Umarım bunun bilincine varırlar (: istediğiniz yerlere gelirsiniz.

** multi hesap /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-02-03 11:38, 11 yıl önce)
Serverın beta döneminde kasanların sadece skilleri kaldı, itemler kalmadı kimsede. Ve daha beta döneminden çıkalı 10-11 gün falan oldu. Yani şimdi başlayanlar hiçbir şekilde geri kalmazlar emin olabilirler. Ph aşırı kolay değil, ama aşırı zor da değil kimseyi sıkmadan aynı eski tadında devam ediyor. Skill kasmak bile zevkli açıkçası bence. Düzenlemeler her gün yapılıyor, her gün bi kere de olsa bi Resync yazısı görebilirsiniz, serverla muazzam ilgileniliyor kanaatimce. Orta dünya haritasında oynamaktan keyif alanlar player sayısını düşük görüp aldanmasınlar. Çünkü herkes aynı önyargıyla davrandığı için player sayısında artış az oluyor, yoksa her merak eden bi girip kasmaya başlasa 1 haftada bile 40-50 yi görür bu server. Şu an hakkettiği yerde değil ama yapılan iyileştirmeler özellikle yeni geçilen hosting firmasında daha hiçbir problem görmedim player olarak. Hiçbir sıkıntı yok ufak tefek oyun içi hatalar dışında. Onlar da playerı yıldıracak cinsten değil ve söylediğiniz an düzeltiliyor.
Gayet başarılı bir çalışma olmuş, harita da ufak tefek sorun olsa da bu zaman kadar hazırlanmış en iyi orta dünya haritası, Sistemleri kendine özgü ve yenilikçi yapısıyla tekrardan başarılar diliyorum Ovedron'a !

** multi hesap /Ghlahn

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-04-17 12:23, 11 yıl önce)
Neophyte
26.6001
Bu davranışı tekrarlamamanızı rica ederim.
Başarılar dilerim.
Ghlahn , Senin bence problemlerin var dostum , multi hesap kimde bi bak bakalım adamın hesabı 2005-11-24 16:45 tarihinde alınmış hatta sen yokken o varmış , arkadaşın banını kaldırmanızı ve bu saçma hatadan dönmenizi bekliyoruz..
Hatta bu işlerde daha dikkatli olmanızı beklıyoruz , sizin için kolay olabilir lakin banı yiyen için hatta " multi " hakareti kolay hazmedilir birşey değil.

Banı acarsanız ultima-strikenin insanların gözünde aşağı inişini izlememiş oluruz..
Aynı evden girenleri ne zamandan beri kontrol etmeden banlıyorsunuz? Forum moderatörlüğünden anlamıyorsanız bırakın da anlayanlar yapsın şu işi, 2 tane ultima oynayan arkadaşsak senin keyfin için 2 tane mi adsl bağlatıcam ben eve?
Ayrıca geçen gün 4 konuya yazdım diye 2 konuyu direk silmişsiniz? benim bunu konuların silinmesi için yapmadığım ne malum? sen benim mesajımı silsene neden emek harcayıp server açan adamların konusunu siliyorsun? ben şimdi girip bütün forumu trollesem bütün konuları mı sileceksin? kafamı kızdırmayın sabit ip'im yok bütün gün forumu kirletirim hiç bi şekilde de yasaklayamazsınız beni, adam gibi yapın işinizi, bi kişinin forumu trollediğini düşünüyorsan mesajlarını silersin atılan konuları değil, tabi o konuya karşı bi gareziniz yoksa
Neophyte
26.6001
Öncelikle bu ifadelerinizle hiçbir konuda hak iddia edemezsiniz. Yetkililer durduk yere işlem yapmaz. Kendisinden bilgilendirme talep edin, sonuç alamazsanız farklı yollara elbette başvurabilirsiniz ki bu sizin hakkınız.
Gerekli açıklama, zaten hesap sahibine yapılmıştır.
Özel mesaj ile benimle iletişime geçebilir, düşünce ve şikayetlerinizi üst yetkililerle paylaşabilirsiniz.
Sunucuya tekrar başarılar dilerim.
umarım iyi yerlere gelebilirsiniz başarılar dilerim

IYI Forumlar.
başarılar ovedron herkesin taraflı olduğu bir ortamda bu özgün projeyi bize sunduğun için.
Güzel bir server olmuş başarılar.
GÜNCELLEME

Farming Sistemi
Sistemden yararlanmak için ;
Öncelikle şehirlerde bulunan “ Farmer “ vendorlarından ; 3x3 , 5x5 , 7x7 farmlardan herhangi birini ve tohum almalısınız. Ekstra olarak tohum ekmek için “ kürek (shovel)'e ihtiyaç duyacaksınız. Farmnızı kurduktan sonra direk olarak tohumlarınızı ekebilirsiniz. Tohum ekle işlemi ; tohuma çift tıklayarak ve ekilecek yeri göstererek gerçekleşmektedir. Tohumlarınız ,yaklaşık bir saatte toplanmaya hazır hale gelmektedir. Ektiğiniz “ Reg “tohumundan bir saat içinde tohum başına 60 adet reg elde edebilirsiniz. Toplamak için üstünüze sürüyerek almanız yeterli. Farmınızı kaldırmak isterseniz ".farminfo " komutunu kullanabilirsiniz.
Rare Dye Yapımı Ihtiyacınız olan itemlar.
1-Flax Plant Satın Alabileceginiz Vendorlar Farmer Fiyat : 3162gp
2-Dye Pigment Yapımı için; 79.9 Alchemy Skilli, 50 adet olgun flax, 1 adet empty bottle ve mortar & pestle. (flax plant'larınız 3 gün sonra olgun flax halini alır)
3-Dye container Yapımı için; 45.0 Tinkering, 8 log ve tinker's tools
4-Rare dye tub Yapımı için; 79.9 Carpentry, 1 dye container, 1 dye pigment
başarılar



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.