arkadaşlar uo ya kısa bi aradan sonra tekrar başlamak istiyordum fakat uo listesinden uo sunucu bulmak için baktım ama istediğim tarzda uo sunucusu yok. en azından benim girdiklerimde yok. bana önerebileceğiniz boyle action için girebileceğim yanıma katanamı potumu bandajımı alabileceğim eski uo sunucularına benzer sade ve abartılmamış güzel bir sw var mı ? önerileriniz için teşekkürler.
Şuanda eskiye yönelik en iyi sunucu DOT.
2011 yılından beri aktif olan Evaluate ile 7-24 action keyfi istiyorsanız 100 ortalama oyuncusu ile imzama göz atın.

Bu konu Nelph tarafından düzenlendi(2013-01-19 18:29, 11 yıl önce)
Dota da baktım da oda abartılmış bence yeni sistemler yerine mevcut sistemleri geliştirmek gerek bence, nelph bakıyım bi teşekkürler
Pvp serveri istiyorsan imzama bakabilirsiniz.Günlük 60 45 arasi playerimiz olmaktadir.Hergün questimiz olmaktadır.Detayli bilgi forumlardan sistemler bölümünden öğrebilirsiniz.
Sunucumuz Yeni Acılmıstır. - Fod Ultima Online - www.fod.web.tr Bekleriz.
Nelph : 2011 yılından beri aktif olan Evaluate ile 7-24 action keyfi istiyorsanız 100 ortalama oyuncusu ile imzama göz atın.

Zaman geçirmek istiyosan Eva.
WORLDOFLEGENDS - www.worldoflegendspvp.com
Yok hayır ben bunları istemiyorum dersen. eğer hepsinden biraz daha farklı sistemler:) bu nedir ya arkadaşlar pazarcı gibi olduk yemin ederim :):)
İstatistiklerden öğrenebilirsiniz
Neophyte
26.6001
Eski tadı alabileceğiniz bir sunucu bulabilmeniz zor gibi tabi oyun zevklerimiz yakın ise. Uzun zamandır sunucuları yakından takip edemiyorum, bende merak etmiyor değilim hatta bakayım yahu :)
teşekkürler arkadaşlar hepinize evayada baktım benim istediğim tarz biraz boyle çok sade olucak buglar düzeltilecek uonun orjinal hali gibi olucak ek sistemler tabi olucak ama abartılmadan renkler cafcaflı olmayacak felan ghlahn ben buldum bi tane stories pvp diye yarın mı ne açılıyormuş beklicem onada bakıcam ama arkadaşlar gerçekten hepinize teşekkürler ilginiz için istediğim tarzı anlatabildimmi bilmiyorum ama orjinal uodan çok zevk alıyorum gerek itemleri gerek mapı gerekse renkleri
Nebula nokta
hayırlısı olsun ama 1 cok sunucu abartı veya worldde bozulması yok :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.