Silindi
Açılış ( 16 Temmuz 2011 )
Web sitemiz : https://www.novauo.gen.tr
Statcap : 225 ( rütbe aldikça arttirilabilir.)
skillcap : 50x
emulatör : 0.56b
Kayit sistemi : aktif.
connector durumu : aktif.
Sunucu tarzi : PVP(Player versus player)

Remote özellikleri ; 4GB RAM , Intel Xeon E5620



sistemler
Magery Eşyalari

Warlock eşyalari

Warrior eşyalari

İstatistik

Gorev sistemi

Dungeon sistemi

Duello sistemi

Arena sistemi

Karakter ozellikleri

Level sistemi

2.ci Level sistemimi

Zar turnuvasindan bir kare online:29

Binek Questinden bir kare

Nova Uo Quest bir kac goruntu






https://www.ultima-strike.com/

Bu konu Ferralin tarafından düzenlendi(2011-08-14 19:02, 12 yıl önce)
Başarılar [ Günaydın. ]
Silindi
Neophyte
0.5
tessekurler ( gunaydın )
Lütfen şu kuralları okuyarak hareket edin, başlık içeriğini en kısa zamanda düzeltin böyle düzensizliklere izin vermiyorum. Buurası bizim olduğu kadarda sizlerin platformu. Neden hiç özen göstermiyorsunuz? Hadi forumu bırakın bir kere öyle bir izlenime kapıldım ki şuanda; "Alın size bilgilendirme orada yazıyor ne haliniz varsa görün.." diyormuşsunuz gibi. Ben bir oyuncu olarak şu başlığa bakıp'ta sunucuyu incelemem, insan böyle durumlarda ters psikolojiye kapılıp "off link yönlendirmesi var, uğraş dur" gibi düşüncelerle hareket ediyor.

Ben artık bir şeyler açıklamaktan sıkıldım, eğer bu şekilde devam edecekse gündem bölümünün amacını eskisi gibi değiştirebiliriz.

Ancak yinede başarılar dilerim, tabi başarılı olmak istiyorsanız biraz daha öz verili ve profesyonel yaklaşmalısınız olaya..
Tymaron : Lütfen şu kuralları okuyarak hareket edin, başlık içeriğini en kısa zamanda düzeltin böyle düzensizliklere izin vermiyorum. Buurası bizim olduğu kadarda sizlerin platformu. Neden hiç özen göstermiyorsunuz? Hadi forumu bırakın bir kere öyle bir izlenime kapıldım ki şuanda; "Alın size bilgilendirme orada yazıyor ne haliniz varsa görün.." diyormuşsunuz gibi. Ben bir oyuncu olarak şu başlığa bakıp'ta sunucuyu incelemem, insan böyle durumlarda ters psikolojiye kapılıp "off link yönlendirmesi var, uğraş dur" gibi düşüncelerle hareket ediyor.

Ben artık bir şeyler açıklamaktan sıkıldım, eğer bu şekilde devam edecekse gündem bölümünün amacını eskisi gibi değiştirebiliriz.

Ancak yinede başarılar dilerim, tabi başarılı olmak istiyorsanız biraz daha öz verili ve profesyonel yaklaşmalısınız olaya..

Sana katılmıyorum, düzeltilmesi gerektiğinide düşünmüyorum. Gayet mantıklı bir fikirle işini kolaylaştırmış arkadaşımız başarılarının devamını dilerim.
Silindi
Apprentice
12.8
gerekli duzenlemeler yapılmısdır herkezden ozur diliyoruz
Eksiklik neydi bilmiyorum sanirim ferralin arkadasimiz tüm bilgileri burada belirtmedi ama düzeltmiş yeniden kusura bakmayin gerekli bilgilendirmeler eklenmiş
iyi dilerleriniz için teşekkürlerimizi sunariz
Banned
-3
Başarılar
Wow süper server herkesde volcanic steed büyü atan yok all kill all stay başarılar arcanum çakması server.Acaba ne yapsakda bişiler satıp serverı ayakta tutsak diye son yıllardaki her server market bölümü ekliyor sunucusuna sonuç malum en fazla 3 hafta sonra down.


