Web sitenize ulaşılamıyor,

Başarılar dilerim.
Herşeyiyle çok güzel bir sunucu orta dünya zevkini taddıran...Bende başlıyorum.
Tymaron : Biraz yapıcı eleştiride bulunacağım tabi dikkate alırsanız;

Öncelikle şahsım adına bir şey söylemek istiyorum, güncel olarak ultima dünyasını hiç bir şekilde takip etmiyorum. Biraz fırsat buldukça foruma baktığım kadarıyla konuşacağım o yüzden.

1-) Web sitesini öncelikle beğendiğimi söylemek istiyorum ama kısmen eksiklikleri var. Öncelikle renk tonlarının birbirine olan uyumu hoşuma gitti ve arka plan oldukça başarılı ancak background harici kullanılan görselle ele alındığında İstatistik ve Rehber bölümü sitenin geneline biraz pasif kalmış gibi. Onlar geliştirilirse web sitesinin öncelikli olarak görsel açıdan daha iyi olacağı kanaatindeyim ah ayrıca footer kısmıda buna dahil. Artık günümüz web sitelerinde footer kısmına daha çok özen gösteriliyor. Eğer web sitesi tamamen size ait ise haklarından bahseden bir kaç bir şey eklenebilir vehaut bunlar olmasa bile oraya ultima-strike sitesinin footer'ında olduğu gibi linkler konulabilir.

Örnek; Forum - Dosyalar - Kurallar

Naçizane kendi fikrimdir kocaman bir footer tablosu ve sadece Overdon yazıyor biraz boşluk oluşmuş ve sırıtmış gibi.

2-) Ultima kitlesi ne kadar eski olursa olsun veya ne kadar yeni olursa olsun hiç fark etmez, kullanılan web siteleri tanıtıcı pazarlama yöntemi ile kullanılmaktadir. Kimse ziyaret edilmesin diye web sitesi kurmaz veya açmaz. Ancak sitenin ziyaret edilmeye ve incelenmeye değer olması gerekiyor ki içerik konusunda biraz daha zenginleştirilirse tanıtım baştan düzgün yapılırsa daha iyi olur.

3-) Banner veya Logo artık ne diye atlandırıyorsanız server'ın ana teması olarak kullanılan Şovalye güzel Ovedron güzel ancak yazıların blending özellikleri ile Ovedron yazısının arka planının şovalye resminin arka planı ile olan geçişin biraz daha iyileştirilmeye ihtiyacı var gibi. Ovedron yazısı arkasında başka bir yazı varda blur efekti ile kapatılmış üstüne overdon yazılmış gibi.

4-) Ana Sayfa'da gözüken haberlerin aralarına ayıraç, yazar bilgisi ve blog havasında kategorize edilerek yayınlanırsa daha güzel olabilir. (Wordpress sitelerinde olduğu gibi)

Örnek:
Web Sitemiz Aktif
Yazar: Ovedron Tarih: 10.01.2013 Kategori: Ovedron Haberleri

5-)Dosyalar Bölümü Çok amatörce olmuş diyebilirim.
Dosyalar 	
Ovedron Bağlantı Programı - İndir

Şu olay biraz itici gelebiliyor, tablo ve border kullanılarak eklenme tarihi, boyutu, indirilme sayısı ve açıklama gibi zımbırtılar eklenirse sayfa hem boş gözükmez hem göze hitab eder.

6-)Harita: Malum alışa gelmişin dışında bir harita kullanıyorsunuz, yıllar önce hiç gerek duymazdınız ancak şu anda inanılmaz derecede ihtiyaç duyulabilecek bir konudur bu. Çoğu oyuncunun hatta sizden başka kimsenin bilmediği bir harita. Oyun aynı oyun, ortam aynı ortam, sistemler artık gelebilecek en son noktaya gelmiş durumda ama bir tek harita farklı. Artık eski o keşfedelim yeni yerler görelim heyecanı ne yazık ki ultimada kalmadı. Belki oyuncu kaygınız yok ancak Haritanın altına şehir isimleri, şehirlerin özellikleri, kuzeyde, güneyde, batıda ve doğuda hangi şehirler yerler var. Değerli eşya ve yaratıkları nerede bulabiliriz? Action olacaksa bunun için uygun bölge oyuncular için neresi? gibi açıklayıcı ve alt başlıklarla değerlendirirseniz yeni haritada olsa kimseye yabancı gelmez. İnsanların sunucuya girerken yeni doğmuş bebek gibi karşılaşmalarından ziyade biraz fikir sahibi olmaları avantaj olur.

7-) Forum: Forumda sanırım çalışma var veya farklı bir nedenden dolayı yavaşlık mevcut, giremediğim için fikir söyleyemeyeceğim.

8-) Sitenin arka planından bahsetmiştim son olarak css body kısmınd arka plan kodunun bulundu bölümün altına
background-attachment: fixed;  
bu kodu eklerseniz arka plan sabit kalır ve site daha güzel olur böylece içerik arttıkça sayfa aşağı indirildiğinde ekranı büyük kullanıcılar için arka planda siyahlık oluşmaz :)

9-) Bir çok oyuncu yöntimi inceler, bu tuttuğunuz takımın yönetimini veya çalıştığınız kurumun yönetici kadrosunu tanımasıyla aynı şeydir. Bu sunucuyu bana sunanları bilmek hakkımız bu yüzden yetkili kadrosu için bir sayfa yapılmsaı fena olmazdı hani :)

Şimdilik söyleyeceklerim bunlardır, tekrar belirtiyorum art niyetli eleştiri yapmam, yapmıyorumda ancak insanlar bazen eleştirileri art niyetle algılıyor. Söylediklerim kendi fikrimdir ama büyük kısmının, çoğunluğun düşüncesi ile aynı olduğunu düşünüyorum ve dikkate almanızda fayda var diye düşünüyorum.

