Kendisine kolaylık diliyoruz.
Qnd :
Rhinehart : @Qnd
"200.0.0.1 diyelim diğer arkadaşın 200.0.0.2"

böyle birşey olması mümkün değil.Hepsi ayni modemden giriyor internettekilerin hepsinin ipsi ayni olur , noktasina kadar.
Afronolana böyle birşey yapmış olamaz.Hadi yaptı diyelim modeme res atamayacak kadar aciz değildir.

Nous'a başarılar dilerim.

İnternet cafelerin %90'ı havuz sistemi kullanır ve ip paylaşılır, bunu daha detaylı araştırırsan öğrenebilirsin, bende konunun uzamasını istemiyorum,

Tekrardan Nous'a başarılar dilerim.

Local ip ile karıştırıyorsun, çıkış aynı çıkıştır sabittir ip, farklı 2 bağlantı kullanmıyorlarsa. oda 1-2 diye değişmez.
Başarılar site kapalı sanırım
evet plesk sisteminde bir problem var sanırım. Hosting firmasıyla görüştük bu gece problem ortadan kalkacak.
Alfonola hep bunu yapıyor reklamın iyisi kötüsü olmaz AYRICA nebula hakkında yazdıkların atmasyon nebula 1 kez sıfırdan açıldı
1.Kez Teottan malumm tüm sunucular kapandı.

Nebula quan ve locusu birleştirdi Nebula North adlı sunucuya topladı accleri dahi aktarabildik bilip bilmeden 5 res attı gibi laflar sarfetme.
3 kez item res attı bunun sebebi ise ev bugu item bugu gibi durumlardan kaynaklı..11 senelık sunucudada bırak bu olsun önce sunucu 11 ay açık tut sonra bu yorumlara yazı yazmayı hak et

SONUÇ OLARAK NOUS = YOKUZ Siteye göz atabilirsiniz
Nickname' imi yazamayan adamın nebula konusunda konuşması bir garip. 11 yıllık sunucu olması 5 kere item, karakteri sıfırlamaya sebep mi bilmiyorum.

Herneyse burası nebula başlığı veya forumları değil.

Forum sözcüsü olarak ben
-Güncelleme ile sistem arasındaki farkı idrak edemeyen adamları gördüm.
-Online sayısına göre yorum yapmayı gördüm.
-Beni tanımayan adamların haklarında söylediklerime itafen sunucuya söyledikleri lafları gördüm.
-Sunucuya girmeden, çok uğraşılmamış diye yorum yapılmasını gördüm.

Konumuz Nous ise yetkili ağızdan duymanız gerekeni söyliyeyim. Nous Online yanlış reklam stratejisi yüzünden üstlerimce kapatılmıştır. Biz Ne kadar hoş işler yaparsak yapalım "Ben sadece 1 kişi bile kalsa sunucuyu açık bırakırım" safsatasını geride bıraktık. Çünkü yok öyle bir dünya düzeni. Yeni birşeyler üretiyorsun ve ürettiklerin reklam, adam kayırma, diğer sunucular gibi olmamasından dolayı tüketilmiyor. Bir yerden sonra fabrika kendi kendine çalışmak istemiyor. İşçi başında durmuyor, tüketen yok, fabrika sahibi kepengi kapatıyor.

Nous Online' ın açılışı ve Mayıs 14 ' ünde olan kapanış tarihi arasındaki 8,5 Aylık aktif ve 2 senelik arkaplan çalışmalarının ardından kapatılmıştır.

Seven sevmeyen herkes esen kalsın, ne diyelim. =)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.