Başarılar diliyorum ayrıca pvp yi katlettiğiniz içinde ayrıca hayıflıyorum sizi.
Silindi
Novice
0
Açılış ( 16 Temmuz 2011 )

3 hafta degil yaklasık 1 aydır onlineyiz kımseyide market ıcın zorlamıyoruz alın edin diye ve sunucmuzdaki player arkadaslara oyunda cok buyuk sunum saglanılıyor para vermeyenler bile ortalama 3 saat icinde bir volcanic alabiliyor Str ve Dex deed kasabiliyor market uzerıne kurulu bi sunucu olsaydi sadece dedıgınız gibi coktan patlardık :)


Tessekurler SHR
Üstad bilmiyorum banamı saçma geliyor sadece allah aşkına bir binek tek atıyor.Bu eğlence anlaşıyımı oluyor hiç birşey yapmıyorsunuz birisi binekten iniyor ve 1 sn yede ölüyorsunuz bu pvp serverımı oluyor.


Sizi eleştirmek istemiyorum ama bu zihniyeti arcanum getirdi sizde bir kolu olarak devam ediyorsunuz.Ben 1 2 saat eğleneyim dedim silahla 1 kişi dalan yok all kill all stay sonuçç OooooOOOooooo bumudur yani olay.Nesi eğlenceli bunun anlamadım bu sistemler daha önce başka serverdada kullanıldı hatta aynı kopyası önceki serverla buna nasıl izin veriyorsunuz anlamıyorum.önceden klavyeye makro ayarlıcaz diye 40 tuşu kulanırdık arcanumdan sonra 5 tuş yetiyor pvp için( .binekin) (.binekbin)( cast spell teleport)(.heal).(.cure) Yok yani serverı görmeyen pvp serverı diyecekde serverda 5 tuş yeterli bumudur PVP?


Hala neyi savunupda patlardık gibi bir yargıya varıyorsunuz onuda anlamadım akşam üzeri 18 player sayısı var neyin patlanması yaşayacak anlam veremedim.Hep aynı döngü 4 5 kişide tek atan binek var pvp alanına giren safeye ucması saniye alıyor bumu sizin patlama anlayısınız 3 hafta fazla değil gene yorum yaparım konu altına.


Bol bol başarılar dilerim.
Silindi
Novice
0
size katılgıdım tek nokta pvp sunucuları konusudur ekisden dediginiz gibi .cure .heal ws gibi komutlar yoktu ve hersey oyuncunun elinde idi ve ayrıca pvp sunucusada yoktu tek bilgidigim yer Asylum diye bir yabancı sunucuydu ama tam manasıyla pvp degildi.

diger konuya gelince serverda 3 4 kişide binek var dıyorsunuz all stay all goo OooOo dıyorsunuz bunları yapabilmek başarmak ıcınde eme sarf etmek gerekıyor misal senın altında 3k strlik binek olsa aynısını sen yaparsın burda sen degil baska kardeşlerimiz yorum atar senın yorumuna benzer ama ben eleştirilerinze katılıyorum asla yargılamıyorum veya kınamıyorum herkezın gorusune acıgız buda sizin bakıs acınız tessekur edıyorum ve bu konuyu burda sonu kotu bıtmeden noktalamak ıstıyorum ,

Eski sunucular olsada tekrar oynasak

Ferralin D'loethe
Başarılar Ama Sitenize Az Önem Vermelisiniz.. Özel Msj Atın Elimdeki Temayı Size Vereym
Silindi
Banned
0
Rexium : Başarılar Ama Sitenize Az Önem Vermelisiniz.. Özel Msj Atın Elimdeki Temayı Size Vereym


tessekurler web sitemizin suanda ufak tefek ayrıntıları kaldı guzel oldugunu umuyoruz tema ve yorumunuz ıcın ayrı tessekur ederım ayrıca sizi gercekten kutluyrum u-s ailesine buyuk katkınız oluyor her zaman elinizden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorsunuz ve arkadaslara buyuk anlamda yardımınız dokunuyor


Şu saçma şeyi kim yazdıysa bütün serverlarda var artık süzgeç oldu. Bakıyorum bu varsa direk toplama pack olduğu anlaşılıyor.

Bu arada ferralin adamın masaüstü frp oynarken kendi bulduğu nicki aldın kullanıyorsun, soyadını aldın kullanıyorsun. yetmemiş adamın yaşını da alıp profiline yazmışsın vazgeç artık :D

Bu konu zak tarafından düzenlendi(2011-09-05 23:52, 12 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.