Başarılar dilerim..


Tyramon önerilerinizi dikkate alacağım.Zahmet etmişsiniz beni gerçekten mutlu ettiniz.Ultima-strike farklı olsa gerek ;)

Site için geçmişi silip tekrar denerseniz düzelicektir " Legend ".
Superadminstratours : Başarılar dilerim ama daha önce açılanlar gibi ortadünya serverları tutmuyor .Max 25 kişi oda size yeterse zaten hedefinize ulaşmıssınız demektir.

O kadar emin olma bence bu sunucu ilk açıldığında yine orta dünya olarak 2005 - 2006 yıllarında 250 kişiye vurmuştu.Herkezin kendi oynama stili var bu oyunu yaşamak isteyeni var devamlı action atıp pvp serverlarını seçeni var.Kısacası önyargılı olup adamların emeğine saygısızlık yapma.Ayrıca sunucu ilk açıldığında 45 kişiye vurdu ve beta döneminde tam olarakta açılmadı.
Fanatikts :
Superadminstratours : Başarılar dilerim ama daha önce açılanlar gibi ortadünya serverları tutmuyor .Max 25 kişi oda size yeterse zaten hedefinize ulaşmıssınız demektir.

O kadar emin olma bence bu sunucu ilk açıldığında yine orta dünya olarak 2005 - 2006 yıllarında 250 kişiye vurmuştu.Herkezin kendi oynama stili var bu oyunu yaşamak isteyeni var devamlı action atıp pvp serverlarını seçeni var.Kısacası önyargılı olup adamların emeğine saygısızlık yapma.Ayrıca sunucu ilk açıldığında 45 kişiye vurdu ve beta döneminde tam olarakta açılmadı.

2005 - 2006'dan bahsediyorsun sene 2013 olmuş. 20 playerı görürsen ne mutlu sana.
Qnd sen çok boş konuşuyorsun konuşmalarını takip ediyorumda bekleyip görecez ama burda en son konuşacak kişi sensin gibi.
Fanatikts : Qnd sen çok boş konuşuyorsun konuşmalarını takip ediyorumda bekleyip görecez ama burda en son konuşacak kişi sensin gibi.

Özür dilerim abi pardon :?
Eğer ki buraya konu açılıyorsa her türlü yoruma açık olunmalı. Şuanda zaten toplamda sphere oyuncusu 400'ü geçmez.
Efe neyin peşindesin anlamıyorum ki şahsen seni...
Adamlar hiç değilse farklı bir olay yapmaya çalışıyor sende bu piyasada olduğuna göre başarı dileyip destekleyeceğine demoralize ediyorsun herkesi... o zaman sen bi tane açta görelim kusursuz sunucu nasıl olur madem bu kadar uğraşıyorsun her sunucuyla sen açta nasıl oluyor görelim...
Tartışmaları kişiselleştirmeye devam edecekseniz bende yetkimi kullanmaya başlarım. Her konuda polemik tartışmalara yol açacak mesajlar okumaktan sıkıldım. Mesajları silmiyorum ama karşılıklı cevaplara devam ederseniz gerekeni yaparım.

Ovedron sunucusu yetkililerine ve emek verenlerine böyle dönemlerde bu tarz sunucuyu hayata geçirme cesaretlerinden ve denemelerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim..
Expert
34.0001
farklı bir girişim olmuş uzun zamandır orta dünya görmüyorduk. başarılar.
Güzel olmuş girdim baktım fakat haritanız çok aşırı hatalı daha dikkali yapılmalıydı diye düşünüyorum 5 dakika boyunca 100 defa harita hatalarına yakalandım belki ama düzelteceğinizi umuyorum başarılar diliyorum.
Tymaron : Tartışmaları kişiselleştirmeye devam edecekseniz bende yetkimi kullanmaya başlarım. Her konuda polemik tartışmalara yol açacak mesajlar okumaktan sıkıldım. Mesajları silmiyorum ama karşılıklı cevaplara devam ederseniz gerekeni yaparım.

Ovedron sunucusu yetkililerine ve emek verenlerine böyle dönemlerde bu tarz sunucuyu hayata geçirme cesaretlerinden ve denemelerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim..

Konuşman için teşekkür ederim Tyramon.

Bizler ultima dünyasına farklı bir adım atmak istedik,gece gündüz oyuncuların rahatlığı için uğraşıyoruz.Farklılık yapmak istedik peki neden ?
Baktığınız zaman bizde düz bir sosaria haritası üzerine kurulu,scriptler bölümünden scriptleri indirip,sunucuyu saçma guild savaşlarına çevirip player'a alışagelmiş bir sunucu oluşturabilirdik.Farklılıklarda her zaman yarar vardır gelecek nesiller için farklı şeyler ilgi çekici olabilir.

Sunucu gerekirse 10 playerı geçmeyebilir.Kesinlikle vazgeçmeyeceğimizden emin olabilirsiniz.

Şu an beta dönemindeyiz sunucu tamamen aktif olduğu zaman bu 20 kişiyi geçmez diyenleri burada yorum yaparken göreceğimi umut ediyorum.Şu an bir şey söylemek için çok erken.

Biz farklılık yaptık,bunun için bir emek sarfettik karşılığınıda alacağımızı hissediyorum.Destekleyen herkeze teşekkür ederim..
ayrıca Pyros zaten 27 playerı ben kendi gözlerimle gördüm beta sırasında bile
ben 32 gördüm uluciko
Turkiye'de tek olmamız bizim için bir avantaj (:



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.