Cyclone :
untoxier : yav eradorda oynadık işte günah çıkarma falan aynen almış koymuşsun daha ne konuşuyorsun? querada 15 kişi vardı 30 da bot atmışsın başarı mı o? başarı dediğin istikrarlı olur yıllarca sürer server açtım doldu demekle başarı olmuyor.

Son 2 senedir uo oynadığın belli.

Erador'un geçmişini bilmeden konuşuyorsun.Bende oturdum sana cevap yazıyorum ne gerek varsa.

Herneyse sadece diyorumki bilen biliyor. Bilmeyenlerde gelip burada konuşabilir.(Kendilerine)

geçmişteki erador da günümüz apaci sunucularının öncüsüydü zaten en son indexinde penis resmi vardı onu hatırlıyorum 3-5 tip server açmış klasik senin editin benimkini kesti kavgaları
Erador packini en iyi bilenlerden birisi Xantier'dir. Alsın paylaştığımız Quera pack ile Erador packi karşılaştırsın, Quera'nın neresinde Erador kullanılmış söylesin size.

Biz Quera packe başladığımızdan daha öncesine gidersek, erador 2 packini ele almak zorundayız. Gece saatlerinde Oğuzhan ve ben bizim Bursa'daki evimizde sof 56b pack üzerine çalışma yaparak bunları elde ettik. Zaten Erador packinden ve orada kullanılan yöntemlerden nefret ettiğimi herkes bilir. Bu yüzden Quera'nın tabanının ilk Erador olduğu yalandır. Çünkü Quera'nın başta fix.scp ve sistemlerinin tümünde ilk Erador dönemi kodu bile bulunmayan entegreler göz göre göre ortadadır ^^ Script bilmeyen bir insanın bunları farkedemeyip böyle basit bir kuyuya kendisini atması ayrı birşey tabiki...

Cyclone arkadaşımız biz Erador 2 deyken bize gelip beraber birşeyler yapalım, ben yönetimde siz scriptte olun demiştir. Bizde arkadaşımıza inanıp bu işe giriştik, sonrasında Quera'nın açılım sürecini zaten biliyorsunuz. Nitekim Quera pack üzerinde çalışma yaparken sayabileceğim bir sürü referans vardır. Emir, Akillis dediğin dostun en büyük referanstır Quera packin Erador altyapısı olmadığına. Çünkü kendisi Erador 2 de yanımızda bulunmuştur ve packi gönderdiğimizde kendisi bile şaşırmıştır. Şahsen ben bu Quera packin altyapısını bana başka bir isimle dilediğin kadar karman çorman et getir, istediğimi bulurum.

Başka bir hususta madem emek hırsızı değilsin Cyclone, sil dostum sistem tanıtımlarını, oyun dinamiği bölümündeki yazılarımı? Zaten dışarıdan gören bir insan direk benim yazdığımı anlıyor. O tanıtımları ben saatleri toplasan kaç günde yazdım senin haberin var mı? Sil ve kendin yaz eğer yiyorsa.

E nereye gitti emek hırsızlığına karşı adam? Defol git, senden has emek hırsızı mı var bu camiada. Birde pişkin pişkin cevap veriyorsun.
Sen daha Erador 1 pack ile Quera packi karşılaştıramayan bir adamsın ve aradaki yıllar farkına rağmen bu 2 packi aynı kefeye koyabilen bir insansın.

Ben kimsenin packini kullanmıyorum derken yüzündeki o joker gülümsemesini bu platformlarda en iyi bilenlerden biriyim ve senide ne kadar iyi tanıdığımı bilirsin. Göz göre göre yalan söylemeyi kes. Bug fixlemekle olsaydı bu iş, bak dün scripte yeni başlamış adam 56b fixleri yakında geliyor yazmış, o adam kral olurdu.

Oğuzhanda zamanında koymuştu senin bu packe etkini, açın onu bulun diğer platformlarda vardır.
Bol şans oyun dışı millete göre hareket ederseniz işiniz var demektir kendinze ve oyununuzdaki playerlara göre hareket edin bence
Seneler geçti ben bu işlerden uzak kalalı. Bakıyorum değişen birşey yok :) Kolay gelsin herkeslere:selektor
Hem çalıp çırpmışsın hemde çokta lazımmış gibi server açmışsın 10 kişi toplasan egonmu tavan yapıyo ne anlar bu sunucu açanlar 10 20 kişi toplayıp kapanmaktan tam işsiz sürüsü



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.